Labas rytas

Visoms geros, gražios, saulėtos dienos
Matau, kalbate apie prausiklius, tai man ir būtų labai įdomu, gal kas galėtų pasiūlyti ką nors probleminei, bet sausėti linkusiai odai? Žinot turbūt visos kaip yra visokie prausikliai su salicilo rūgštim ir t.t.ir pan, kurie mažina spuogelių atsiradimą, tai man ir reiktų kažko panašaus... Pvz.rasulas man tik nuprausia odą, bet aš norėčiau, kad ją dar ir valytų
Satura, ar būtų galima į kažkokį pirktinį prausiklį įlašinti lašiuką AHA rūgšties iš AZ? Gal tai padėtų labiau pavalyti odą, nors man turbūt didesnė problema ne su pačių spuogelių naikinimu, o su likusiom dėmėm po jų...
Savaitgalį buvau kirpykloje, tai, kad nukirpo kelis cm man plaukų, visiškai bereikalingai, nebuvo taip baisu, bet pas mane rado žilų plaukų

nesuprantu, kaip, iš kur, kodėl... Gal galėtų kuri nors priminti, ką reikia naudoti, norint sulėtinti žilimą, nors aš negaliu tokių metų, aplamai žilti. Tikrai kažkuri, berods Kunigunda, rašė, kad kažko organizme tokiu atveju trūksta, bet kai nereikėjo - neišsisaugojau...

Tiesa, mamai padovanojom Ciel D'azur rasulo molio kaukę plaukams ir Senteurs du Sud kūno pienelį su arganu - tai sakė labai patiko, po kaukės plaukai, minkšti, glotnūs (o jos nuo dažymų ir pan. pučiasi), o pienelis labai gerai drėkina. Berods, Ciel D'azur dušo želė-šampūnas su soja

, gal ir nelabai kokia dovana, tai apsimetam, kad į dovaną neįėjo

pati išbandžiau - oda juo nusiprausus, padrėkinta, minkšta, švelni lieka, manau, ir pati sau nusipirksiu.