Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 12:48)
Nezinau  biggrin.gif - padejau i saldytuva, ziuresiu - planuoju uz poros dienu visam kunui susitepti + dar karta veidui - o siaip gal atpazinciau kad sugedus ar ne?  g.gif

negaila visam kunui tokio pagerinto gerio? smile.gif
saldytuve tikrai pastoves, nesuges taip jau greitai:)
as dejau vaisiu milteliu visokiu ir i saldytuva nestaciau, tai man prarugo po nepilnos savaites. Vyno milteliai ko gero rugimapaskatino, pirstais slapiais visi landziojo ,tai ir praugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 12:57)
Man nesausina, yra sudetyje alkoholio- bet as nebijau jo sudetyje...

Aš irgi jo nebijau, man tinka ir patinka. O nusiprausus visad kažką purškiuosi/tepu. Jei palikčiau be nieko, gal ir sausintų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 12:23)

tau taip patiko ar dėl kitų priežasčių reikia?

As dar jo akyse nemaciau,dar iki manes nedaėjo lotuliukas.gif
Mano sesuo po laiko "prasibudo" biggrin.gif

O jis jums prastesnis Už Hauchka tik dėl šepetėlio?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 12:57)
Manau, kad atpažintum, nes jos surūgtų smile.gif

Aha, ir as taip pamaniau, gi jau nesitepsiu, jei matysiu, kad sugede biggrin.gif
I ta pacia tema- ar gali hidrolatas sugesti saldytuve? Nu man zinokit levandu AN hidrolatas atrodo, kad kazkas negerai- kazkokio neplauto skuduro ar kazko panasaus kvapas lyg atsirado? g.gif Beja, i ji ilasinta glicerino, veliau- pamacius, kad man jo per daug skiesta Rasos mineraliniu negazuotu... Gal todel ? Jau ilgokai jis stovi pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 05 03, 12:58)
yra alkoholio sudety.. o del sausinimo, tai kiekvienam skirtingai.. man pvz nesausino jos visai, o buvo ir tokiu, kurioms tos putos sausino oda..

Tikrai taip. Aš kaip tik perpirkau jas iš vienos merginos, kuriai sausino... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 12:58)
negaila visam kunui tokio pagerinto gerio? smile.gif
saldytuve tikrai pastoves, nesuges taip jau greitai:)
as dejau vaisiu milteliu visokiu ir i saldytuva nestaciau, tai man prarugo po nepilnos savaites. Vyno milteliai ko gero rugimapaskatino, pirstais slapiais visi landziojo ,tai ir praugo smile.gif

Tik todel, kad nesugestu smile.gif Padariau nemazai as tos kaukytes- butu gaila ismesti...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 12:52)
paskaiciau madaros putu sudeti.Ten yra alkoholio, ar man vaidenasi? Giliai valancios ir tikrai nesausina?

QUOTE(Palomina @ 2010 05 03, 12:58)
yra alkoholio sudety.. o del sausinimo, tai kiekvienam skirtingai.. man pvz nesausino jos visai, o buvo ir tokiu, kurioms tos putos sausino oda..

man is pradziu nesausino, paskui besibaigiant putoms pradejo sausint. bet galbut tuo metu kazkas su oda buvo, kad taip sureagavo, nelabai jau ir pamenu, senokai jas turejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 13:02)
Tik todel, kad nesugestu smile.gif  Padariau nemazai as tos kaukytes- butu gaila ismesti...

su rasulu darei? tai gi gali ne tik kaip kauke, o vietoj prausiklio naudoti smile.gif
Panelytes, gal kas turi parduoti man likucius madaros putu ir plante system putu , labai jau panizo man nagai ismeginti sias putas veideliui prausti smile.gif ax.gif as galiu savom priemonem pasidalinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 gegužės 2010 - 12:12
QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 12:00)
Mano sesuo po laiko  "prasibudo"  biggrin.gif

O jis jums prastesnis Už  Hauchka tik dėl šepetėlio?

jei gausiu pakeitimą, galėsim tartis drinks_cheers.gif

ne tik - Hauschka man ir ilgina, ir tankina, o šitas kažkaip tik spalvos duoda (kaip neduos, jei juodutukas) ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 13:18)
jei gausiu pakeitimą, galėsim tartis  drinks_cheers.gif

ne tik - Hauschka man ir ilgina, ir tankina, o šitas kažkaip tik spalvos duoda (kaip neduos, jei juodutukas) ir viskas smile.gif

tai pala pala lotuliukas.gif
Kokis tas Hauchka? lotuliukas.gif Ar ne toks?
My Webpage

Ar nejuodina paakiu? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
su plante system lupu balzamais tai nieko nesuprantu.Maciau vaistineje, tai kaina kosmine, internetu apie 13 euru, o radau viena saita, kur tik 5 eurai, nesamone kazkokia.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 12:24)
Kokis tas Hauchka? lotuliukas.gif Ar ne toks?

Ar nejuodina paakiu? ax.gif  biggrin.gif

toksai, tik aš Volume pirkdavau drinks_cheers.gif

nejuodina, normalus tušas drinks_cheers.gif Aišku, aš negalėjau juo neišsiterlioti, nes po šventinių pietų nulūžau pusei dienos, bet tokių pagulinėjimų nė vienas tušas neatlaikytų tongue.gif
Atsakyti