QUOTE(Elitute @ 2010 05 02, 07:50)
slakelis pieno rugsties,
iš kur ta rūgštis?
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 08:00)
Norejau paklausti ka po ir pries skutimasi naudoti?
prieš skutimąsi galėtum tikrai panaudoti aliejų, tada atkirstų klausimas, ką po skutimosi. nes aliejus primaitintų, pridrėkintų odą ir neliktų reikalo po to ją kuo nors tepti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 15:47)
O ta moli butinai su hidrolatu maisyti? tada dar islaidos
nusipirk negazuoto Rasos mineralinio vandens, bus tau už hidrolatą ir kaip valiklis, ir kaip tonikas, ir kaip kaukių ingredientas - tikrai nė kiek ne prastesnis
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 00:06)
Vistiek nesuprantu,kodel sintetines priemones tiko absoliuciai visos, o su naturalia-tiek problemu???
dėl to sintetinės tinka, kad jos "negyvos" - jei oda gerai toleruoja tą silikonų ir naftos kailį ant savęs, tai ir jokių problemų. O natūralios medžiagos negali žinot, ko vieną ar kitą sezoną prisiurbė
QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 08:48)
Satura, ar būtų galima į kažkokį pirktinį prausiklį įlašinti lašiuką AHA rūgšties iš AZ?
tikrai gali, tik vienam kartui kokius maksimum 2-3 lašus lašink ir saugok, kad parūgštintas prausiklis į akis nepatektų
QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 08:59)
Jei kuriai nors nepatiktų tas žalio lapo tušas,tai mielai vieną priglausčiau
tau taip patiko ar dėl kitų priežasčių reikia?
man tokios dvejopos mintys po dviejų žalio lapo pabandymų. Tikrai nepalyginamai geresnis variantas už Suki, kuris greitai nusiriebaluodavo paakiais, bet man vistik neprilygsta Hauschkai
juokinga, bet bijau šepetėlio aš jo

Plastikinis, trumpais šeriukais, kietas. O Ugvilės matyt blakstienos įspūdingos, jeigu dažo jai taip, kaip ir MF. Man toks normalus tušas, bet neįspūdingas

Ir trumpiau jis man laiko nei Hauchka, Elysambre.
žodžiu, kurpiu planą "pasikeisti" saviškį į Hauschką
dar tokį lūpų pieštuką Rose spalvos parsisiunčiau, bet nukeliavo jis iškart mamai - nepatiko ir spalva, ir kad stipriai mėtinis