Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 01:33)
Kadangi esu įtemptose biggrin.gif veido prausiklio paieškose, kaip tik labai susidomėjau eco, pasikapsčiau per paiešką po senas temas ir radau neigiamų atsiliepimų, kad jis nelabai tinka turinčioms jautrią odą. Noriu paklausti bandžiusių, ar nesausina. ax.gif

Ypač smalsu, ką naudoja ernesin, nes, kiek pamenu, taip pat negali naudoti aliejų veidui 4u.gif

Man žiemai pastoviam naudojimui Eco prausiklis pasausindavo, tai naudodavau kas trečią prausimą(visai neatsisakiau nes gerai nuvalo odą) arba Lavera prausimosi pienelis 2 in 1 delne maišydavausi su Eco prasikliu ir tada prausdavausi, tai gaudvosi super variantas mirksiukas.gif . Dabar jau savaitė naudoju diena dienon tik Eco ir viskas gerai. Dar man tinka Madaros žiedų putos smile.gif

O po prausimosi dabar jau tik hidrolatą naudoju su keliais lašais šilko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 03 gegužės 2010 - 09:06
QUOTE(Katherina @ 2010 05 03, 09:48)
Savaitgalį buvau kirpykloje, tai, kad nukirpo kelis cm man plaukų, visiškai bereikalingai, nebuvo taip baisu, bet pas mane rado žilų plaukų  blink.gif  nesuprantu, kaip, iš kur, kodėl... Gal galėtų kuri nors priminti, ką reikia naudoti, norint sulėtinti žilimą, nors aš negaliu tokių metų, aplamai žilti. Tikrai kažkuri, berods Kunigunda, rašė, kad kažko organizme tokiu atveju trūksta, bet kai nereikėjo - neišsisaugojau...  blush2.gif

Aš jau koks pusmetis kai plaukų nebedažau (dažydavau sruogelėm), labai noriu atsiauginti savo natūralius gaurus smile.gif Tik vat bėda, aš pati radau kuokštelį žilų plaukų doh.gif siaubas.. nebežinau ar verta atsiauginėti.. Kaip visa tai pristabdyti???

Katherina, jei rasi ką pasidalink info.. Gal kas žino??
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 05 03, 10:06)
Aš jau koks pusmetis kai plaukų nebedažau (dažydavau sruogelėm), labai noriu atsiauginti savo natūralius gaurus smile.gif Tik vat bėda, aš pati radau kuokštelį žilų plaukų  doh.gif siaubas.. nebežinau ar verta atsiauginėti.. Kaip visa tai pristabdyti???

Katherina, jei rasi ką pasidalink info.. Gal kas žino??

Kiek esu girdėjusi, ankstyvą žilimą pristabdo amla (indiškas agrastas) - pabandyk internete info paieškoti, man atrodo, ajurveda apie tai rašo smile.gif
Nors šiaip žilimas labai individualus dalykas - vieni ima žilti dvidešimt kelių metų, kiti - ir keturiasdešimties tų žilų plaukų retai turi... Jei vienas kitas - tai tikrai ne tragedija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 01, 18:14)
Beje, Diva, o tu maskuoji kaip nors strazdanas? Nenaudoji nieko joms balinti? Gal kas kitas naudojat? Būdavo kremas achromin(l. pigus, ir pagal atsiliepimus padėdavo), bet nepirkau tada, dabar jau nebežinau kur jo rast, o ir sudėtis baisi, tai gal panašaus principo yra natūralių kremų? rolleyes.gif

Aj nenaudoju biggrin.gif - nors gal ir reiketu...Bet jau imu priprasti,kad tu rupuziu bus ir nieko cia nepakeisi - beja, dabar naudoju truputeli Laveros savaiminio idegio, tai sakyciau truputi pasimaskuoja....

QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 16:14)
Panos, zinokit tikrai tuoj apsibliausiu.. cry.gif

Ramiai biggrin.gif , giliai kvepuok! Pasakysiu kaip as dariau pacioje pradzioje- pirmiausiai net nesistengiau pakeisti VISKO iskart. Pradejau nuo to, kad baigesi kremas-pakeiciau naturaliu, baigesi duso zele- pakeiciau ir t.t. .Ir taip po truputi, mazais zingsneliais, mano vonioje is sintetiku siai akimirkai yra tik kvepalai smile.gif ir lupu blizgis, seseliai ( su dekor.kosmetika dar tik pakeliui as ). Dar- pirkau tik tai, kas butina- prausimuisi- muilas, zele, tepimuisi biggrin.gif - kremai veidui, kunui losjonai, plaukams-sampunas, balzamas. Norejau tureti alieju-turiu viena vieninteli, kuri visur pilu, norejau fitolio- turiu viena fitoli, kuri naudoju irgi visur, moli- praustis, kaukems veidui,kunui ir t.t. .Veliau prasidejo AN ,AZ liga- na, cia jau yra tik uzgaidos ir "as labai noriu"! Galeciau apsieiti puikiai ir be to, beja as uz ekologiska gyvenimo buda, tad kuo daugiau priemoniu, tuo toliau nuo ekologijos mirksiukas.gif - nieko nematau nuostabaus, kad dabar turiu 3 rusiu hidrolatus ir naudoju juos visus is eiles tik tam, kad jie yra- puikiausiai apsieiciau ir su vienu buteliuku...
O isbandyti kas tinka kas ne- meginukai eko parduotuvese, pirkimas is eko temos-dalinames nat.kosmetika ir ne tik- ten merginos labai daznai ideda ko nors pigiau, pabandymui ir pan. 4u.gif

QUOTE(adrija @ 2010 05 03, 09:59)
Merginos,turiu prašymą.
Jei kuriai nors nepatiktų tas žalio lapo tušas,tai mielai vieną priglausčiau smile.gif

O tai reikia suprasti, kad zalieji jau keliauja pas visus ? biggrin.gif 4u.gif

O as pagaliau pasidariau kauke molio be jokiu maisymo problemu biggrin.gif .Aciu, DG , dariau pagal tavo patarima- i hidrolata iberiau molio ir truputi palaukiau- jis puikiai isbrinko ir puikiausiai issmaise. Dejau cia visko- hidrolatas, aliejai, gintaro pudra, silkas - zodziu ko turejau, to dejau biggrin.gif

Kauke ax.gif
user posted image

Cia viena mergina prase pas mane foto mano isliaupsintos duso zeles biggrin.gif , tai idedu ir jums- duso zele nuostabiausio kvapo pasaulyje, o losjonas kunui- visiskai kitokio kvapo, kaip diena ir naktis vienas nuo kito skiriasi biggrin.gif
user posted image

P.S. Kaip uzsimaniau kokio riuuuzavo, kvailo avataro doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 gegužės 2010 - 10:18
nemanau, kad imanoma zile sustabdyti, juk tai genetika.
Jus mane, mergos, labai gundote su tomis madaros ir plante system putomis veidui prausti, noreciau pameginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 11:18)
nemanau, kad imanoma zile sustabdyti, juk tai genetika.
Jus mane, mergos, labai gundote su tomis madaros ir plante system putomis veidui prausti, noreciau pameginti smile.gif

Madara tos putos geris wub.gif , bet siuo metu naudoju veidui prausti DG muiliuka- nepasigendu putu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 03, 10:07)
Kauke  ax.gif
user posted image

sveikinu su gaminiu lyg ir pirmu ax.gif faina, o jau kaip pateikta thumbup.gif lyg tiesiai is vitrinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 03, 11:47)
sveikinu su gaminiu lyg ir pirmu  ax.gif  faina, o jau kaip pateikta thumbup.gif  lyg tiesiai is vitrinos  4u.gif

blush2.gif biggrin.gif , na tokiu kaukiu esu ne viena pasidariusi, bet kad vat taip jau puikios konsistencijos gavosi, tai pirma karta. Kaip galejau nepateikti graziai? lotuliukas.gif
Atsakyti
o kur prekiauja plante system kosmetika, kazkaip nerandu??
Diva, o madaros putos veidui prausti, vienos rusies yra, ar keliu, kad nesusipainiociau?
Atsakyti
Kazkaip neuzkliuvo uz akies, kad kas nors butu kalbama apie ricinos alieju is vaistiniu. Ar jis net is toli nekvepia naturalumu?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 03, 11:52)
o kur prekiauja plante system kosmetika, kazkaip nerandu??
Diva, o madaros putos veidui prausti, vienos rusies yra, ar keliu, kad nesusipainiociau?

Eurovastinėse esu mačiusi smile.gif
Vienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 05 02, 17:34)
Vergine, matau, kad skaitai tema)[/size], ar jau yra pas jus pirkti Feniqia rozmarinu muilo pasta skutimuisi?  ax.gif

Nea, Feniqia dar neatkeliavo verysad.gif
Atsakyti