QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 21:22)
Gerai, kad Nimfali kortelė jau neblogų dividendų duoda, o tai būtų sunku, nes ir vėl buteliukas į pabaigą 
as vat vis planuoju paklaust, bet uzsimirstu

ta koretele kaupiamoji lyg ir ania? nuo kokios sumos dideja nuolaidu procentai?
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 22:12)
O as tai darau taip: su minksta, lengva gumyte surisu suemusi virsugalvyje plaukus, pakedenu, vel surisu, na ir taip zaidziuosi, bet kad darbo dienom, o tiksliau ankstyvais rytais, nera kada taip zaistis

o siaip aisku kazkiek pakelia plaukucius, bet greit ir vel sukrenta, na nera ko noreti, nei fiksuojanciu priemoniu, nei dar ko, bet sakau, taip nemegstu prie saknu listi

na, varianta del natur. putu isidemesiu, neturetu nieko blogo padaryti

pameginti verta, gal atrasiu super duper priemone
Etama, mano plaukai irgi ploni, tiesus, greitai susiriebaluojantys prie saknu. plaunu kas antra diena, bet irgi vis bandau juos pergudraut. plaukus plaunu vakarais, o kai jie pradziuna dazniausia ant virsugalvio ar kaip cia issireikst, susuku toki minksta kuodeli ir susegu segtukais. ryte ta kuodeli issuku, tai plaukai, jei gerai pavyksta, buna siek tiek pasibangave ir pakile nuo saknu

o jei dziuna naturaliai, jie ir isdziuna taip prisiploje prie pakausio, o tuomet ir greiciau riebaluojasi
is bandytu sampunu, man kol kas geriausi buvo hauschkos su citrinom ir logonos su bambukais
laveros su apelsinais pirma diena budavo ok, bet antra diena jau vaizdas ne koks

zodziu, nuo jo man dar greiciau riebaluodavosi plaukai.
urteram su rozem esu bandziusi pas tevus, pirkau mamai

tai galutines nuomones negaliu pasakyt, reiktu ilgiau panaudot. bet pirmine nuomone nebloga

ir jei butu noras, galeciau suveikti pabandymui, kai kitakart vaziuosiu