QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 17:19)
(vaizduotej kazkodel atrodo, kad roziu sampunas priploja plaukus prie galvos, bet gal merginos diskutavo apie kita roziu samp., net nebezinau is kur toks isitikinimas).
Apelsinų šampūnas, Lavera
Ožkos pieno šampūnas su migdolais DRUIDE
masina tokie pasisakymai, kad gerai putoja ir isplauna aliejines kaukes.o plaukus papurina?kaip su riebalavimusi, pristabdo, paskatina ar neutraliai?
o negali būti tau užsifiksavę tai apie Sante šampūną su rožėmis?
pasisakysiu ir aš apie savo stereotipus

Esu turėjusi Sante rožių šampūną - tai pildavau saujom, kad tik greičiau baigtųsi. Ir man prie Sante šampūnų limpa pasakymas prastesnis plovimas, greitesnis riebalavimasis. O Logona kažkokį seniai ir esu turėjusi, tai sausindavo, plaukus palikdavo
biškelį pakulinius... FIN kėlė lengvą galvos niežulį. Ir nei iš vienos firmos nieko galvos plovimui nebenorėčiau bandyti
apelsininį Laveros šampūną kaip tik planuoju išbandyti, o ožkų šampūnas lieka mano didžioji meilė ir N1

Normaliai putoja, švelniai plauna, skaniai kvepia. Man patinka jo efektas - plaukai lieka purūs, nesukritę, bet ir nestyrantys į šalis - o taip sveikai apsunkę. Aliejams plauti laikau Druide Purity, kurį iš tikrųjų retokai naudoju, tai man jo ilgam ir lieka
tiesa, plaukus plaunu kiekvieną dieną.
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 17:53)
Ir dar bijau Adeles kremu , nes manau, kad kiaule gali blizget
tai jau jo
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 18:06)
Etamos miltukai
Kaip pas narkomane , sakyciau
na bet tikrai

Mano alūnas rankinėj prabyrėjo ir nepamačiau laiku - išsitraukiu PC piniginę, o jau vaizdas, balta kažkokia pudra žemėn byra
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:33)
isidemesiu tave
, jei panasiai veikia toks pat sampunas, gal ir kitos plaukus priemones atitiks

teisingas labai požiūris