Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 20:42)
Man tai taip, bet Niduliai blogiausia... wink.gif
Va va, putos tai susiplakti kažkaip turi, turbūt nesąmonė išeitų, jei į induką pripurkšti. Nors  g.gif  Gal kas bandė?  biggrin.gif

tada as pas tave ateisiu vakarais praustis veido, ir taip kokia savaite, taip ir suzinosiu ar man tinka sios putos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 05 03, 20:48)
Saunus krepsiukas  smile.gif  Galetum palygint Sante Briliant Care balzama su Laveros balzamu? Sante esu turejus, o laveros - ne.. Tai idomu koks jis.. Jau tuoj man balzamo reikes (pagaliau baigsiu savo AO GPB, nes jau nusibodo), tai galvoju ka cia isigyti..

Apie situos du tai aš nuomonę keičiu kas antrą dieną turbūt biggrin.gif Šiaip, abu labai geri, plaukai padrėkinami, lieka minkšti, slidūs. Iš pradžių man atrodė, kad sante nedrėkina man plaukų (svarbiausia galiukų), bet dabar ilgėliau palaikau (pirma išplaunu galva, tada uždedu balzamą ir palieku veikti, kol atlieku visas kitas procedūras)- rezultatas geras. Sante 50ml daugiau, bet man jie vienodai abu ilgai naudojasi smile.gif Lavera gal toks standesnis, nei sante ir kvapas man jo geresnis smile.gif Reziume abu kartojami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 20:40)
1. o negali būti tau užsifiksavę tai apie Sante šampūną su rožėmis?

2. Esu turėjusi Sante rožių šampūną - tai pildavau saujom, kad tik greičiau baigtųsi.

3. apelsininį Laveros šampūną kaip tik planuoju išbandyti, o ožkų šampūnas lieka mano didžioji meilė ir N1 . Aliejams plauti laikau Druide Purity
tiesa, plaukus plaunu kiekvieną dieną.

1. Tikrai, kad gali drinks_cheers.gif cia jau is senu temu, turbut paciu pirmuju, kai pradejau dometis natur. kosmetika, atsinesiau tokia nuomone su savimi biggrin.gif
2. lotuliukas.gif su pabodusiom priemonem visada elgiuosi taip pat lotuliukas.gif
Butu faina isbandyti dauuuug iv.sampunu nedideliais kiekiais bigsmile.gif , klausykit, o gal parduotuvese, na kaip Holos (kaip neseniai kazkuri minejo, tik nebeatsipaisau kuri doh.gif ), butu galima nusipirkti daugiau iv. meginuku? Ir kiek to 1 meginuko uztenka, vienam kartui tikriausiai? Dar neteko nei matyti, nei meginti ju ax.gif , o va visokiems meginukams tai turiu manija, tik duokit, visko noriu tureti, kad ir po truputi lotuliukas.gif
3. Labai idomus bus atsiliepimai, o ozku sampunas mane labai masina, isivaizduoju toki balta, svelnu ir ziauuuuuriai skaniai kvepianti bigsmile.gif bet taip pat ir saknis sukritusias salia isivaizduoju lotuliukas.gif na gal kuri atpils pabandymui kada prie progos, ar tai trecdali butelaicio, ar dar maziau (meginuku manija biggrin.gif ... ), na o as dabar turbut vel linksiu prie UT g.gif cukrinio/henos/roziu, kazkurio tai. Reiktu is tiesu isigyti pora sampunu, tai vienas manau bus is minetu UT, kitas dar vis ?, na pasidarysiu tikiuosi dar siandien suvestine-matysiu, kuris lyderis biggrin.gif
beje, DRUIDE PURITY kaip supratau puikiai isplauna aliejus?ir turbut pasausina?jei gali, siek tiek placiau, puiki mintis alieju isplovimui naudoti kitoki sampuna drinks_cheers.gif
Oi kaip nemegstu 4 kartus trinkti, spausti, trinkti, skalauti doh.gif geriau vienas, bet rimtas!

QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 20:43)
Man asmeniškai FIN visiškai nealergizuoja, bet kaip kažkuri mergina anksčiau rašė - šampūnai kaip ir tušai laaabai skirtingai kiekvienam veikia

Man jau turbut butu baugu meginti g.gif , tikrai kai naudodavau chemija, lyg ir nebudavo tokiu problemu kaip niezulys, pleiskanos, bet kazkas pasikeite-chemija pradejo alergizuoti, o kaip ir pasakojau, panaudojus natur. sampuna ir tik karta extra atveju su parduotuviniu perplovus-supratau, ka reiskia niezejimas ir plauku slinkimas doh.gif gal galvos oda lepi pasidare, is tiesu keista, kaip po tokio neilgo naudojimo viskas pasikeite unsure.gif bet dziugu, tfu tfu tfu, plaukai nustojo slinkti ir dingo paskutiniais cheminiu samp. naudojimo menesiais atsiradusios pleiskanos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 20:53)
tada as pas tave ateisiu vakarais praustis veido, ir taip kokia savaite, taip ir suzinosiu ar man tinka sios putos  lotuliukas.gif

Variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 21:05)
Apie situos du tai aš nuomonę keičiu kas antrą dieną turbūt biggrin.gif Šiaip, abu labai geri, plaukai padrėkinami, lieka minkšti, slidūs. Iš pradžių man atrodė, kad sante nedrėkina man plaukų (svarbiausia galiukų), bet dabar ilgėliau palaikau (pirma išplaunu galva, tada uždedu balzamą ir palieku veikti, kol atlieku visas kitas procedūras)- rezultatas geras. Sante 50ml daugiau, bet man jie vienodai abu ilgai naudojasi smile.gif Lavera gal toks standesnis, nei sante ir kvapas man jo geresnis smile.gif Reziume abu kartojami smile.gif

Aisku, aciu 4u.gif Turesiu galvoje, kad jie mazdaug panasus.. Sante, kai turejau tai patiko, bet tik tada kai atradau koks balzamo kiekis mano plaukams tinka, nes kitaip apsunkindavo plaukus..
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 20:06)
beje, DRUIDE PURITY kaip supratau puikiai isplauna aliejus?ir turbut pasausina?jei gali, siek tiek placiau, puiki mintis alieju isplovimui naudoti kitoki sampuna drinks_cheers.gif

nuostabiai putoja ir puikiai plauna aliejus drinks_cheers.gif Iš visų molinių šampūnų man jis geriausiai patiko wink.gif Jis plaukus išplauna labai švariai, iki girgždėjimo. Nors sakyčiau, kad mano plaukai riebūs, bet kasdienai jis man būtų per stiprus, tiesiog plaukai labai palengvėja ir sunkiai tvarkosi.. Šiaip nei antenų kelia, nei galvos odos sausina. Aš jį kartais dėl to girgždėjimo ir taip panaudoju galvai plaut, o perplaunu antrą kartą su ožkom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 20:50)
O tu šiaip naudoji ką nors iš formavimo priemonių? Putų nebandei?  g.gif

Ne, nebandziau g.gif nefenuoju plauku visiskai, tai kazkaip ir formavimo priemonemis nesinaudoju, labai nemegstu krauti ant saknu nieko doh.gif o ar butu is putu koks efektas, jei nedziovinant fenu plaukuciu?turbut sulipdytu ir tiek doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 21:12)
nuostabiai putoja ir puikiai plauna aliejus  drinks_cheers.gif

irgi puikus variantas. o tavo "purity" aprasymas labai sugunde bigsmile.gif
na siandien prisisemiau informacijos, prisiplepejau, telieka issirinkti greiciau kasdienai sampuna, o tada ir koki viena ar pora geresniu ir ivairesniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 21:05)

pamenu, kai siulei lavera, isbandziau, nepatiko...o dabar... wub.gif man jis su sante labai panasus drinks_cheers.gif abu puikiai israizgo mano kaltunus smile.gif
bet santes 10 lt brangesnis, nei laveros, kurio yra maziau. Tas ant to smile.gif

logonos samp riebiems plaukasm, (atrodo su citrinom... g.gif ) man bene pats geriausias is visu turetu...is purina, ir gerai isplauna, ir graziai atrodo pl..

o druise su ozkom tai pravalas visiskas.. taip kad Etama, bandykis pati, labai neuzfiksuok musu komentaru, visom skirtingai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 03 gegužės 2010 - 20:22
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 20:19)
irgi puikus variantas. o tavo "purity" aprasymas labai sugunde bigsmile.gif

geras jis drinks_cheers.gif Nors man tokio ožkų efekto kaip sveikas plaukų apsunkimas, niekas daugiau nesuteikė rolleyes.gif Gerai, kad Nimfali kortelė jau neblogų dividendų duoda, o tai būtų sunku, nes ir vėl buteliukas į pabaigą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 21:19)
Ne, nebandziau g.gif  nefenuoju plauku visiskai, tai kazkaip ir formavimo priemonemis nesinaudoju, labai nemegstu krauti ant saknu nieko doh.gif o ar butu is putu koks efektas, jei nedziovinant fenu plaukuciu?turbut sulipdytu ir tiek doh.gif

Aišku, efektas geresnis, kai padžiovini galvą žemyn nukabinus... ax.gif Bet veikia ir taip, bent jau natūralios (sintetinės gal ir klijuotu, manau...). Turiu Sante ir Lavera, bandžiau ir be feno - irgi ok, pirštais karts nuo karo papureni, paskui iššukuoji.
Beje, dar. Jei plaukučiai ploni, tai nedžiovinant fenu jie natūraliai džiūsta "gulėdami" ant galvos ir labiau prisispaudžiau. Pabandyk džiovinti sukėlusi į viršų lengvai, aš taip kartais darau, kai feno nenaudoju. O gal bandei jau? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 03 gegužės 2010 - 20:28
Merginos, as sitoje skiltyje naujoke, neperskaiciau visko dar, noreciau isgirsti atsiliepimus apie Natuderm kuno prieziuros priemones 4u.gif Siandien nusipirkau kuno losjona, vonios druska ir vonios alieju. Mano oda labai jautri ir linkusi i alergija, siuo metu kaip tik kenciu nuo stiprios alergijos, tai labai baisu bet ka naudot, bet si linija lyg ir naturali ir sertifikuota yra ax.gif Gal pades man kas nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 05 03, 20:27)
siuo metu kaip tik kenciu nuo stiprios alergijos, tai labai baisu bet ka naudot, bet si linija lyg ir naturali ir sertifikuota yra  ax.gif Gal pades man kas nors  blush2.gif

linija puiki, o kam tu esi alergiška? mirksiukas.gif
Atsakyti