Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Jur&ta @ 2010 05 01, 23:29)
Kazkaip neteko matyti.. na nebent po 1 produkta kartas nuo karto ikeliate  g.gif

senesnese temose ikeldavom savo krepsius smile.gif tik, kad temos zaibisku greiciu keiciasi, tai kas savaite ir nekeliam..
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 02, 12:01)
Na kazkoks vos gelsvas buvo, kokios 4 temutes manau atgal, o gal jau ir daugiau. niekaip nerandu g.gif 

ar tas kremas buvo rudo stiklo indelyje? Na, jis toks nelabai gelsvas, bet jokio kito pastaruoju metu kaip ir nedariau, tik ranku krema, bet jo spalva tai tokia tamsoka.
Gal atsirastu mergina, kuri bus nusikopinus. Jei ne, tada ryt ieskociau recepto, gal kur busiu uzsirasiusi, nes dabar ka dejau -tai tikrai neatgaminsiu. Dejau sviestmedi, kakava, kokosa, manau kombo, mango sviestus, mafura, turbut kameliju, gal abrikosu, saltalankiu aliejus. Dejau daug ivairiu EA -pradedant rozem ir baigiant benzoinu. Dar vaska dejau.
Procesas paprastas- istirpinu vaska, tada sudedu kakava, tada isimu is vandens voneles - imaisau sviestmedi (pas mane jis minkstas, ne kietas) ir istrinu gerai, tada kokosus, kombo ir pan. konsistenicijos aliejus, dedu paeiliui, pries tai gerai issukus. Tada eina skysti aliejai, viskas gerai ismaisoma. Tokia mase gan ilgai plaku, o paskui statau i inda su ledukais ir vel plaku, kol pradeda stengti, tada isimu -sulasinu EA ir viska dar siek tiek pamaisau ir i inda. Ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 16:14)
Papildyta:
Dar dalykelis. jau klausiau, bet gal galit pasakyt kur rasti kas daro depiliacija cukrumi privaciai? kuriam skyriui? maluosi per visa "sveikata ir grozi" ir dar nerada. yra koks skyrelis kur siulosi padaryti proceduras?  verysad.gif

QUOTE(Ayaan @ 2010 05 02, 16:39)
Iš forumiečių depiliaciją cukrumi namuose daro pvz. KarolinaViktorija, bet ne su namine cukraus pasta, o su Pandys, bet tik tiek apie ją ir galiu pasakyt, nes pati nesilankiau, tiesiog kažkada irgi ieškojau info, kas daro tokią depiliaciją, ir ją įsidėmėjau.

As truputi nukrypsiu nuo sios temos esmes, bet Violai fiolai tiesiog noriu pasakyt, kad jeigu yra is tiesu sunku su pinigeliais, ir eksperimentuoti nera is ko, tuomet pas Karolina/Viktorija eiti nesiulau, nes darbo kokybe neatitinka kainos.Cia sakau is patirties. Karta apsilankiau ir likau labai nepatenkinta. Buvo gaila sumoketu pinigu. Geriau sunaudokite namie cukraus pakeli bandydama issivirti cukraus pasta namie. Tai tikrai bus idealus kainos ir kokybes santykis thumbup.gif
Atsakyti
pratestavau druide sampuna Pur Pure,labai super man.Visgi man tinka visi druide sampunai su juose esanciomis,putojima suteikianciomis ,medziagomis.Kaip visai netinka ciel de zur sampunai, taip idealiai tinka druide, pagaliau nebesikasau galvos,valio smile.gif Aciu Saturai,kad "isriso" kurie ingridientai mane kankino smile.gif Jei gerai supratau, tai ir Urtekram sampunuose yra man tinkamas puteklis. Dar eco purinamaji sampuna pasinagrinesiu, nuo jo lyg irgi nesikasau.
Siandien issitepiau galvos oda ir visus, dar dregnus, plaukus Nimfalio alojos geliu,puikumelis,plaukai didedli dideli, galva nesikaso.Reiskia man sis gelis tinka, nors AZ alojos gelis erzino.Vaje, kiek reikia pratestuoti, kol atsirenki kas tikrai idealiai tinka:) Vistiek nesuprantu,kodel sintetines priemones tiko absoliuciai visos, o su naturalia-tiek problemu???
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 16:14)
Panos, zinokit tikrai tuoj apsibliausiu.. cry.gif

Be panikos, viola friends.gif Man pradžioje labai panaši reakcija buvo, kai pirmą kartą susidūriau su natūralia kosmetika - visko atrodo tiek daug, o kiekvienas bandymas kainuoja. Esi vilnietė ir tai šiuo atžvilgiu yra labai didelis pliusas, kadangi laisvu laiku gali nukeliaut į eko parduotuves pasirinkt mėginukų pabandymui ar nusipirkt mažų kiekių. Po truputį atsirinksi kokios priemonės tau tinka arba ne, taip pat šiek tiek atsiliepimų, kaip kažkuri mergina minėjo, yra blog'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 05 02, 16:39)
Jei prausiklio veidui reiktų, tai merginos ne kartą gyrė Eco prausiklį, kurio kaina nesikandžioja

Kadangi esu įtemptose biggrin.gif veido prausiklio paieškose, kaip tik labai susidomėjau eco, pasikapsčiau per paiešką po senas temas ir radau neigiamų atsiliepimų, kad jis nelabai tinka turinčioms jautrią odą. Noriu paklausti bandžiusių, ar nesausina. ax.gif
Rasulas ir vienintelis mėgintas Alterros prausiklis labai sausino, nuo Weledos su migdolais smarkiai išbėrė sad.gif, DG alyvuogių muilą vis dar naudoju, kaip ir geriausia išeitis, bet norėtųsi kažką naują išmėginti ax.gif
Dar žvalgausi į Bioturm, gal kas bandėte? ax.gif

Ypač smalsu, ką naudoja ernesin, nes, kiek pamenu, taip pat negali naudoti aliejų veidui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 03 gegužės 2010 - 00:45
QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 01:16)
Be panikos, viola friends.gif Man pradžioje labai panaši reakcija buvo, kai pirmą kartą susidūriau su natūralia kosmetika - visko atrodo tiek daug, o kiekvienas bandymas kainuoja. Esi vilnietė ir tai šiuo atžvilgiu yra labai didelis pliusas, kadangi laisvu laiku gali nukeliaut į eko parduotuves pasirinkt mėginukų pabandymui ar nusipirkt mažų kiekių. Po truputį atsirinksi kokios priemonės tau tinka arba ne, taip pat šiek tiek atsiliepimų, kaip kažkuri mergina minėjo, yra blog'e mirksiukas.gif

Aciu uz paguoda biggrin.gif 4u.gif
Nors as ir seniau naudojau naturalia kosmetika, bet tik minimaliai, tik pacia reikalingiausia. Dabar jau norisi ir visokiu kitu dalyku nusipirkti (pavasaris turbut paveike, pasigrazinti noris), bet kadangi su visokiom kaukem ir prausikliais nesusiduriau seniau, tai man plaukai piestu stojas kiek visko reikia perskaityt, o jau norisi priemones isigyti DABAR, kol dar neprazilau nuo ieskojimo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 01:33)
Kadangi esu įtemptose biggrin.gif veido prausiklio paieškose, kaip tik labai susidomėjau eco, pasikapsčiau per paiešką po senas temas ir radau neigiamų atsiliepimų, kad jis nelabai tinka turinčioms jautrią odą. Noriu paklausti bandžiusių, ar nesausina. ax.gif
Rasulas ir vienintelis mėgintas Alterros prausiklis labai sausino, nuo Weledos su migdolais smarkiai išbėrė sad.gif, DG alyvuogių muilą vis dar naudoju, kaip ir geriausia išeitis, bet norėtųsi kažką naują išmėginti ax.gif
Dar žvalgausi į Bioturm, gal kas bandėte? ax.gif

Ypač smalsu, ką naudoja ernesin, nes, kiek pamenu, taip pat negali naudoti aliejų veidui 4u.gif

as negaliu atsidziaugti PLANTE SYSTEM putom veida prausti, nu man labai patinka 4u.gif odos man nesausina, nuima makiaza visa ir akiu kuo puikiausiai , mano oda misri, t-zona riebi o siaip normali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 01:33)

As turiu eco prausikli. Man jis normaliai tiko,ar sausina, sunku pasakyti, nes po prausimosi vistiek kazka naudodavau:hidrolata su glicerinu ar lasa kremo, bet kokiu arveju nei sausejo oda, nei bere.Kai atradau AN rasulo moli ir DG muila, uzmeciau eco prausikli smile.gif jei esi Vilniete ir gali iki manes pasokti, galiu pavaisinti siuo prausikliu pasimeginimui smile.gif
Viola Fiola,as labai daug isleidau pinigu ir laiko, kol atsirinkau ,kas man tikrai tinka, ypac su sampunais. Gerai,kad yra kas sunaudos,man netinkancius sampunus:) Dar beda ta, kad esu maksimaliste smile.gif Pamegink protingiau atrasti savo priemones, tau kainuos mazai pinigu,bet pakankamai daug laiko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Visoms geros, gražios, saulėtos dienos 4u.gif

Matau, kalbate apie prausiklius, tai man ir būtų labai įdomu, gal kas galėtų pasiūlyti ką nors probleminei, bet sausėti linkusiai odai? Žinot turbūt visos kaip yra visokie prausikliai su salicilo rūgštim ir t.t.ir pan, kurie mažina spuogelių atsiradimą, tai man ir reiktų kažko panašaus... Pvz.rasulas man tik nuprausia odą, bet aš norėčiau, kad ją dar ir valytų doh.gif Satura, ar būtų galima į kažkokį pirktinį prausiklį įlašinti lašiuką AHA rūgšties iš AZ? Gal tai padėtų labiau pavalyti odą, nors man turbūt didesnė problema ne su pačių spuogelių naikinimu, o su likusiom dėmėm po jų...
Savaitgalį buvau kirpykloje, tai, kad nukirpo kelis cm man plaukų, visiškai bereikalingai, nebuvo taip baisu, bet pas mane rado žilų plaukų blink.gif nesuprantu, kaip, iš kur, kodėl... Gal galėtų kuri nors priminti, ką reikia naudoti, norint sulėtinti žilimą, nors aš negaliu tokių metų, aplamai žilti. Tikrai kažkuri, berods Kunigunda, rašė, kad kažko organizme tokiu atveju trūksta, bet kai nereikėjo - neišsisaugojau... blush2.gif

Tiesa, mamai padovanojom Ciel D'azur rasulo molio kaukę plaukams ir Senteurs du Sud kūno pienelį su arganu - tai sakė labai patiko, po kaukės plaukai, minkšti, glotnūs (o jos nuo dažymų ir pan. pučiasi), o pienelis labai gerai drėkina. Berods, Ciel D'azur dušo želė-šampūnas su soja g.gif , gal ir nelabai kokia dovana, tai apsimetam, kad į dovaną neįėjo biggrin.gif pati išbandžiau - oda juo nusiprausus, padrėkinta, minkšta, švelni lieka, manau, ir pati sau nusipirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 03 gegužės 2010 - 08:57
Merginos,turiu prašymą.
Jei kuriai nors nepatiktų tas žalio lapo tušas,tai mielai vieną priglausčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 03, 00:33)
Kadangi esu įtemptose biggrin.gif veido prausiklio paieškose...

esu isbandziusi Hauschkos CC labai patiko, svelnus, lengvai pylinguoja, skaniai kvepia ir oda lieka minkstute wub.gif
dar labai dziaugiausi sitomis putomis atgaivina veida ir labai smagus jausmas putomis prausti, svelnios kaip pukas ir kaina nesikandzioja, taupiai naudojasi
dabar bandom sita prausimosi geliuka jis yra su alkoholiu, bet man veido nenusausina 4u.gif
Atsakyti