QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 20:40)
1. o negali būti tau užsifiksavę tai apie Sante šampūną su rožėmis?
2. Esu turėjusi Sante rožių šampūną - tai
pildavau saujom, kad tik greičiau baigtųsi.
3.
apelsininį Laveros šampūną kaip tik planuoju išbandyti, o ožkų šampūnas lieka mano didžioji meilė ir N1 . Aliejams plauti laikau Druide Purity
tiesa, plaukus plaunu kiekvieną dieną.
1. Tikrai, kad gali

cia jau is senu temu, turbut paciu pirmuju, kai pradejau dometis natur. kosmetika, atsinesiau tokia nuomone su savimi
2.

su pabodusiom priemonem visada elgiuosi taip pat
Butu faina isbandyti dauuuug iv.sampunu nedideliais kiekiais

, klausykit, o gal parduotuvese, na kaip Holos (kaip neseniai kazkuri minejo, tik nebeatsipaisau kuri

), butu galima nusipirkti daugiau iv. meginuku? Ir kiek to 1 meginuko uztenka, vienam kartui tikriausiai? Dar neteko nei matyti, nei meginti ju

, o va visokiems meginukams tai turiu manija, tik duokit, visko noriu tureti, kad ir po truputi
3. Labai idomus bus atsiliepimai, o ozku sampunas mane labai masina, isivaizduoju toki balta, svelnu ir ziauuuuuriai skaniai kvepianti

bet taip pat ir saknis sukritusias salia isivaizduoju

na gal kuri atpils pabandymui kada prie progos, ar tai trecdali butelaicio, ar dar maziau (meginuku manija

... ), na o as dabar turbut vel linksiu prie UT

cukrinio/henos/roziu, kazkurio tai. Reiktu is tiesu isigyti pora sampunu, tai vienas manau bus is minetu UT, kitas dar vis ?, na pasidarysiu tikiuosi dar siandien suvestine-matysiu, kuris lyderis
beje, DRUIDE PURITY kaip supratau puikiai isplauna aliejus?ir turbut pasausina?jei gali, siek tiek placiau, puiki mintis alieju isplovimui naudoti kitoki sampuna
Oi kaip nemegstu 4 kartus trinkti, spausti, trinkti, skalauti

geriau vienas, bet rimtas!
QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 20:43)
Man asmeniškai FIN visiškai nealergizuoja, bet kaip kažkuri mergina anksčiau rašė - šampūnai kaip ir tušai laaabai skirtingai kiekvienam veikia
Man jau turbut butu baugu meginti

,
tikrai kai naudodavau chemija, lyg ir nebudavo tokiu problemu kaip niezulys, pleiskanos, bet kazkas pasikeite-chemija pradejo alergizuoti, o kaip ir pasakojau, panaudojus natur. sampuna ir tik karta extra atveju su parduotuviniu perplovus-supratau, ka reiskia niezejimas ir plauku slinkimas
gal galvos oda lepi pasidare, is tiesu keista, kaip po tokio neilgo naudojimo viskas pasikeite 
bet dziugu, tfu tfu tfu, plaukai nustojo slinkti ir dingo paskutiniais cheminiu samp. naudojimo menesiais atsiradusios pleiskanos