Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Babi* @ 2010 05 03, 16:03)
O aleo miltelius galima maišyti aliejuje(gaminant gelį), ar nieko nesigaus?  ax.gif

Manau gali neištirpt, nes rašoma, kad tirpūs vandenyje.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 05 03, 17:36)

As tai palmiu aliejaus SP pirkau, tiesa ne internetu, blush2.gif prisipazinti, bet dar neisbandziau, del kokiu priezasciu jo ieskote, noriu pasmalsauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 03, 16:35)
Gal nebent ištrauką pavyktų padaryti...bet kaip gelis toks tikrai nesigaus smile.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 05 03, 16:36)

Ačiū 4u.gif
QUOTE(Nirida @ 2010 05 03, 16:51)
As tai palmiu aliejaus SP pirkau, tiesa ne internetu,  blush2.gif prisipazinti, bet dar neisbandziau, del kokiu priezasciu jo ieskote, noriu pasmalsauti  smile.gif

Palmių aliejaus ieškau aš blush2.gif Bandysiu muilą gaminti, ir pasiskaičiau, kad palmių aliejus tinkamas tam reikalui ax.gif
O tos, kurios depiliuojatės su cukrumi, ar depiliuojate pažastis? unsure.gif Ar neatsiras taip depiliuojant jokių guzelių?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 02, 22:12)
ar tas kremas buvo rudo stiklo indelyje? Na, jis toks nelabai gelsvas, bet jokio kito pastaruoju metu kaip ir nedariau, tik ranku krema, bet jo spalva tai tokia tamsoka.

Tikrai taip, buvo rudo stiklo indelyje drinks_cheers.gif dekui uz visa info, jei rasi kur urasiukus-lauksiu dar vienos zinutes mirksiukas.gif esu uzfiksavusi, kad ilgo ilgo plakimo deka ir konsistencija tokia gaunasi gera, tirpsta vos prilietus?
kopinuosi i uzrasus, kai bus daugaiu laiko, viska atsirinksiu, susiziuresiu produktus ir butinai pasigaminsiu bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 05 03, 15:26)
Turėjau su rožėmės, labai patiko, bandyt žadu kokį kitą ax.gif

Gal gali placiau, nes irgi zvalgiausi i sita roziu sampuna 4u.gif (vaizduotej kazkodel atrodo, kad roziu sampunas priploja plaukus prie galvos, bet gal merginos diskutavo apie kita roziu samp., net nebezinau is kur toks isitikinimas). kokie pacios plaukai? baigineju UT su rasulu (beje, tai pirmasis mano nat.sampunas), pradzioje l.patiko, bet dabar isvis nebetenkina ir noriu greiciau isigyti kita schmoll.gif
Nebepurina visai plauku, antenos kazkokios stovi.kaip tikra siaudiniene jauciuos, o ir velti pradejo, plaukai vos ne gabalais sugula. kad gerai atrodytu, reikia sukuoti istisai, nes tik pastovi ir vel kaip su ukiniu muilu issiplovus (nerandu vaizdingesnio palyginimo), o taip pat ir braukiant per plaukus toks jausmas kaip kad nuo muilo tikrai buti apsivele plaukai.

mano plaukai ploni, saknys l.riebaluojasi-kasdien turiu plauti galva, o tolyn nuo saknu plaukai sauseja, apie galiukus isvis patylesiu-jiems turbut pakaktu 1 plovimo/sav., taciau tenka kankintis su plovimu kasdien. rozmarinu EA pagerinciau sampuna siaip ar taip, bet norisi kokio geresnio, tegu ir nebuna is super purinanciuju (kad nebeveltu taip plauku), bet bent jau SVARIAI isplautu. dabar po kiekvieno plovimo UT su rasulu, jauciuos kaip riebaluota galva doh.gif
issirinkau is blogo pasiskaiciusi atsiliepimus kelis sampunus atrankai (kopinu is uzrasu):
“Apelsinų šampūnas, Lavera”
Šampūnas su rožėmis, Urtekram
“Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram”
“Šampūnas su gudobelių ekstraktu, Urtekram”
Lavera mango šampūnas 250ml
“Ožkos pieno šampūnas su migdolais DRUIDE”
“Šampūnas su ruduoju cukrumi URTEKRAM”
“Šampūnas SANTE BRILLIANT JOJOBA”
“ECO purinamasis plaukų šampūnas”

gal ir is kitu paneliu sulauksiu komentaru ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(gizma @ 2010 05 03, 16:02)
O UT sampunas mane labai nustebino - pasiskaiciusi merginu komentaru, tikrai sakiau niekada nepirksiu.
Labai gerai putoja, kas sakyciau nebudinga naturaliems sampunams. Labai gera sudetis, pigus, puikiai isplauna alieju is pirmo karto. Pvz. su Sante plaunu 3-4 kartus galva, kad isplauciau alieju.

bigsmile.gif masina tokie pasisakymai, kad gerai putoja ir isplauna aliejines kaukes.o plaukus papurina?kaip su riebalavimusi, pristabdo, paskatina ar neutraliai? UT su rasulu man nebepatinka isvis, putojimo taip pat labai pasigendu, zodziu, kad nelikciau be sampuno, skubiai renkuosi kokio eile bus dabar ax.gif nebesinori nusivilti, dabar kiek issiplaunu galva, vis liudesys ima, nes plaukai atrodo ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 03 gegužės 2010 - 17:21
QUOTE(Babi* @ 2010 05 03, 16:59)
Palmių aliejaus ieškau aš blush2.gif Bandysiu muilą gaminti, ir pasiskaičiau, kad palmių aliejus tinkamas tam reikalui ax.gif

Ta prasme vistiek su Natrio sarmu gaminsis muilas? Ar kaip? Tinka labai, ypac raudonuju palmiu rolleyes.gif - grazi spalva gausis. Raudonuju palmiu yra pirkti SP-ir siaip labai sveika, karotino saltinis.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:19)
“Apelsinų šampūnas, Lavera”
Šampūnas su rožėmis, Urtekram
“Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram”
“Šampūnas su gudobelių ekstraktu, Urtekram”
Lavera mango šampūnas 250ml
“Ožkos pieno šampūnas su migdolais DRUIDE”
“Šampūnas su ruduoju cukrumi URTEKRAM”
“Šampūnas SANTE BRILLIANT JOJOBA”
“ECO purinamasis plaukų šampūnas”

Iš šitų esu bandžius laveros abu, sante, druide, urtekram su rožėm. Pirmą vietą duočiau laverai su apelsinais, kaip geriausiai išplaunančiam ir purinančiam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:19)
Gal gali placiau, nes irgi zvalgiausi i sita roziu sampuna  4u.gif  (vaizduotej kazkodel atrodo, kad roziu sampunas priploja plaukus prie galvos, bet gal merginos diskutavo apie kita roziu samp., net nebezinau is kur toks isitikinimas). kokie pacios plaukai? baigineju UT su rasulu (beje, tai pirmasis mano nat.sampunas), pradzioje l.patiko, bet dabar isvis nebetenkina ir noriu greiciau isigyti kita schmoll.gif

Etama, nueik į blog'ą prie urtekram su rožėmis bei kitų rasi mano (ir ne tik) atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 05 03, 18:35)
Iš šitų esu bandžius laveros abu, sante, druide, urtekram su rožėm. Pirmą vietą duočiau laverai su apelsinais, kaip geriausiai išplaunančiam ir purinančiam. smile.gif

aciu uz pasisakyma drinks_cheers.gif mane glumina mano nusistatymas pries roziu sampuna, kodel as galvoju, kad jis man priplos plaukus g.gif bet turbut ji pirmiausia ismeginsiu, taciau reikia ir i ateiti paziureti, kad po to netektu vel temu versti ar is naujo klausineti rolleyes.gif gal geriau apskritai tureti pora sampunu ir juos pakaitomis naudoti?
ar nepripranta plaukai prie siu tavo isvardintu sampunu?nesuprastejo poveikis baiginejant ar ipusejus butelaiti? smile.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 05 03, 18:39)
Etama, nueik į blog'ą prie urtekram su rožėmis bei kitų rasi mano (ir ne tik) atsiliepimus  smile.gif

Vakar kaip tik bloge ir perejau visus sampunus.siuos atsirinkau kaip labiausiai patikusius/sulaukusius geriausiu atsiliepimu, tik ne visos merginos uzsuka i bloga, pamaniau, kad temoje turetu daugiau atsiliepti, o gal ir tarpusavyje palyginti, jei teko naudoti kelis skirtingus 4u.gif

beje, Katherinos komentaras istrigo, kad po roziu samp. plaukai buna slidus ir blizgantys.iskart asociacijos su plauku riebalinimu-ar tikrai nepriploja ju? doh.gif jei plaukuciai buna ir papure ir slidoki, tai cia jau eureka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:49)
mane glumina mano nusistatymas pries roziu sampuna, kodel as galvoju, kad jis man priplos plaukus g.gif 

nu negaliu lotuliukas.gif - cia kaip man visada atrodo, kad jei as uzsidesiu krem-pudros BET KOKIOS, mano veidas blizges taukais doh.gif biggrin.gif - nesuprantu is kur ta baime, gal nuo mamos laiku "Balet" krem-pudros? biggrin.gif Kas atsimena, zino apie ka as biggrin.gif .Tai ir cia, kazkas tai turi sukelti tokias asociacijas tu roziu biggrin.gif
Krem-pudru bijau is tolo schmoll.gif biggrin.gif
Ir dar bijau Adeles kremu , nes manau, kad kiaule gali blizget fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 gegužės 2010 - 17:57
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 18:49)
aciu uz pasisakyma drinks_cheers.gif  mane glumina mano nusistatymas pries roziu sampuna, kodel as galvoju, kad jis man priplos plaukus g.gif  bet turbut ji pirmiausia ismeginsiu, taciau reikia ir i ateiti paziureti, kad po to netektu vel temu versti ar is naujo klausineti rolleyes.gif  gal geriau apskritai tureti pora sampunu ir juos pakaitomis naudoti?
ar nepripranta plaukai prie siu tavo isvardintu sampunu?nesuprastejo poveikis baiginejant ar ipusejus butelaiti? smile.gif

aš dažniausiai naudoju kelis šampūnus vienu kartu, įspūdis apie laveros apelsininį labai daug nekito, bet čia viskas priklauso nuo plaukų būklės, paėmus tą patį šampųną po kurio laiko, tikrai galima įvertinti kitaip.
Rožių šampūnas man pasirodė drėkinantis, mano nuomone, labiau tiktų sausiems plaukams, aš nerekomenduočiau Tavo atveju, bet vėlgi, sunku pasakyt ax.gif
Man urtekram kai plaukai buvo pasausėję (buvo pirmieji natur šampūnai) ir pasišiaušę tiko- o dabar jau nebe.
Atsakyti
Sante šampūnai išplauna aliejines kaukes? 4u.gif
Atsakyti
na ir as pasirodysiu siek tiek, gal kam bus smalsu hihihi.gif pafotkinau vakar visus turimus miltukus (ieina ir moliai, dumbliai, gintaro miltukai.kinrozes taip pat priglaudziau), kokybe nekokia g.gif su fotiku nedraugauju, nustatyt nemoku, kad normaliai nusifotografuotu doh.gif foto siaubingai didele, sumazinti irgi nemoku (perdaug nemoku kaip vienam poste, bet taip jau supuole biggrin.gif ) taigi, dedu nuoroda i >>>FOTO<<<
Atsakyti