Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 11:52)
o kur prekiauja plante system kosmetika, kazkaip nerandu??
Diva, o madaros putos veidui prausti, vienos rusies yra, ar keliu, kad nesusipainiociau?

Plante System buna vaistinese tikrai, kitur neatsimenu- Sarmoj gal esu maciusi...
Aha, vienos rusies
http://www.baroca.lt...mp;prod_id=1451

Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 05 03, 11:53)
Kazkaip neuzkliuvo uz akies, kad kas nors butu kalbama apie ricinos alieju is vaistiniu. Ar jis net is toli nekvepia naturalumu?

perka merginos ir vaistinese
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 05 02, 07:50)
slakelis pieno rugsties,

iš kur ta rūgštis? wink.gif

QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 08:00)
Norejau paklausti ka po ir pries skutimasi naudoti?  g.gif

prieš skutimąsi galėtum tikrai panaudoti aliejų, tada atkirstų klausimas, ką po skutimosi. nes aliejus primaitintų, pridrėkintų odą ir neliktų reikalo po to ją kuo nors tepti smile.gif

QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 15:47)
O ta moli butinai su hidrolatu maisyti? tada dar islaidos

nusipirk negazuoto Rasos mineralinio vandens, bus tau už hidrolatą ir kaip valiklis, ir kaip tonikas, ir kaip kaukių ingredientas - tikrai nė kiek ne prastesnis smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 00:06)
Vistiek nesuprantu,kodel sintetines priemones tiko absoliuciai visos, o su naturalia-tiek problemu???

dėl to sintetinės tinka, kad jos "negyvos" - jei oda gerai toleruoja tą silikonų ir naftos kailį ant savęs, tai ir jokių problemų. O natūralios medžiagos negali žinot, ko vieną ar kitą sezoną prisiurbė wink.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 08:48)
Satura, ar būtų galima į kažkokį pirktinį prausiklį įlašinti lašiuką AHA rūgšties iš AZ?

tikrai gali, tik vienam kartui kokius maksimum 2-3 lašus lašink ir saugok, kad parūgštintas prausiklis į akis nepatektų 4u.gif

QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 08:59)
Jei kuriai nors nepatiktų tas žalio lapo tušas,tai mielai vieną priglausčiau smile.gif

tau taip patiko ar dėl kitų priežasčių reikia?

man tokios dvejopos mintys po dviejų žalio lapo pabandymų. Tikrai nepalyginamai geresnis variantas už Suki, kuris greitai nusiriebaluodavo paakiais, bet man vistik neprilygsta Hauschkai unsure.gif

juokinga, bet bijau šepetėlio aš jo biggrin.gif Plastikinis, trumpais šeriukais, kietas. O Ugvilės matyt blakstienos įspūdingos, jeigu dažo jai taip, kaip ir MF. Man toks normalus tušas, bet neįspūdingas sad.gif Ir trumpiau jis man laiko nei Hauchka, Elysambre.

žodžiu, kurpiu planą "pasikeisti" saviškį į Hauschką smile.gif

dar tokį lūpų pieštuką Rose spalvos parsisiunčiau, bet nukeliavo jis iškart mamai - nepatiko ir spalva, ir kad stipriai mėtinis doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 03 gegužės 2010 - 11:24
QUOTE(Odrey @ 2010 05 03, 11:53)
Kazkaip neuzkliuvo uz akies, kad kas nors butu kalbama apie ricinos alieju is vaistiniu. Ar jis net is toli nekvepia naturalumu?

Aš naudoju iš vaistinės. Ir dar daug kas, man atrodo. Natūralus tai jis natūralus, tik kad neekologiškas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 12:03)
perka merginos ir vaistinese

Tiesą sakant, kitur aš jo ir nesu mačiusi... g.gif Tik užsienio puslapiuose siuntimuisi nežiūrėjau, bet LT tai neteko susidurti. Gal kas kitokio matėt, ne iš vaistinių? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 12:23)
juokinga, bet bijau šepetėlio aš jo biggrin.gif Plastikinis, trumpais šeriukais, kietas. O Ugvilės matyt blakstienos įspūdingos, jeigu dažo jai taip, kaip ir MF. Man toks normalus tušas, bet neįspūdingas sad.gif Ir trumpiau jis man laiko nei Hauchka, Elysambre.

biggrin.gif Yra tų šepetėlių nemėgstančių, ne taip mažai... Aš dabar kaip tik naudoju pirmą gyvenime tušą su tokiu šepetėliu - tai man kaip tik labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 05 03, 11:56)
Nea, Feniqia dar neatkeliavo verysad.gif

na, tikiuosi iki geguzes vidurio atkeliaus.. labai reikia biggrin.gif

dar apie tusus kalbant.. tai as dar vis patenkinta savo AneMarie Borlind tusu, kuri pirkau Damodaroj per Pelene.. jau du menesius as ji naudoju ir konsistencija nepakito, dazo taip pat kaip ir pati pirma karta.. bigsmile.gif foto buvau kazkada idejus, jei kas nores galesiu ikelt vel..
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 11:35)
biggrin.gif Yra tų šepetėlių nemėgstančių, ne taip mažai... Aš dabar kaip tik naudoju pirmą gyvenime tušą su tokiu šepetėliu - tai man kaip tik labai patiko  thumbup.gif

esu turėjusi tokį sintetinį tušą - šepetėlis buvo mažas, plonytis, tai irgi patiko. O žalio lapo tušo šepetėlis yra verpsto formos (į kraštus nuplonėjantis). Turėčiau laiko su juo žaisti, tai žaisčiau, bet kad visai tam nenusiteikusi. Reikia patikrinto varianto ir viskas biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 05 03, 11:35)
dar apie tusus kalbant.. tai as dar vis patenkinta savo AneMarie Borlind tusu, kuri pirkau Damodaroj per Pelene..

Palomina, su tokiais šepečiais ant akių galėtum bet kurį tušą mums įpiršti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 11:07)
O as pagaliau pasidariau kauke molio be jokiu maisymo problemu  biggrin.gif

thumbup.gif
O kiek tokia kaukė gali stovėt be konservanto?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 12:47)
thumbup.gif
O kiek tokia kaukė gali stovėt be konservanto?

Nezinau biggrin.gif - padejau i saldytuva, ziuresiu - planuoju uz poros dienu visam kunui susitepti + dar karta veidui - o siaip gal atpazinciau kad sugedus ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 11:56)
Plante System buna vaistinese tikrai, kitur neatsimenu- Sarmoj gal esu maciusi...
Aha, vienos rusies
http://www.baroca.lt...mp;prod_id=1451

paskaiciau madaros putu sudeti.Ten yra alkoholio, ar man vaidenasi? Giliai valancios ir tikrai nesausina?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 12:48)
Nezinau  biggrin.gif - padejau i saldytuva, ziuresiu - planuoju uz poros dienu visam kunui susitepti + dar karta veidui - o siaip gal atpazinciau kad sugedus ar ne?  g.gif

Manau, kad atpažintum, nes jos surūgtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 12:52)
paskaiciau madaros putu sudeti.Ten yra alkoholio, ar man vaidenasi? Giliai valancios ir tikrai nesausina?

Man nesausina, yra sudetyje alkoholio- bet as nebijau jo sudetyje...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 12:41)
Palomina, su tokiais šepečiais ant akių galėtum bet kurį tušą mums įpiršti  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 12:52)

yra alkoholio sudety.. o del sausinimo, tai kiekvienam skirtingai.. man pvz nesausino jos visai, o buvo ir tokiu, kurioms tos putos sausino oda..
Atsakyti