Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 13:35)
toksai, tik aš Volume pirkdavau  drinks_cheers.gif

nejuodina, normalus tušas  drinks_cheers.gif Aišku, aš negalėjau juo neišsiterlioti, nes po šventinių pietų nulūžau pusei dienos, bet tokių pagulinėjimų nė vienas tušas neatlaikytų  tongue.gif

Tada mus gal reikia vieno Hauchkos ,reikia pabandyti. cool.gif
MERGINOS,LAPO JAU NEREIK.

Alia kad merginos buvo rašę,kad lapas irgi tankina ir ilgina g.gif
Atsakyti
klausimukas: ar nesuges man argile zalias molis litriniam kibiriuke? stengiuosi slapiais pirstais nekabinti, bet kaz ten zino..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 12:40)
MERGINOS,LAPO JAU NEREIK.

Alia kad merginos buvo rašę,kad lapas irgi tankina ir ilgina g.gif

lotuliukas.gif

na palaukit dar, gal jums tas lapas bus idealiai, kaip ir Ugvilei mirksiukas.gif Tušas kaip ir šampūnai, labai individualu. Būtų normalu, kad atsirastų dabar panų, kurios sukritikuotų mano žodžius Hauschkai, nes joms šitas tušas nepatiko cool.gif

tikrai norėjau žalio lapo, nes jei pats tušas tinka, tai kaina jo tikrai labai patraukli, nedidelė. Hauschka ir Elysambre už tiek nenusipirksi smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 03, 12:42)
klausimukas: ar nesuges man argile zalias molis litriniam kibiriuke? stengiuosi slapiais pirstais nekabinti, bet kaz ten zino..? 4u.gif

man atrodo, kad jei ten tik molis, tai neturėtų sugesti smile.gif
Atsakyti
Nu va as Hauschka volume tai taip myleciau, jei man paakiu nejuodintu..Gal ka netaip darau? Akiu tikrai per diena nelieciu..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 13:55)
lotuliukas.gif

na palaukit dar, gal jums tas lapas bus idealiai, kaip ir Ugvilei  mirksiukas.gif Tušas kaip ir šampūnai, labai individualu. Būtų normalu, kad atsirastų dabar panų, kurios sukritikuotų mano žodžius Hauschkai, nes joms šitas tušas nepatiko  cool.gif

Niu,tada palaukiam kritikos Hauchkos adresu cool.gif biggrin.gif

O paskui išbandysim lapą ir paskelbsim verdiktą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 05 03, 12:59)
Nu va as Hauschka volume tai taip myleciau, jei man paakiu nejuodintu..Gal ka netaip darau? Akiu tikrai per diena nelieciu..

blakstienos gali būti: 1. labai ilgos ir liestis su paakių oda. 2. Oda tepta aliejumi, kuris nutirpdo tušą ir paakiai pajuosta. 3. O gal drėgna aplinka, nes tušas neatsparus vandeniui? wink.gif

QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 12:59)
Niu,tada palaukiam kritikos Hauchkos adresu cool.gif  biggrin.gif

jau davė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 05 03, 12:58)
lotuliukas.gif
yra alkoholio sudety.. o del sausinimo, tai kiekvienam skirtingai.. man pvz nesausino jos visai, o buvo ir tokiu, kurioms tos putos sausino oda..

as turejau pabandymui, bet kazkaip jos manes visai nesuzavejo, siek tiek sausino...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 14:04)
blakstienos gali būti: 1. labai ilgos ir liestis su paakių oda. 2. Oda tepta aliejumi, kuris nutirpdo tušą ir paakiai pajuosta. 3. O gal drėgna aplinka, nes tušas neatsparus vandeniui? wink.gif
jau davė biggrin.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 03 gegužės 2010 - 13:29
Labas, mergaitės 4u.gif kaip sunku su jums spėti, žiūri ir pora mados bangų praleidau (AZ ir kitų) biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 00:33)
Kadangi esu įtemptose biggrin.gif veido prausiklio paieškose

CC nenori pabandyti? Jis švelnus, drėkina ir pats prausimosi procesas labai malonus 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 03, 09:05)
Lavera prausimosi pienelis 2 in 1 delne maišydavausi su Eco prasikliu

Kokia geniali mintis thumbup.gif Kaip tik Eco prausiklio laukiu parkeliaujant. Nors jį pirkau akių makiažui plauti, bet naudosiu kartais ir veidui. Jeigu sausins, darysiu kaip ir tu 4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 10:07)
Cia viena mergina prase pas mane foto mano isliaupsintos duso zeles  biggrin.gif  , tai idedu ir jums- duso zele nuostabiausio kvapo pasaulyje

Gerai išliaupsina, nes ir aš užsimaniau biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 11:03)
perka merginos ir vaistinese

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 11:35)
Aš naudoju iš vaistinės. Ir dar daug kas, man atrodo. Natūralus tai jis natūralus, tik kad neekologiškas smile.gif

Tiesą sakant, kitur aš jo ir nesu mačiusi...  g.gif  Tik užsienio puslapiuose siuntimuisi

Kalbant apie ricinos aliejų - aš turiu iš vaistinės ir iš internetinės parduotuvės (iš Anglijos, nepamenu pavadinimo, bet kažkada urmu visos pirkom), tai nelabai matau skirtumą, abu aliejai klampūs ir sunkūs, silpno kvapo 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 11:52)
paskaiciau madaros putu sudeti.Ten yra alkoholio, ar man vaidenasi? Giliai valancios ir tikrai nesausina?

Man asmeniškai sausina, bet akių makiažui plauti šios putos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Speju kad bus ilgos blakstienos. Kiba reikia patrumpint lotuliukas.gif

Bet siaip tikrai nuostabus tusas. Puikiai padazo, patankina blakstienas..Beje, originalaus (ne volume) nesu bandziusi.
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 05 03, 14:44)
Speju kad bus ilgos blakstienos. Kiba reikia patrumpint lotuliukas.gif

Bet siaip tikrai nuostabus tusas. Puikiai padazo, patankina blakstienas..Beje, originalaus (ne volume) nesu bandziusi.

Reiskiasi,kritika Hauchkos atzvilgiu atkrenta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siandien dariau revizija savo gerybiu spinteleje. Pasidalinsiu ir su Jumis:
Priemones plaukams (tamsiame stikliniame indelyje - sezamu aliejus ir paciuoliu ea):
user posted image
Priemones kunui:
user posted image
Veido prausikliai, pylingas ir kauke:
user posted image
Veido prieziurai (atsiprasau, bet ne visos nuotraukos kokybiskos gavos):
user posted image
Tai, kas siaip naudojama kartais biggrin.gif :
user posted image
Uz kadro liko dr.H bronzine pudra ir keli kaukiu meginukai (Laveros roziu, Logonos kazkokia anti-age ir lygtais Sante). EA nedejau, nes siuo metu mazai ka ir naudoju.

Papildyta:
Tiesa, kunui prausti as naudoju tik DG muilus - siuo metu naudoju su ramunelem. Tai paskutinis muiliukas, laukiu papildymo ax.gif
Atsakyti