Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:19)
“Apelsinų šampūnas, Lavera”
“Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram”

Šiuos du galiu lyginti, nes Urtekram turėjau (ir greičiausiai vėl pirksiu), o dabar įpusėjau Laveros buteliuką (kažkaip jis man dvigubai greičiau už Urtekram naudojasi... g.gif ).
Jei tavo plaukai labai reibaluojasi, tai Laveros apelsinai, manau, gali tik pabloginti situaciją... Aš plaunu kas antrą dieną, bet antros dienos vakare man po Urtekram geriau būdavo smile.gif
Dėl vėlimo, tai Lavera švelnesnius plaukus palieka, bet iš esmės tas pats abu. Tiesa, neturiu problemos dėl vėlimosi (nebent pasportuoju tik į uodegą susirišus, kaip kad vakar padariau... doh.gif ), nors plaukai ilgi ir dar šviesinti.
Po Urtekram plakai net gurgždėdavo, bet išdžiūvę niekuo nesiskirdavo nuo plovimo Lavera, kuri plaukus palieka slidžius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pepkė @ 2010 05 03, 18:35)
Pirmą vietą duočiau laverai su apelsinais, kaip geriausiai išplaunančiam ir purinančiam. smile.gif

Nu va, o man purumo jis tikrai neduoda. Šiaip ok viskas, priekaištų rimtų neturiu, bet po Urtekram su rasulu ir hena lyg būdavo puresni (taip žiūrint, jei jokių putų nededu, niekuo netepu).
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 19:10)
pasirodo ne veltui mano tas  issikandimas i galva, kad labiau jis tinkamas sausiems plaukams, reiskia tikrai kazkuri mergina taip sake drinks_cheers.gif  bet tai kaip keista-vienai atrodo, kad ir pasausina, kitai kad drekina g.gif  galvaskausmis tikras  doh.gif 

Kad nebutu galvaskausmio-pasiimkit meginuku is parduotuves smile.gif man ir Holos, ir Stepone Urtekram sampunu (tame tarpe ir su rozemis), taip pat ir duso geliu meginuku yra dave smile.gif

QUOTE(gizma @ 2010 05 03, 19:42)
Kalbant apie sampunus, tai man labiausiai nepatiko Logonos. Siaubas kazkoks mad.gif

Kuri naudojot? g.gif

Sakykit, o Madaros putu veidui prausti ilgam uztenka, ar ekonomiskos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:49)
ar nepripranta plaukai prie siu tavo isvardintu sampunu?nesuprastejo poveikis baiginejant ar ipusejus butelaiti? smile.gif

Mano nuomone, kol sunaudoji vieną buteliuką, tikrai per trumpas laikas, kad prisprastum ar pan... wink.gif O ir šiaip, jei tinkanti priemonė, tai nemanau, kad reikia ją "privalomai" keisti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 18:53)
nu negaliu  lotuliukas.gif - cia kaip man visada atrodo, kad jei as uzsidesiu krem-pudros BET KOKIOS, mano veidas blizges taukais  doh.gif 

Tikrai nepagrįsta baimė wink.gif
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 19:14)
“Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram”
Va šitą dabar kaip tik kankinu biggrin.gif
Aliejines kaukes išplauna labai gerai.
Kas dėl plaukų purumo tikrai nepasakysiu,nes mano plaukai šviesinti ir po bet kokio šampūno man reikalinga perplauti balzamu. 4u.gif

Bet juk balzamu neplauni ir šaknų...? O kaip purumas prie šaknų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 19:40)
Aš praeitoje temoje buvau parašiusi post'ą, priemonės kurios mažina riebalavimąsi - susiraskit smile.gif Ten visa merginų patirtis sudėta. Man asmeniškai padeda išlaikyt plaukus ilgiau neplautus - alavijų gelis, skalavimai actu, dilgėlių nuoviru ir pan., bet su skalavimais reikia ilgiau užsiimti.

Butinai paieskosiu posto drinks_cheers.gif , nors atrodo skaitau ir stengiuos nieko nepraleisti, bet, matyt, praleidau g.gif
Labai laukiu vasaros, bus daugiau laiko, tai uzsiimsiu ir gamybomis, ir iv. proceduromis su natur. produktais wub.gif

QUOTE(gizma @ 2010 05 03, 19:42)
Kalbant apie sampunus, tai man labiausiai nepatiko Logonos. Siaubas kazkoks mad.gif
UT su ruduoju cukrum tikrai purina plauka - nors tai man kaip tik mazytis minusas. Mano plaukai ir taip linke siaustis. Dar ka pastebejau - plauti galva reciau reikia, plaukai taip greitai nesiriebina.

as ir vel su savo kazkokiais neaiskiais nusistatymais, bet manau, kad ir tam tikro gamintojo priemones, na tarkim sampunai, gali buti kiekvienai individualiai arba idealiai tinkantys, arba visiskai ne. Po antro urtekram sampuno, manau nuspresiu arba dar karta grizti prie sios firmos, arba nebeziuresiu i ta puse. Ziurejau ir i si sampuna, bet kazkodel jie man daugmaz panasus visi atrodo, na UT-hena, rasulas ir rud.cukrus g.gif
smile.gif
QUOTE(Flos @ 2010 05 03, 20:00)
Aš po apsilankymo pas Moniką autobuse išsitraukiau pasižiūrėti savo gėrybes, bet greitai susipakavau ir atgal įdėjau

Tikrai pasaliniams atrodo neaiskiai, isivaizduoju-kas cia pasakys, kad vaisiu miltukai veido kaukems lotuliukas.gif tik toks toki ir supranta drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 19:33)
Mano planuose alavijo gelio gamyba, tikiuosi, kad pagelbetu.ar apie toki gydyma kalbi ar kazkokias rimtesnes priemones? g.gif

Tiesa, dėl alavijų gelio wink.gif Purumą ir gal kiek mažesnį riebalavimąsi, sakyčiau, duoda visai ne alavijas, o tas, kuo tirštini biggrin.gif T.y. ksantano guma. Alavijas, aišku, šiaip gerai ir sveika, bet ne nuo jo tai. Pabandžiau paprastą vandenį iš krano ksantanu patirštinti, tai plaukams tas pats kaip po alavijo gelio lotuliukas.gif
Atsakyti
sampuno paskirtis isplauti. Jei plaukuciu mazai arba jie plonyciai, koks gi sampunas gali padaryti stebukla, kad ju atrodytu 10 kartu daugiau ir nuo saknu papure kaip liuto galva? Kaip ir prilipinti prie galvos plaukus. Jei ju mazai, tai ir guli ant makaules prisiploje. Papildomos priemones gali purumo efekta suteikti. Man daug daugiau plauku atrodo, kai po plovimo, dar dregnus,istepu alojos geliu ir isdziovinu (ir prie saknu ir visa plauka) Kazkiek purumo suteikia ECO purinamasis sampunas, Urtekramo sampunai, bet tikrai stebuklu nedaro.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 03, 20:06)
Sakykit, o Madaros putu veidui prausti ilgam uztenka, ar ekonomiskos? ax.gif

Tikrai taip, laaabai ekonomiškos. Pirkau buteliuką iš merginos, kur buvo gal pusė likusi, tai jau gal kelis mėn naudoju, dar nemažai yra. Ir dar vieną esu nusipirkus, kur 2/3 likę (kitai merginai alergizavo), tai aš apsirūpinus metams į priekį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 20:17)
Tikrai taip, laaabai ekonomiškos. Pirkau buteliuką iš merginos, kur buvo gal pusė likusi, tai jau gal kelis mėn naudoju, dar nemažai yra. Ir dar vieną esu nusipirkus, kur 2/3 likę (kitai merginai alergizavo), tai aš apsirūpinus metams į priekį  lotuliukas.gif

tai stai kas superka visus likucius,kad man nebelieka pameginimui lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
Gintaro pudrą plaukams kaip naudojate? Na. turiu omeny įtrynimą į galvos oda: įtrinat drėgnus plaukus ar sausus?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 20:20)
tai stai kas superka visus likucius,kad man nebelieka pameginimui  lotuliukas.gif smile.gif

blush2.gif
Ir kas blogiausia, jie man labai tinka, kad skirtis nenoriu lotuliukas.gif Būtų ne putos, tai laukčiau su indeliu ir duočiau pabandymui. Bet su putom turbūt taip nesigaus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 20:10)

Bet juk balzamu neplauni ir šaknų...? O kaip purumas prie šaknų? smile.gif

Taip,prie šaknų balzamo nededu.Tačiau išplaunant balzamą,vistiek jis papuola ant visų plaukų IKI PAT šaknų.
Todėl ir prie šaknų viskas labai gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 20:25)
blush2.gif
Ir kas blogiausia, jie man labai tinka, kad skirtis nenoriu  lotuliukas.gif Būtų ne putos, tai laukčiau su indeliu ir duočiau pabandymui. Bet su putom turbūt taip nesigaus...  unsure.gif

tai ne blogiausia,o geriausia tau smile.gif manau,kad nesigaus su putomis toks bajeriukas (i indeli ipilti) smile.gif
Atsakyti