Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 03, 21:20)
pamenu, kai siulei lavera, isbandziau, nepatiko...o dabar... wub.gif  man jis su sante labai panasus  drinks_cheers.gif abu puikiai israizgo mano kaltunus  smile.gif
bet santes 10 lt brangesnis, nei laveros, kurio yra maziau. Tas ant to  smile.gif

Tai vat, man vieną kartą vienas labiau patinka, nei kitas, kitą kartą atvirkščiai biggrin.gif Bet poveikis abiejų puikus smile.gif Ieškau turbūt sliekų, kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 21:29)
linija puiki, o kam tu esi alergiška?  mirksiukas.gif

Is pradziu daktarai buvo pareiske, kad cia nuo kates alergija, bet issiaiskinau, kad ne, galu gale tokios alergijos per kvepavimo takus pasireiskia, o man ant odos vos ne zaizdeles atsiranda verysad.gif Tokie perstintys ir siaubingai nieztintys plemai, ir naktim miegodama nusikasau dar, tai isvis blogai buna verysad.gif Dabar esu isitikinusi, kad cia nuo kazkokiu maisto produktu, nes kartais sustipreja, kartais atsileidzia... Ketvirtadieni eisiu pas daktarus vel, tikiuosi kad galu gale jau issiaiskinsiu ir galesiu pradet normaliai gydytis verysad.gif
Kaip manot, nepakenks man sios priemones?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 03, 21:20)
o druise su ozkom tai pravalas visiskas.. taip kad Etama, bandykis pati, labai neuzfiksuok musu komentaru, visom skirtingai...

O kuo tau nepatiko jis? mirksiukas.gif
Zinai, lengviau kaziek vistiek pasiziurejus i daugumos nuomone, nei pirkt "na ura", aklai nepasitikiu, bet atsirenku pagal daugiausiai pliusu surinkusias priemones, tas, kurios man atrodo patrauklesnes. Turiu kazkokia "uosle", kuri kai kada ir nepaveda, tai vat ji man ir atrusiuoja, kuria gi priemone bandyti biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 21:22)
geras jis  drinks_cheers.gif Nors man tokio ožkų efekto kaip sveikas plaukų apsunkimas, niekas daugiau nesuteikė  rolleyes.gif Gerai, kad Nimfali kortelė jau neblogų dividendų duoda, o tai būtų sunku, nes ir vėl buteliukas į pabaigą   rolleyes.gif

Kiek jus isleidziat iv. priemonems, man baisu net pagalvoti, todel ir negalvoju lotuliukas.gif As siuo klausimu gan kukli-man svarbiausia miltuku ir molio, tai ir pigiau, ir visokiu variaciju galima prisigalvoti biggrin.gif kazkaip galima sakyti ir gailiu pinigu eksperimentams parduotuvese, nieko labai daug ir nereikia pagalvojus, tai pasiliksiu si malonuma velesniems laikams lotuliukas.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 21:27)
Aišku, efektas geresnis, kai padžiovini galvą žemyn nukabinus...  ax.gif Bet veikia ir taip, bent jau natūralios (sintetinės gal ir klijuotu, manau...). Turiu Sante ir Lavera, bandžiau ir be feno - irgi ok, pirštais karts nuo karo papureni, paskui iššukuoji.
Beje, dar. Jei plaukučiai ploni, tai nedžiovinant fenu jie natūraliai džiūsta "gulėdami" ant galvos ir labiau prisispaudžiau. Pabandyk džiovinti sukėlusi į viršų lengvai, aš taip kartais darau, kai feno nenaudoju. O gal bandei jau? smile.gif

O as tai darau taip: su minksta, lengva gumyte surisu suemusi virsugalvyje plaukus, pakedenu, vel surisu, na ir taip zaidziuosi, bet kad darbo dienom, o tiksliau ankstyvais rytais, nera kada taip zaistis sad.gif o siaip aisku kazkiek pakelia plaukucius, bet greit ir vel sukrenta, na nera ko noreti, nei fiksuojanciu priemoniu, nei dar ko, bet sakau, taip nemegstu prie saknu listi ax.gif na, varianta del natur. putu isidemesiu, neturetu nieko blogo padaryti hihihi.gif pameginti verta, gal atrasiu super duper priemone biggrin.gif
Oi kiek visokiu planu, jau uzsirasineju, kad nepamirsciau savo minciu, kai taip greit viena po kitos gimsta rolleyes.gif

Is tiesu, tai labai aciu visoms, pakomentavusioms del sampuno, kaip niekad daug atsiliepimu ir ivairiu nuomoniu. Atrodo smulkmena, bet tikrai vertinu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 03 gegužės 2010 - 21:14
Etama, druide ozku man blogai isplaudavo, apie aliejus ne nekalbu, susiriebaluodavo ta pacia diena, net po poros trejetos valandu, brungus biggrin.gif apskritai man druide sampunai nepatinka, nors ir ne visus isbandzius, bet nemazai, ir pagrindine ju problema- blogai isplauna, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 05 03, 21:12)
Ketvirtadieni eisiu pas daktarus vel,

Kaip manot, nepakenks man sios priemones?

prašykis testo, o ne kad iš akies spręstų wink.gif

bandyk ant nedidelio odos ploto ir žiūrėk, ar neerzins odos. Šiaip tai rizikinga per tokį paūmėjimą bandytis naujas priemones, bet kartais būna, kad tos naujienos labai ir pagelbsti smile.gif Ar jos tau nepablogins situacijos, nė viena nepasakys, nes neaišku, kam tau alergija 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 21:12)
Kiek jus isleidziat iv. priemonems, man baisu net pagalvoti, todel ir negalvoju  lotuliukas.gif   

pradžioje čia tikrai rašė kelios merginos ir tikrai nebuvo kritinės masės, kad ateitum, paklaustum, susirinktum atsiliepimus ir eitum pirkti cool.gif Tai ir bandėm nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 22:25)
prašykis testo, o ne kad iš akies spręstų wink.gif

bandyk ant nedidelio odos ploto ir žiūrėk, ar neerzins odos. Šiaip tai rizikinga per tokį paūmėjimą bandytis naujas priemones, bet kartais būna, kad tos naujienos labai ir pagelbsti smile.gif Ar jos tau nepablogins situacijos, nė viena nepasakys, nes neaišku, kam tau alergija  4u.gif

Tai testo butinai prasysiu, paskutini karta kai testa dare, tai tikrino alergijas, isvis nesusijusias su oda, tokias, kurios per kvepavimo takus kerta... Neimanoma su musu daktarais, tai ketvirtadieni pas profus vaziuosiu, gal tie kazka geriau padarys... o su oda problemos jau senokai, tai norisi bent kazkiek nuramint oda, nes vien vaistais tepti taip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 05 03, 22:37)
Tai testo butinai prasysiu, paskutini karta kai testa dare, tai tikrino alergijas, isvis nesusijusias su oda, tokias, kurios per kvepavimo takus kerta... Neimanoma su musu daktarais, tai ketvirtadieni pas profus vaziuosiu, gal tie kazka geriau padarys... o su oda problemos jau senokai, tai norisi bent kazkiek nuramint oda, nes vien vaistais tepti taip gaila  verysad.gif

jei tik karta buvai, tai daktaru negalima kaltinti, ne taip paprasta surasti alergena. Ir as ir Satura ir dauguma labai ilgai myneme slenkscius,kol issiaiskinome kam alergizuojame. As lyg ir viska jau zinojau, bet eme ir vel sudurniavo oda,kasytis viskas eme,tai pakeiciau visas skalbimo priemones i bekvapes, antialergines, be fosfatines-nustojau kastis. Kas bus sekantis alergenas ,nezinau. Nenuleisk sparneliu, eik pas skirtingus specus, gal greiciau "isris" kam alergizuoja tavo odele. Tai gali buti bet kas,ko maziausiai tikiesi.Gal tau pavasarine zydejimo alergija? o gal psoriaze, jei issauseje lopineliai? Zodziu,nepasiduok kol neissiaiskinsi 4u.gif Prausimuisi gal megink kuo svelnesnes, bekvapes, be eteriniu alieju,priemones, kad tik odeles neerzinti.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2010 05 03, 13:54)
Veido prausikliai, pylingas ir kauke:
user posted image

kaip tau Logonos pylingas, turiu putas is sios serijos, esu labai patenkinta butu idomu isbandyt dar ka nors ax.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 19:13)
Tiesa, dėl alavijų gelio wink.gif Purumą ir gal kiek mažesnį riebalavimąsi, sakyčiau, duoda visai ne alavijas, o tas, kuo tirštini  biggrin.gif T.y. ksantano guma.

manau, kad ir alavijas padeda ir stipriai, as naudoju tik alavijo sultis ir is ties mazina plauku riebalavimasi, su ksantanu gal dar labiau stabdytu, ateity bandysiu ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 19:40)

na bet tikrai  biggrin.gif Mano alūnas rankinėj prabyrėjo ir nepamačiau laiku - išsitraukiu PC piniginę, o jau vaizdas, balta kažkokia pudra žemėn byra biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Etama galeciau duoti ozku sampuno pabandyti tik, kad as siauliuose, bet kazkada si menesi vaziuosiu i Vilniu, tad tikrai galeciau atvezt smile.gif man jis ir nelabai prilipo, nieko nesakau isplauna gerai, bet jau net vakarop plaukai buna apsunke, mano kol kas nr. 1 Aubrey Organics su zalia arbata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 22:59)
jei tik karta buvai, tai daktaru  negalima kaltinti, ne taip paprasta surasti alergena. Ir as ir Satura ir dauguma labai ilgai myneme slenkscius,kol issiaiskinome kam alergizuojame. As lyg ir viska jau zinojau, bet eme ir vel sudurniavo oda,kasytis viskas eme,tai pakeiciau visas skalbimo priemones i bekvapes, antialergines, be fosfatines-nustojau kastis. Kas bus sekantis alergenas ,nezinau.  Nenuleisk sparneliu, eik  pas skirtingus specus, gal greiciau "isris" kam alergizuoja tavo odele. Tai gali buti bet kas,ko maziausiai tikiesi.Gal tau pavasarine zydejimo alergija? o gal psoriaze, jei issauseje lopineliai? Zodziu,nepasiduok kol neissiaiskinsi  4u.gif  Prausimuisi gal megink kuo svelnesnes, bekvapes, be eteriniu alieju,priemones, kad tik odeles neerzinti.

Labai aciu uz komentara 4u.gif Prausimuisi naudoju duso alieju, alerginei odai.. Taip kankina tos alergijos, viena diena pamaciusi veidrodyje savo nugara net apsiverkiau, bijau kad jei taip ir toliau, tai vasara negalesiu maikutes uzsidet verysad.gif Na, bet vistiek tikiuosi issigydyt.
Nustosiu off topint, tema juk ne apie alergijas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 03, 23:06)
Etama galeciau duoti ozku sampuno pabandyti tik, kad as siauliuose, bet kazkada si menesi vaziuosiu i Vilniu, tad tikrai galeciau atvezt  smile.gif man jis ir nelabai prilipo, nieko nesakau isplauna gerai, bet jau net vakarop plaukai buna  apsunke, mano kol kas nr. 1 Aubrey Organics su zalia arbata thumbup.gif

Lenkiu galva uz draugiskuma, bet prisibednelinau jau cia, kaip greit saknys priglunda prie galvos, po keliu komentaru susidariau nuomone, kad ne man toks sampunas 4u.gif pasmalsausiu-kvapelis tai tikriausiai pasakiskas? as to labai pasigendu savo UT rasulo sampune (daugiau kolkas neturiu su kuo lyginti biggrin.gif , bet ir kituose turbut pasigesiu, taip noretusi, kad ir dieviskai kvepetu, ir dieviskai veiktu wub.gif )
o apie si gal gali placiau parasyti? ax.gif visa diena negaliu uzbaigti sampunu temos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 23:42)
  pasmalsausiu-kvapelis tai tikriausiai pasakiskas? as to labai pasigendu savo UT rasulo sampune (daugiau kolkas neturiu su kuo lyginti biggrin.gif , bet ir kituose turbut pasigesiu, taip noretusi, kad ir dieviskai kvepetu, ir dieviskai veiktu wub.gif )

ozku sampunas su migdolais kvepia dieeeeeeeeeeviskai :)saldziais migdolais, nuostabus kvapas:)
Atsakyti
O as ziuriu, kad man papildomos priemones, kaip silkas tarkim, labai pagerina bet koki sampuna bigsmile.gif plaukuciai blizga, purus, bet ne per daug lengvi thumbup.gif o., beje, man irgi, jauc nuo ozku, ciel d'zur niezejo galva, nustojau juos naudot ir galvos oda nurimo..
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 20:40)

o tu mano e'maila gavai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 03 gegužės 2010 - 22:59