QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 26, 22:15)
gali buti, kad tau truksta seleno, ir cia jau net 5 litrai vandens nepadetu. Jo daugiausiai yra brazilisku riesutu aliejuje arba bertoletiju riesutuose. Man aliejus labiau patiko, as ji buvau pirkus SP vasara -tai labai skanu ant salotu uzsipilti. O bertoletiju riesutu -tai pilni prekybos centrai -reiktu vos vieno per diena
Labai ačiū, pabandysiu

QUOTE(agnuta @ 2010 04 27, 09:00)
kaip tik gavau apsauginio kremo veidui jautriai odai meginuka pirkdama rytietiska cukraus vaska is lacrima.lt
reiks pasiskaityt apie ji ir isbandyt
beje, galiu pagirti lacrima.lt aptarnavima. greit pristate mano preke (pristatymas nemokamas) ir dar meginuku gavau 

Aš irgi labai patenkinta pristatymu ir aptarnavimu

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 09:11)
tikrai buvo 30 lituku, as megdavau kremuka su juros dumbliais, ananasais,morkomis,apelsinais. Pirkau ir greipfruktu tonika, kainele buvoapie 30 lt, negaliu painioti,nes tik sheller ir pirkdavau kremelius Madoje. Dabar atkreipiau demesi, kad pasikeite buteliuku dizainas,tokieprabangus jie, o ir kaina labai pakilo.
Merginos, gal as nenormali, bet man alojos geliai duoda atvirkstine reakcija, nei apie juos raso. Jie turi drekinti, nuimti sudirgima, o man toks jausmas, kad sausina ir pasitepus aloja-kasosi :(ar gali taip buti, ar man jau zegnotis reiketu?
Merginos, gal as nenormali, bet man alojos geliai duoda atvirkstine reakcija, nei apie juos raso. Jie turi drekinti, nuimti sudirgima, o man toks jausmas, kad sausina ir pasitepus aloja-kasosi :(ar gali taip buti, ar man jau zegnotis reiketu?
Prieš kokį 10 metų naudojau šios firmos kremą su mineralais, labai patiko, bet po to jį pakeitė kitu produktu, man jau nebetiko.. Bet kaina, kiek pamenu, tais laikais kremuko buvo apie 33 litus (kadangi moksleivė buvau, tai labai gerai prisimenu, pinigus labai taupiau).. Jei atsirado tikrai sertifikuotų ir su normaliom sudėtim, gal išbandyt reik?

Man aloje gelis veidui ir kūnui irgi netinka, išskyrus paakius, na o plaukam tai negaliu atsidžiaugt