Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

Na ir dar tai, kas liko (tetruksta bekvapio UT kondicionieriaus)+miltukai, katik ideti=visas mano turtas biggrin.gif
kas neaisku-rudame stiklo induke sviestmedis, kampe desineje-sante brilliant care likutis, apacioje, salia sviestmedzio-silkas.
kai kurie buteliukai apsitryne, ka padarysi, nelabai estetiska, bet negalvojau, kad taip matysis, buciau toliau nukisusi biggrin.gif
Foto kokybe prasta, fotoaparatas skolintas.arba labai nekoks,arba nemoku nureguliuoti g.gif FOTO1
Ir truputis meno-kai dar ne viska buvau sudejusi lotuliukas.gif
FOTO2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 03 gegužės 2010 - 19:38
QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 20:27)
Taip,prie šaknų balzamo nededu.Tačiau išplaunant balzamą,vistiek jis papuola ant visų plaukų IKI PAT šaknų.
Todėl ir prie šaknų viskas labai gerai. smile.gif

Kaip papuola...? Čia šiaip tiesiog susidomėjau... ax.gif Bent aš tai balzamą nuskalauju dušu žemyn palenkus galvą. Tai kaip gali ant šaknų pateikti...? g.gif
Ar ne apie tą patį kalbam? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 17:19)
(vaizduotej kazkodel atrodo, kad roziu sampunas priploja plaukus prie galvos, bet gal merginos diskutavo apie kita roziu samp., net nebezinau is kur toks isitikinimas).

“Apelsinų šampūnas, Lavera”
“Ožkos pieno šampūnas su migdolais DRUIDE”

masina tokie pasisakymai, kad gerai putoja  ir isplauna aliejines kaukes.o plaukus papurina?kaip su riebalavimusi, pristabdo, paskatina ar neutraliai?

o negali būti tau užsifiksavę tai apie Sante šampūną su rožėmis?

pasisakysiu ir aš apie savo stereotipus tongue.gif Esu turėjusi Sante rožių šampūną - tai pildavau saujom, kad tik greičiau baigtųsi. Ir man prie Sante šampūnų limpa pasakymas prastesnis plovimas, greitesnis riebalavimasis. O Logona kažkokį seniai ir esu turėjusi, tai sausindavo, plaukus palikdavo biškelį pakulinius... FIN kėlė lengvą galvos niežulį. Ir nei iš vienos firmos nieko galvos plovimui nebenorėčiau bandyti ax.gif

apelsininį Laveros šampūną kaip tik planuoju išbandyti, o ožkų šampūnas lieka mano didžioji meilė ir N1 wub.gif Normaliai putoja, švelniai plauna, skaniai kvepia. Man patinka jo efektas - plaukai lieka purūs, nesukritę, bet ir nestyrantys į šalis - o taip sveikai apsunkę. Aliejams plauti laikau Druide Purity, kurį iš tikrųjų retokai naudoju, tai man jo ilgam ir lieka smile.gif

tiesa, plaukus plaunu kiekvieną dieną.

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 17:53)
Ir dar bijau Adeles kremu , nes manau, kad kiaule gali blizget  fear.gif

tai jau jo lotuliukas.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 18:06)
Etamos miltukai
Kaip pas narkomane , sakyciau  g.gif  lotuliukas.gif

na bet tikrai biggrin.gif Mano alūnas rankinėj prabyrėjo ir nepamačiau laiku - išsitraukiu PC piniginę, o jau vaizdas, balta kažkokia pudra žemėn byra biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:33)
isidemesiu tave hihihi.gif , jei panasiai veikia toks pat sampunas, gal ir kitos plaukus priemones atitiks drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif teisingas labai požiūris drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 20:28)
tai ne blogiausia,o geriausia tau smile.gif manau,kad nesigaus su putomis toks bajeriukas (i indeli ipilti) smile.gif

Man tai taip, bet Niduliai blogiausia... wink.gif
Va va, putos tai susiplakti kažkaip turi, turbūt nesąmonė išeitų, jei į induką pripurkšti. Nors g.gif Gal kas bandė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 19:33)
O ar nesukrenta greit plaukai?
Baisiausia dalis-kaip man juos atkelti nuo saknu bent kiek, varge varge kaip atsibodo, 2cm. nuo saknu riebus, o like plaukai-kad ir savaite rodosi dar vaiksciot galeciau doh.gif
Beje, prisiminiau taip pat komentarus apie FIN sampunus, kad merginoms galvos oda suerzindavo, ar sis ne is tos serijos?
Naudodavau chemija, tai +/- gerai iv.sampunai budavo, bet dabar po atrodo neilgo laiko natur. sampuno naudojimo, teko 1 karta su garnieriu issiplauti-neturejau saviskio po ranka.vargeli, uznieztejo, plauku isslinko net, kas jau tikrai senokai praeity-kiek turi iskristi, tiek daugmaz ir iskrenta blink.gif brrr, prisiminiau, tai pasidalinau.

Aš plaunu kas antrą dieną (antros dienos vakare jau turiu susirišt plaukus į uodegą), bet lygiai taip pat dažnai plaudavau ir su nenatūraliais purinančiais šampūnais ax.gif Va kas plaukus suriebindavo tai Ciel dazur su moliu (tiek normaliems, tiek riebiems plaukams) ir Aubrey su rožėm (ir dar tas kvapas blink.gif ). Nuo šitų pleiskanų buvo atsiradę ir niežėjo galvą.
Man asmeniškai FIN visiškai nealergizuoja, bet kaip kažkuri mergina anksčiau rašė - šampūnai kaip ir tušai laaabai skirtingai kiekvienam veikia ax.gif
Atsakyti
tiesa, perėjau Gedimino prospektu lietui krapenant, tai žalio lapo tušas atsilaikė puikiai - jokių pėdsakų wink.gif
Atsakyti
TekilaSunrise,
Dekui uz informatyvius postus, kopinuosi i uzrasus drinks_cheers.gif
Pasidariusi suvestine, apsispresiu, kuri isigyti ir ateisiu pasipasakoti bigsmile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 20:15)
Jei plaukuciu mazai arba jie plonyciai, koks gi sampunas gali padaryti stebukla, kad ju atrodytu 10 kartu daugiau ir nuo saknu papure kaip liuto galva?

Aisku is nieko nepadarys "kazko", bet pvz. mano plaukai nors ir ploni, taciau ju nera visiskai mazai. Viena problema, kad keli cm. nuo saknu labai greit riebaluojasi ir prisiploja, like plaukuciai ir gausesni atrodo, ir yra sausesni. Uztat kai toks kontrastas, kazkaip norisi sulyginti ir isgauti max purumo is saknu, kiek tik imanoma. Faktas juk, kad visos nori geriausio rezultato, neissipus plaukai, bet kad papurina tam tikros priemones, kad ir sampunas, tai tikrai. Aisku ziurint kas per situacija, ir kaip sakei, kiek plauku yra, jei pelytes bizele, tai aisku nieko nebus biggrin.gif na as cia jau kalbu grynai is savo puses, kad ir paprasciausias sampunas gali tiek priploti/suglotninti plaukus, tiek ir papurinti drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 20:40)
Kaip papuola...? Čia šiaip tiesiog susidomėjau...  ax.gif Bent aš tai balzamą nuskalauju dušu žemyn palenkus galvą. Tai kaip gali ant šaknų pateikti...?  g.gif
Ar ne apie tą patį kalbam?  blush2.gif

Taip,apie tą patį.
Aš specialiai taip plaunu,kad patektų.Jis man nemaišo,o tik geriau nuo to.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 12:23)
man tokios dvejopos mintys po dviejų žalio lapo pabandymų. Tikrai nepalyginamai geresnis variantas už Suki, kuris greitai nusiriebaluodavo paakiais, bet man vistik neprilygsta Hauschkai  unsure.gif

juokinga, bet bijau šepetėlio aš jo biggrin.gif Plastikinis, trumpais šeriukais, kietas. O Ugvilės matyt blakstienos įspūdingos, jeigu dažo jai taip, kaip ir MF. Man toks normalus tušas, bet neįspūdingas sad.gif Ir trumpiau jis man laiko nei Hauchka, Elysambre.

nu va, o man jis nr. 1, tas sepetelis, nemoku dazytis su tokiais storais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 19:40)
Įkeliu nuorodą su savo krepšiuku, nes nuotraukų neina įkelti  g.gif  kokybė foto ne pati geriausia, dėl to ten, kur nesimato normaliai yra komentarai. Nieko "blatno" pas mane, aš dar tik mažai pažengusi biggrin.gif http://public.fotki....a246.html#media

Saunus krepsiukas smile.gif Galetum palygint Sante Briliant Care balzama su Laveros balzamu? Sante esu turejus, o laveros - ne.. Tai idomu koks jis.. Jau tuoj man balzamo reikes (pagaliau baigsiu savo AO GPB, nes jau nusibodo), tai galvoju ka cia isigyti..
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 20:48)
Taip,apie tą patį.
Aš specialiai taip plaunu,kad patektų.Jis man nemaišo,o tik geriau nuo to.

Tada aišku smile.gif Nes aš kaip tik šaknim vengiu jo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 20:48)
Aisku is nieko nepadarys "kazko", bet pvz. mano plaukai nors ir ploni, taciau ju nera visiskai mazai. Viena problema, kad keli cm. nuo saknu labai greit riebaluojasi ir prisiploja, like plaukuciai ir gausesni atrodo, ir yra sausesni. Uztat kai toks kontrastas, kazkaip norisi sulyginti ir isgauti max purumo is saknu, kiek tik imanoma. Faktas juk, kad visos nori geriausio rezultato, neissipus plaukai, bet kad papurina tam tikros priemones, kad ir sampunas, tai tikrai. Aisku ziurint kas per situacija, ir kaip sakei, kiek plauku yra, jei pelytes bizele, tai aisku nieko nebus biggrin.gif  na as cia jau kalbu grynai is savo puses, kad ir paprasciausias sampunas gali tiek priploti/suglotninti plaukus, tiek ir papurinti drinks_cheers.gif

O tu šiaip naudoji ką nors iš formavimo priemonių? Putų nebandei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 20:50)
Tada aišku smile.gif Nes aš kaip tik šaknim vengiu jo smile.gif

Kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti