QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 19:06)
Etamos miltukai
Kaip pas narkomane , sakyciau
O, aciu
Vakar juokiausi jau ir pati, kai susideliojau visus,
narkodilere beveik
Megstu pakaitalioti juos, kaukese iv. variacijas isbandau, o ir siaip, kai is Monicos renkuosi uzsakyma, vis isimetu kokiu nebandytu dar, kad apvalesne suma gautusi,
litas po lito, dar pora, dar penki
Na o siaip, jie juk gali stoveti kad ir simta metu (na ne visai, bet

), norisi man visus isbandyti ir atsirinkti kurie labiausiai patinka
Pvz. moliu turiu visu rusiu, nors balto galvojau net nebepirkti, bet vis delto isigijau, dariausi jau vakar kaukyte su baltu moliu, tai patiko, svelnutis toks, nors ir raudonas neerzina, bet cia turbut ir pasireiskia tas kaupikiskumas

Dumblius irgi visus norejau tureti, isivertinti, nors naudoju juos l.retai, nebent kaktai, smakrui ir nugaros virsui, (nes oda siaip veido jautroka, isskyrus T zona ir smakra), kas labai sugunde-visu puikus atsiliepimai apie dumbliu kaukes ir ju akivaizdzia nauda. (beje, kalbu apie AN asortimenta)
Ir siaip, tureciau pastebeti, kad veido oda tikrai apsitvarke, pagrazejo, nors atrodo nieko stebuklingo ir nedarau

- kelis kartus dariausi karsto al. masaza, karta per 7-9d. molio kauke vis kitokia uzsitepu, kasdien prausiuosi rasulu, na ir aisku po prausimosi-hidrolatas, zandukams kuperoziniams-medetku fitolis. anksciau intensyviau naudodavau ersketroziu al., bet dabar medetkos karaliauja

ersketroziu al. jau tik kartas nuo karto perbraukiu veida, o beje, del jo pastebejimas toks, kad labai pagrazina veideli-suvienodina spalva. esu jau rasiusi temoje, kad buvau suzaveta

poveikio intensyvumas irgi toks kintantis, kai kada atrodo kaip su puikiausiu makiazu, o kai kada isvis nieko ypatingo. bet vistiek uzskaitau, ir kremuka kai pagaliau prisiruosiu daryti, butinai naudosiu ersketroziu al.

(issipleciau apie kitas priemones, na gal pafotkinsiu visa kita-beveik viska ir turiu po ranka)
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 19:13)
Na, nemanau, kad susiriebalavę plaukai būna slidūs ir blizgantys - žvilgantys, gal labiau tiktų pasakyti, žvilgantys

Mano plaukai kitokie nei Jūsų, stori, normalūs, plaunu kas dvi dienas.
Jūs tą riebalavimąsi bandykit kaip nors "gydyti" ne tik šampūnu...
As iskart sau taikau-isivaizduoju, jei maniskiai ploni plaukai butu tik slidus ir blizgantis, tai tikrai kaip blynas atrodyciau, uztat gal taip keistai nuskambejo, netinkamai minti perteikiau
Mano planuose alavijo gelio gamyba, tikiuosi, kad pagelbetu.ar apie toki gydyma kalbi ar kazkokias rimtesnes priemones?
QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 19:14)
Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram
Na is merginu atsiliepimu bloge, kiek pamenu,-jis panasus i UT su rasulu, turbut man ji reiktu aplenkti

Vel antenuota vaiksciosiu kaip ateivis
QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 19:17)
Etama, mano plaukai tokie kaip tavo, tai šiuo metu naudoju Faith In Nature su jūros dumbliais (pirkau SP), purinti perdaug nepurina, bet plaukus labai švariai išplauna, padaro juos švelnius
O ar nesukrenta greit plaukai?
Baisiausia dalis-kaip man juos atkelti nuo saknu bent kiek, varge varge kaip atsibodo, 2cm. nuo saknu riebus, o like plaukai-kad ir savaite rodosi dar vaiksciot galeciau
Beje, prisiminiau taip pat komentarus apie FIN sampunus, kad merginoms galvos oda suerzindavo, ar sis ne is tos serijos?
Naudodavau chemija, tai +/- gerai iv.sampunai budavo, bet dabar po atrodo neilgo laiko natur. sampuno naudojimo, teko 1 karta su garnieriu issiplauti-neturejau saviskio po ranka.vargeli, uznieztejo, plauku isslinko net, kas jau tikrai senokai praeity-kiek turi iskristi, tiek daugmaz ir iskrenta
brrr, prisiminiau, tai pasidalinau.
QUOTE(pepkė @ 2010 05 03, 19:20)
dar pamiršau apie urtekram rasulo šampūną pasisakyti

, aš jį irgi bandžiau, tai purino iš visų urtekram geriausiai, bent jau tokį sudarė vaizdą, bet po kelių plovimų, tas plaukų sluosnis, kuris yra arčiau galvos
ar kaip čia išsireikšti likdavo tarsi neišplautas, tik paviršius atrodė šiek tiek geriau, man tai vienas labiausiai netikusių bandytų šampūnų
Vaaaa, butent tas pats ir man, tič-toč tsakant

pradejus naudoti buvau l.patenkinta, bet i buteliuko gala jau nebekesti jo pradedu, tikrai kaip gabaliukais apatiniai plaukai stovi ir ka tu jiems
isidemesiu tave
, jei panasiai veikia toks pat sampunas, gal ir kitos plaukus priemones atitiks