QUOTE(agnuta @ 2010 05 04, 10:11)
as vat vis planuoju paklaust, bet uzsimirstu

ta koretele kaupiamoji lyg ir ania? nuo kokios sumos dideja nuolaidu procentai?
kaupiamoji - daugiau pirksi, daugiau nuolaidų gausi

Bene vienintelė iš natur parduotuvių tokio tipo kortelė, kuri man pasiteisino, nors iš pradžių tai atrodė, kad nepirksiu Nimfali daug ir nesąmonė čia apskritai
kiek prapirkusi jau esu tai ir nepasakysiu, kaip ir kokios nuolaidos, nuo kiek, nes viską Vergine suskaičiuoja ir sužiūri, aš tik nuolaida pasidžiaugiu ir viskas
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 04, 10:17)
tipo su vaskais ir emuslikliais kai dareme, buvo super-duper, o dabar jau padareme kitaip, tad viskas, kas su vasku , patapo nelabai gerai...
KN per vakarėlius niekad ir neslėpė savo santūraus požiūrio ypač į emulsinį vašką. Aš ir ta bacila pradžioj buvau apsikrėtusi: atrodė, kad būtų protinga privengti emulsinio vaško, kuris nieko gero odai neduoda, nusėda viršutiniame sluoksnyje ir pan.
bet gyvenimas viską stato į vietas: kremai su bičių vašku daliai klienčių per riebūs ir per sunkūs (taip pat ir man), vien tik grynų aliejų naudojimas neatneša tos satisfakcijos, kurią duoda lengvas kremas, na ir rišu su tuo emulsiniu viską, ką reikia ir nesuku sau galvos
dabar kaip tik galvoju, kad reikalingi visokie sojų proteinai (ir panašūs dalykėliai), kitokie dalykai savos gamybos kreme tikrai nepamaišytų dėl savo puikaus poveikio
žodžiu, easy, merginos