Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

Merginos, ar kuri nors esate naudojusi, ar Jūsų vyrai/draugai šitą šampūną? http://www.violey.co...ge.php/pID/1788
Maniškiui atsirado pleiskanų, įtariu nuo Logonos dušo želės-šampūno, tai ieškau, kažko švelnaus ir veiksmingo... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 03 gegužės 2010 - 18:04
Etamos miltukai
user posted image

Kaip pas narkomane , sakyciau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 gegužės 2010 - 18:10
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 18:53)
nes manau, kad kiaule gali blizget  fear.gif

Numiriau, kai ta veideli pamaciau fear.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na, jei rimtai, tai mano atveju, as turbut is kazkurios forumietes esu girdejusi toki pasisakyma, apie kazkoki sampuna su rozemis, kuris glotnino ar riebino labai plaukus, na kad toks labiau sausiems plaukams, tai turbut todel ir negaliu isvyt tos minties is galvos biggrin.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 05 03, 18:57)
Rožių šampūnas man pasirodė drėkinantis, mano nuomone, labiau tiktų sausiems plaukams, aš nerekomenduočiau Tavo atveju, bet vėlgi, sunku pasakyt ax.gif
Man urtekram kai plaukai buvo pasausėję (buvo pirmieji natur šampūnai) ir pasišiaušę tiko- o dabar jau nebe.

na va idomiai, o man urtekramas pasiause plaukus kaip tik blink.gif bet irgi-pirmasis natur. sampunas, gal kazkokia reakcija biggrin.gif
pasirodo ne veltui mano tas issikandimas i galva, kad labiau jis tinkamas sausiems plaukams, reiskia tikrai kazkuri mergina taip sake drinks_cheers.gif bet tai kaip keista-vienai atrodo, kad ir pasausina, kitai kad drekina g.gif galvaskausmis tikras doh.gif
na gal dar kuri atsilieps, uzves ant kelio. antenuota ir kaip ukiniu muilu isplauta galva but nebenoriu schmoll.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:49)
beje, Katherinos komentaras istrigo, kad po roziu samp. plaukai buna slidus ir blizgantys.iskart asociacijos su plauku riebalinimu-ar tikrai nepriploja ju? doh.gif  jei plaukuciai buna ir papure ir slidoki, tai cia jau eureka bigsmile.gif

Na, nemanau, kad susiriebalavę plaukai būna slidūs ir blizgantys - žvilgantys, gal labiau tiktų pasakyti, žvilgantys smile.gif Mano plaukai kitokie nei Jūsų, stori, normalūs, plaunu kas dvi dienas. Man UT rožių ir Sante jojobos geriausi šampūnai iš bandytų - nors ir bandžiusi ne per daugiausiai jų.
Jūs tą riebalavimąsi bandykit kaip nors "gydyti" ne tik šampūnu... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 19:12)
Na, nemanau, kad susiriebalavę plaukai būna slidūs ir blizgantys - žvilgantys, gal labiau tiktų pasakyti, žvilgantys smile.gif Mano plaukai kitokie nei Jūsų, stori, purūs ir natūraliai, normalūs, plaunu kas dvi dienas. Man UT rožių ir Sante jojobos geriausi šampūnai iš bandytų - nors ir bandžiusi ne per daugiausiai jų.
Jūs tą riebalavimąsi bandykit kaip nors "gydyti" ne tik šampūnu...  ax.gif

Išplauna puikiai smile.gif
Jezus, ne taip suspaudžiau biggrin.gif Kas klausė apie Sante šampūnus, ar išplauna aliejines kaukes - tai tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 03 gegužės 2010 - 18:15
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:19)
Tikrai taip, buvo rudo stiklo indelyje  drinks_cheers.gif  dekui uz visa info, jei rasi kur urasiukus-lauksiu dar vienos zinutes mirksiukas.gif  esu uzfiksavusi, kad ilgo ilgo plakimo deka ir konsistencija tokia gaunasi gera, tirpsta vos prilietus?
kopinuosi i uzrasus, kai bus daugaiu laiko, viska atsirinksiu, susiziuresiu produktus ir butinai pasigaminsiu bigsmile.gif  4u.gif
Gal gali placiau, nes irgi zvalgiausi i sita roziu sampuna  4u.gif  (vaizduotej kazkodel atrodo, kad roziu sampunas priploja plaukus prie galvos, bet gal merginos diskutavo apie kita roziu samp., net nebezinau is kur toks isitikinimas). kokie pacios plaukai? baigineju UT su rasulu (beje, tai pirmasis mano nat.sampunas), pradzioje l.patiko, bet dabar isvis nebetenkina ir noriu greiciau isigyti kita schmoll.gif
Nebepurina visai plauku, antenos kazkokios stovi.kaip tikra siaudiniene jauciuos, o ir velti pradejo, plaukai vos ne gabalais sugula. kad gerai atrodytu, reikia sukuoti istisai, nes tik pastovi ir vel kaip su ukiniu muilu issiplovus (nerandu vaizdingesnio palyginimo), o taip pat ir braukiant per plaukus toks jausmas kaip kad nuo muilo tikrai buti apsivele plaukai.

mano plaukai ploni, saknys l.riebaluojasi-kasdien turiu plauti galva, o tolyn nuo saknu plaukai sauseja, apie galiukus isvis patylesiu-jiems turbut pakaktu 1 plovimo/sav., taciau tenka kankintis su plovimu kasdien. rozmarinu EA pagerinciau sampuna siaip ar taip, bet norisi kokio geresnio, tegu  ir nebuna is super purinanciuju (kad nebeveltu taip plauku), bet bent jau SVARIAI isplautu. dabar po kiekvieno plovimo UT su rasulu, jauciuos kaip riebaluota galva doh.gif
issirinkau is blogo pasiskaiciusi atsiliepimus kelis sampunus atrankai (kopinu is uzrasu):
“Apelsinų šampūnas, Lavera”
Šampūnas su rožėmis, Urtekram
“Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram”
“Šampūnas su gudobelių ekstraktu, Urtekram”
Lavera mango šampūnas 250ml
“Ožkos pieno šampūnas su migdolais DRUIDE”
“Šampūnas su ruduoju cukrumi URTEKRAM”
“Šampūnas SANTE BRILLIANT JOJOBA”
“ECO purinamasis plaukų šampūnas”

gal ir is kitu paneliu sulauksiu komentaru ax.gif  mirksiukas.gif
bigsmile.gif  masina tokie pasisakymai, kad gerai putoja  ir isplauna aliejines kaukes.o plaukus papurina?kaip su riebalavimusi, pristabdo, paskatina ar neutraliai? UT su rasulu man nebepatinka isvis, putojimo taip pat labai pasigendu, zodziu, kad nelikciau be sampuno, skubiai renkuosi kokio eile bus dabar ax.gif  nebesinori nusivilti, dabar kiek issiplaunu galva, vis liudesys ima, nes plaukai  atrodo ... doh.gif

Va šitą dabar kaip tik kankinu biggrin.gif
Aliejines kaukes išplauna labai gerai.
Kas dėl plaukų purumo tikrai nepasakysiu,nes mano plaukai šviesinti ir po bet kokio šampūno man reikalinga perplauti balzamu. 4u.gif
Atsakyti
Etama, mano plaukai tokie kaip tavo, tai šiuo metu naudoju Faith In Nature su jūros dumbliais (pirkau SP), purinti perdaug nepurina, bet plaukus labai švariai išplauna, padaro juos švelnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 19:10)
[na va idomiai, o man urtekramas pasiause plaukus kaip tik  blink.gif  bet irgi-pirmasis natur. sampunas, gal kazkokia reakcija biggrin.gif

dar pamiršau apie urtekram rasulo šampūną pasisakyti biggrin.gif , aš jį irgi bandžiau, tai purino iš visų urtekram geriausiai, bent jau tokį sudarė vaizdą, bet po kelių plovimų, tas plaukų sluosnis, kuris yra arčiau galvos ar kaip čia išsireikšti likdavo tarsi neišplautas, tik paviršius atrodė šiek tiek geriau, man tai vienas labiausiai netikusių bandytų šampūnų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 19:06)
Etamos miltukai

Kaip pas narkomane , sakyciau  g.gif  lotuliukas.gif

O, aciu friends.gif
Vakar juokiausi jau ir pati, kai susideliojau visus, narkodilere beveik new_russian.gif lotuliukas.gif
Megstu pakaitalioti juos, kaukese iv. variacijas isbandau, o ir siaip, kai is Monicos renkuosi uzsakyma, vis isimetu kokiu nebandytu dar, kad apvalesne suma gautusi, litas po lito, dar pora, dar penki lotuliukas.gif
Na o siaip, jie juk gali stoveti kad ir simta metu (na ne visai, bet biggrin.gif ), norisi man visus isbandyti ir atsirinkti kurie labiausiai patinka blush2.gif
Pvz. moliu turiu visu rusiu, nors balto galvojau net nebepirkti, bet vis delto isigijau, dariausi jau vakar kaukyte su baltu moliu, tai patiko, svelnutis toks, nors ir raudonas neerzina, bet cia turbut ir pasireiskia tas kaupikiskumas ax.gif Dumblius irgi visus norejau tureti, isivertinti, nors naudoju juos l.retai, nebent kaktai, smakrui ir nugaros virsui, (nes oda siaip veido jautroka, isskyrus T zona ir smakra), kas labai sugunde-visu puikus atsiliepimai apie dumbliu kaukes ir ju akivaizdzia nauda. (beje, kalbu apie AN asortimenta)

Ir siaip, tureciau pastebeti, kad veido oda tikrai apsitvarke, pagrazejo, nors atrodo nieko stebuklingo ir nedarau g.gif - kelis kartus dariausi karsto al. masaza, karta per 7-9d. molio kauke vis kitokia uzsitepu, kasdien prausiuosi rasulu, na ir aisku po prausimosi-hidrolatas, zandukams kuperoziniams-medetku fitolis. anksciau intensyviau naudodavau ersketroziu al., bet dabar medetkos karaliauja rolleyes.gif ersketroziu al. jau tik kartas nuo karto perbraukiu veida, o beje, del jo pastebejimas toks, kad labai pagrazina veideli-suvienodina spalva. esu jau rasiusi temoje, kad buvau suzaveta wub.gif poveikio intensyvumas irgi toks kintantis, kai kada atrodo kaip su puikiausiu makiazu, o kai kada isvis nieko ypatingo. bet vistiek uzskaitau, ir kremuka kai pagaliau prisiruosiu daryti, butinai naudosiu ersketroziu al. drinks_cheers.gif (issipleciau apie kitas priemones, na gal pafotkinsiu visa kita-beveik viska ir turiu po ranka)
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 19:13)
Na, nemanau, kad susiriebalavę plaukai būna slidūs ir blizgantys - žvilgantys, gal labiau tiktų pasakyti, žvilgantys smile.gif Mano plaukai kitokie nei Jūsų, stori, normalūs, plaunu kas dvi dienas.
Jūs tą riebalavimąsi bandykit kaip nors "gydyti" ne tik šampūnu...  ax.gif

As iskart sau taikau-isivaizduoju, jei maniskiai ploni plaukai butu tik slidus ir blizgantis, tai tikrai kaip blynas atrodyciau, uztat gal taip keistai nuskambejo, netinkamai minti perteikiau 4u.gif
Mano planuose alavijo gelio gamyba, tikiuosi, kad pagelbetu.ar apie toki gydyma kalbi ar kazkokias rimtesnes priemones? g.gif

QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 19:14)

Na is merginu atsiliepimu bloge, kiek pamenu,-jis panasus i UT su rasulu, turbut man ji reiktu aplenkti g.gif Vel antenuota vaiksciosiu kaip ateivis biggrin.gif

QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 19:17)
Etama, mano plaukai tokie kaip tavo, tai šiuo metu naudoju Faith In Nature su jūros dumbliais (pirkau SP), purinti perdaug nepurina, bet plaukus labai švariai išplauna, padaro juos švelnius smile.gif

O ar nesukrenta greit plaukai?
Baisiausia dalis-kaip man juos atkelti nuo saknu bent kiek, varge varge kaip atsibodo, 2cm. nuo saknu riebus, o like plaukai-kad ir savaite rodosi dar vaiksciot galeciau doh.gif
Beje, prisiminiau taip pat komentarus apie FIN sampunus, kad merginoms galvos oda suerzindavo, ar sis ne is tos serijos?
Naudodavau chemija, tai +/- gerai iv.sampunai budavo, bet dabar po atrodo neilgo laiko natur. sampuno naudojimo, teko 1 karta su garnieriu issiplauti-neturejau saviskio po ranka.vargeli, uznieztejo, plauku isslinko net, kas jau tikrai senokai praeity-kiek turi iskristi, tiek daugmaz ir iskrenta blink.gif brrr, prisiminiau, tai pasidalinau.

QUOTE(pepkė @ 2010 05 03, 19:20)
dar pamiršau apie urtekram  rasulo šampūną pasisakyti biggrin.gif , aš jį irgi bandžiau, tai purino iš visų urtekram geriausiai, bent jau tokį sudarė vaizdą, bet po kelių plovimų, tas plaukų sluosnis, kuris yra arčiau galvos ar kaip čia išsireikšti likdavo tarsi neišplautas, tik paviršius atrodė šiek tiek geriau, man tai vienas labiausiai netikusių bandytų šampūnų ax.gif

Vaaaa, butent tas pats ir man, tič-toč tsakant bigsmile.gif pradejus naudoti buvau l.patenkinta, bet i buteliuko gala jau nebekesti jo pradedu, tikrai kaip gabaliukais apatiniai plaukai stovi ir ka tu jiems doh.gif isidemesiu tave hihihi.gif , jei panasiai veikia toks pat sampunas, gal ir kitos plaukus priemones atitiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 19:33)
As iskart sau taikau-isivaizduoju, jei maniskiai ploni plaukai butu tik slidus ir blizgantis, tai tikrai kaip blynas atrodyciau, uztat gal taip keistai nuskambejo, netinkamai minti perteikiau 4u.gif
Mano planuose alavijo gelio gamyba, tikiuosi, kad pagelbetu.ar apie toki gydyma kalbi ar kazkokias rimtesnes priemones? g.gif

Aš praeitoje temoje buvau parašiusi post'ą, priemonės kurios mažina riebalavimąsi - susiraskit smile.gif Ten visa merginų patirtis sudėta. Man asmeniškai padeda išlaikyt plaukus ilgiau neplautus - alavijų gelis, skalavimai actu, dilgėlių nuoviru ir pan., bet su skalavimais reikia ilgiau užsiimti.

Įkeliu nuorodą su savo krepšiuku, nes nuotraukų neina įkelti g.gif kokybė foto ne pati geriausia, dėl to ten, kur nesimato normaliai yra komentarai. Nieko "blatno" pas mane, aš dar tik mažai pažengusi biggrin.gif http://public.fotki....a246.html#media
Atsakyti
Kalbant apie sampunus, tai man labiausiai nepatiko Logonos. Siaubas kazkoks mad.gif
Tai dabar labai nebeeksperimentuoju - atsargai visada turiu Santes. Jis man toks kasdienai skirtas. UT su ruduoju cukrum tikrai purina plauka - nors tai man kaip tik mazytis minusas. Mano plaukai ir taip linke siaustis. Dar ka pastebejau - plauti galva reciau reikia, plaukai taip greitai nesiriebina. Man kazkodel riebindavo Druide su ozkom. Sio sampuno antra karta tikrai nepirkciau, nes ir nuo jo galva niezedavo. Bet su sampunais, kaip ir su kremais ar kitom priemonem - labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 18:21)
Ta prasme vistiek su Natrio sarmu gaminsis muilas? Ar kaip? Tinka labai, ypac raudonuju palmiu  rolleyes.gif - grazi spalva gausis.  Raudonuju palmiu yra pirkti SP-ir siaip labai sveika, karotino saltinis.

Aha, su natrio šarmu ax.gif
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 19:06)
Etamos miltukai
Kaip pas narkomane , sakyciau  g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš po apsilankymo pas Moniką autobuse išsitraukiau pasižiūrėti savo gėrybes, bet greitai susipakavau ir atgal įdėjau - pilna maišiukų su baltais miltukais buvo biggrin.gif tai susinepatoginau biggrin.gif O, kai draugui parodžiau pasiūlė su savimi nešiotis etiketes nusilipdžius, kad per Farų laida išgarsėčiau smile.gif
Kalbant į šampūnų temą, tai turiu kol kas pirmą natur. šampūną FIN su šokoladu, tai kvapas labai skanus,o man, kaip plaunančiai kiekvieną dieną gražiai išplauna plaukus, ir jie labai žvilga. Beje, galiu pasakyti, kad papurina truputi, neapsunkina. Tik man perkant Barokoj, pardavėja sakė, kad jai pvz. FIN alergizuoja odą.
Atsakyti