Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 26, 22:15)

gali buti, kad tau truksta seleno, ir cia jau net 5 litrai vandens nepadetu. Jo daugiausiai yra brazilisku riesutu aliejuje arba bertoletiju riesutuose. Man aliejus labiau patiko, as ji buvau pirkus SP vasara -tai labai skanu ant salotu uzsipilti. O bertoletiju riesutu -tai pilni prekybos centrai -reiktu vos vieno per diena

Labai ačiū, pabandysiu 4u.gif Niekad nežinojau, kaip tie riešutai vadinas.. blush2.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 04 27, 09:00)
kaip tik gavau apsauginio kremo veidui jautriai odai meginuka pirkdama rytietiska cukraus vaska is lacrima.lt ax.gif reiks pasiskaityt apie ji ir isbandyt smile.gif beje, galiu pagirti lacrima.lt aptarnavima. greit pristate mano preke (pristatymas nemokamas) ir dar meginuku gavau smile.gif

Aš irgi labai patenkinta pristatymu ir aptarnavimu thumbup.gif Ir vaškas man labai patiko smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 09:11)
tikrai buvo 30 lituku, as megdavau kremuka su juros dumbliais, ananasais,morkomis,apelsinais. Pirkau ir greipfruktu tonika, kainele buvoapie 30 lt, negaliu painioti,nes tik sheller ir pirkdavau kremelius Madoje. Dabar atkreipiau demesi, kad pasikeite buteliuku dizainas,tokieprabangus jie, o ir kaina labai pakilo.
Merginos, gal as nenormali, bet man alojos geliai duoda atvirkstine reakcija, nei apie juos raso. Jie turi drekinti, nuimti sudirgima, o man toks jausmas, kad sausina ir pasitepus aloja-kasosi :(ar gali taip buti, ar man jau zegnotis reiketu?

Prieš kokį 10 metų naudojau šios firmos kremą su mineralais, labai patiko, bet po to jį pakeitė kitu produktu, man jau nebetiko.. Bet kaina, kiek pamenu, tais laikais kremuko buvo apie 33 litus (kadangi moksleivė buvau, tai labai gerai prisimenu, pinigus labai taupiau).. Jei atsirado tikrai sertifikuotų ir su normaliom sudėtim, gal išbandyt reik? g.gif
Man aloje gelis veidui ir kūnui irgi netinka, išskyrus paakius, na o plaukam tai negaliu atsidžiaugt thumbup.gif
Atsakyti
Satura, tavo gamintame geliuke, kur as issikaulijau, juk yra aloje, o man jis nuostabus, reiskia nesipykstu as su aloje.Tai kodel grynas aloje gelis mane nervuoja?

Papildyta:
QUOTE(Joliee @ 2010 04 27, 09:36)
Prieš kokį 10 metų naudojau šios firmos kremą su mineralais, labai patiko, bet po to jį pakeitė kitu produktu, man jau nebetiko.. Bet kaina, kiek pamenu, tais laikais kremuko buvo apie 33 litus (kadangi moksleivė buvau, tai labai gerai prisimenu, pinigus labai taupiau).. Jei atsirado tikrai sertifikuotų ir su normaliom sudėtim, gal išbandyt reik? g.gif

as dar irpries 2 metus pirkau,nesman sheller kremai patiko ir tiko. Netycia isitikinusi buvau ju naturalumu: uzmeciau pradeta ananasini krema,po kiek laiko vel ji prisiminiau, o jis jau praruges buvo, ko niekada ,per toki trumpa laika, nebudavo su sintetiniais kremais
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 09:47)
as dar irpries 2 metus pirkau,nesman sheller kremai patiko ir tiko. Netycia isitikinusi buvau ju naturalumu: uzmeciau pradeta ananasini krema,po kiek laiko vel ji prisiminiau, o jis jau praruges buvo, ko niekada ,per toki trumpa laika, nebudavo su sintetiniais kremais

Nidulia, kunigunda rašo apie sertifikuotą liniją, o ne visą produkciją, gal tiesiog nesertifikuotas tavo kremukas buvo wink.gif Kaip yra dabar - nežinau, ar irgi atskiros linijos sertifikuotos, ar viskas, bet žinau kur mamai pirksiu priemones (jei greit pati iki gamybos neprisikasiu) biggrin.gif Jai šita produkcija tikdavo seniau, manau atrasim tinkamų ir dabar, jai iš viso viskas tinka thumbup.gif

Dar, Nidulia - man grynas aloe gelis nebaisiai veido odai patiko, bet kai pasibandžiau pridėjus glicerino, pantenolio, dar truputį miltukų poros rūšių, labai gerai naudojasi. Pabandyk ir tu vėliau, kai nurims oda, į nedidelį kiekį atsipylusi ilašint kažko panašaus smile.gif O va aliejaus kai buvau įmaišius, tai išbėrė greit visą veidą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 27 balandžio 2010 - 09:06
QUOTE(just_angel @ 2010 04 26, 23:48)
Sveikos! Kur Vilniuj pigiausiai isigyti blakstienu tusa ekologiska/naturalu?Firma nesvarbu. Kazkaip apsizioplinau ir neparsisiunciau is uzsienio, o dabartinis jau baigias. doh.gif

Gal čia pabandyk pažiūrėt - www.ecoland.lt Tušai nebrangūs ir Benecos temoj išgirti buvo. Bet pati nebandžiusi, tai patarti negaliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 04 27, 09:00)
beje, galiu pagirti lacrima.lt aptarnavima. greit pristate mano preke (pristatymas nemokamas) ir dar meginuku gavau smile.gif

Taip taip, man apie juos irgi labai geri įspūdžiai liko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 09:28)
kažkuri rašėt, kad aloe drėgmės nepakankamai duoda. Man jos tiek pakanka, kad net pirktinį kremą užmiršau  thumbup.gif Tik pas mane su eliksyru maišytas ir panašu, kad tie aliejaus lašai labai reikalingi odai  rolleyes.gif

Va būtent. Drėgmės alijošius tai duoda, bet jei aš gryno užsitepčiau, tai man tikrai trauktų. Todėl irgi esu papildžiusi aliejumi smile.gif
Na, logiška. Juk kremai irgi turi savyje ir vandeninę bazę, ir aliejaus. Net ir pats lengviausias drėkinantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 27, 10:05)
Nidulia, kunigunda rašo apie sertifikuotą liniją, o ne visą produkciją, gal tiesiog nesertifikuotas tavo kremukas buvo wink.gif Kaip yra dabar - nežinau, ar irgi atskiros linijos sertifikuotos, ar viskas, bet žinau kur mamai pirksiu priemones (jei greit pati iki gamybos neprisikasiu)  biggrin.gif Jai šita produkcija tikdavo seniau, manau atrasim tinkamų ir dabar, jai iš viso viskas tinka  thumbup.gif

Dar, Nidulia - man grynas aloe gelis nebaisiai veido odai patiko, bet kai pasibandžiau pridėjus glicerino, pantenolio, dar truputį miltukų poros rūšių, labai gerai naudojasi. Pabandyk ir tu vėliau, kai nurims oda, į nedidelį kiekį atsipylusi ilašint kažko panašaus  smile.gif O va aliejaus kai buvau įmaišius, tai išbėrė greit visą veidą.

pagaliau "dasuto"man del sheller smile.gif
aciu uz patarimus del alojos pagerinimo, butinai pameginsiu tavo siuloma varianta smile.gif o oda nera mano sudirgusi, tai siandien ir pamakaluosiu ka nors smile.gif Saturos geliuka cedinu, gaila visur naudoti, tai tik aplink akis, lupas, panose ir dar kai kuriuos plotelius taupiai patepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 26, 22:32)
paskui pasitepiau silikono, silko ir fitokeratinu mase

kaip tu ta mase darei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 27, 08:33)
tiesiog alijosiaus geli maisei su eliksyru? kokiu eliksyru ir kokiu santykiu? 4u.gif

tiesiog, nes Monica rašė, kad gerai aliejus pasiskirsto gelyje smile.gif Ir tikrai, jokių aliejuotų plika akim matomų taškų neįžiūriu. Nidulia irgi gali paliudyti, kad jei ir yra, tai tik mikrolašeliai smile.gif

į savo apie 40 ml gelio lašinau apie 10-15 lašų vanilės eliksyro 4u.gif

QUOTE(Joliee @ 2010 04 27, 08:36)
Man aloje gelis veidui ir kūnui irgi netinka, išskyrus paakius, na o plaukam tai negaliu atsidžiaugt  thumbup.gif

man kaip tik plaukams netinka, o veidui tinka biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 08:47)
Satura, tavo gamintame geliuke, kur as issikaulijau, juk yra aloje, o man jis nuostabus, reiskia nesipykstu as su aloje.Tai kodel grynas aloje gelis mane nervuoja?

gal tau būtent barbadensis netinka?

Nom botanique : Aloe vera
Autres dénominations : Aloe barbadensis, Aloe vulgaris, Aloe

čia visa sudėtis:
Aloe barbadensis leaf juice*, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Xanthan gum, Arginine.

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 27, 09:05)
Aš prieš kokį pusmetį tų pačių tigi atsikračiau  biggrin.gif Griebė juos iš manęs , paklausa didžiulė wink.gif

panos, pirkėjoms pasiūlykit savo tarą atsinešti, o buteliukus pasilikit sau dirol.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 09:39)
geliuka cedinu, gaila visur naudoti, tai tik aplink akis, lupas, panose ir dar kai kuriuos plotelius taupiai patepu smile.gif

Nidulia, pasakysiu tau tik tiek: nu ne karo gi metai, bus tų gelių irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 26, 23:32)
pati isimasazavau i plaukus, palaikiau ir isploviau su savo darytu sampunu,

Kaip darėte šampūną?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 11:24)
tiesiog, nes Monica rašė, kad gerai aliejus pasiskirsto gelyje smile.gif Ir tikrai, jokių aliejuotų plika akim matomų taškų neįžiūriu. Nidulia irgi gali paliudyti, kad jei ir yra, tai tik mikrolašeliai smile.gif

į savo apie 40 ml gelio lašinau apie 10-15 lašų vanilės eliksyro  4u.gif

4u.gif bandysiu ax.gif

QUOTE(myself @ 2010 04 27, 12:00)
Kaip darėte šampūną?

praeitoje temoje Ugvilė buvo rasiusi ax.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt tokį Acorelle losjoną po depiliacijos? ax.gif Labai knieti, ar tas sodium usnate tikrai veikia ir padeda plaukeliams neįaugti ax.gif

user posted image

Atsakyti
Merginos koki hidrolata patartumete imti jautriai+misriai+degidratuotai delei? nebezinau kas su ja darosi isbere, ismete sausom raudonom demelem... kazi morku siam reikalui tiktu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 27, 13:31)
Merginos koki hidrolata patartumete imti jautriai+misriai+degidratuotai delei? nebezinau kas su ja darosi isbere, ismete sausom raudonom demelem... kazi morku siam reikalui tiktu? 4u.gif

manau tiktu g.gif mano oda panasi - jautri, megstanti pasauseti (nors seniau budavo labai riebi)..tai morku vanduo man laibiausiai patikes is visu hidrolatu.. sunaudojau jau du buteliukus ir vel planuoju isigyti (trecia).. kas man patinka, kad sis vanduo toks lyg ir riebus palyginus su kitais.. nesausina odos..
Atsakyti