Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

O aš šiandien Juaroj nusipirkau Argital rankų kremą su šlamučiais ir propoliu. Na, kvapelis tai stiprokas, švelniai tariant, kai Satura ir sakė. doh.gif Bet pats kremas visai patiko. Žiūrėsiu, kaip bus ilgiau panaudojus. Manau, kad prie kvapo priprasiu, nes ir Dr. Hauschka rankų kremas pradžioj labai keistai kvepėjo, o dabar - vienas maloniausių kvapų. wub.gif
Beje, buvo šiandien ir dar rytoj Juaroj 15% nuolaida dekoratyvinei kosmetikai.
Atsakyti
Biosaloj dar ryt nuolaida laverai viskam 10proc.
Atsakyti
Ai, ir prisiminiau, kad Ekostudijoj viskam 15% nuolaida Motinos dienos proga (tik neužfiksavau iki kada).
Atsakyti
Merginos,o kodel Jus nesukuriate savo 'Kosmetos turtu' temos. Manau, daugumai butu idomi tokia tema,juolab,kad kalbu apie naturalia kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2010 05 01, 23:22)
Merginos,o kodel Jus nesukuriate savo 'Kosmetos turtu' temos. Manau, daugumai butu idomi tokia tema,juolab,kad kalbu apie naturalia kosmetika.

Jei turi omenyje kosmetikos krepšelius, tai visos čia juos kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 01, 20:26)
Jei turi omenyje kosmetikos krepšelius, tai visos čia juos kelia mirksiukas.gif

Kazkaip neteko matyti.. na nebent po 1 produkta kartas nuo karto ikeliate g.gif
Atsakyti
Kunigunda, gal kur po ranka turi savo gaminto kuno sviesto/kremo recepta su eiga? kazkurioje temoje berods maciau ir su nuotraukomis, bet nebelabai yra sansu rasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 01, 21:28)
As vis griztu ir griztu su tais paciais klausimais  biggrin.gif

Nesu dariusi skrabo kunui. Pasikapsciusi spintelej radau siuos produktus: kava, druska, medus, aliejus.
Ka cia tokio protingo ir efektingo sumaisyti ir kokiom dalim?  g.gif Man idomiausia del kavos, ar taip ir berti negaminta kava ar issivirti kavytes, isgerti, o likucius panaudot skrabui? Gal durni klausimai bet rimtai nesu nieko tokio darius, tai man klausimu kyla  blush2.gif

isgerk kava, dar ir draugus pavaisink, kad daugiau tirsciu liktu smile.gif i tirscius gali deti viska,kas patinka. As ipilu duso gelio, aliejuko megiamo, anksciau ir eteriniu alieju isilasindavau .Ir pirmyn specialia medziagine pirstine ar kempine:) Ir druska tinka,tik atsargiai,kad nesubraizytum odos. As druska pries pirti pasitrinu, sako, kad skatina prakaitavima,nes as is sunkiai prakaituojanciu pirtyje.
Atsakyti
Labas rytas!!! Visas mamytes ir busimas mamytes su mamyciu dienele!!! Geru ir sveiku vaikuciu!!! smile.gif 4u.gif
Retai pasisakau, bet visada skaitau temute. Seniau rasiau, kad pasidariau geli su hialurono rugstimi, isvada: nesusigyvenau, ai, kazkaip netinka, rausta man oda nuo jos sad.gif Siuo metu jau menuo kaip tepuosi vakarais, o kartais ir rytais toniku is labai paprastuciu ingredientu, bet labai patinka: hidrolatas, slakelis pieno rugsties, B 5 phanthenol, alantoinas. Kazkaip net nesinori kazko prideti, ai, aloe sulciu buvau pridejusi, tiko irgi. Tai va..toks pasisakymas mano siandien smile.gif
Atsakyti
Labutis dar karta, su svente! 4u.gif

Norejau paklausti ka po ir pries skutimasi naudoti? g.gif simtus kartu klausineju, nes pinigines galimybes ribotos ir negaliu prasauti, reikia: priemones pries skutimasi ir kazkokios PO, kad spuogiukai neatsirastu. Skaitinejau depiliacijos temoj, bet ten ir nenaturaliu priemoniu naudoja ir dabar dazniau apie vaska kalbama, tai ieskau atsakymo per visus frontus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 30, 21:18)
Kunigunda78 kaip tokia grazia spalva isgavai kremuko?

lasas buroku sulciu ir AZ

QUOTE(Etama @ 2010 05 01, 22:46)
Kunigunda, gal kur po ranka turi savo gaminto kuno sviesto/kremo recepta su eiga? kazkurioje temoje berods maciau ir su nuotraukomis, bet nebelabai yra sansu rasti doh.gif

O koki cia turi omeny, nes as ju ne viena darius, kai kuriu receptu net ir nezinau, tiesiog tuo metu susveriau sudejau ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2010 05 01, 20:32)
Pasakykit man glusai, kas tas SP ir kur planuoja ka atidaryti 4u.gif

SP - Sveiki Produktai; dar atsidarė Holos priešais Sodrą; dar berods vadinasi Salvija prie Filipopolio Laisvės al. gale/Vilniaus g. pradžioje. Greitai atsidarys nauja mini krautuvėlė (nežinau kuo prekiaus, bet sprendžiant iš užrašų ir piešinių ant sienų, tai tikrai eko prekėmis) prie pat Vokiečių vaistinės.

QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 01, 21:28)
Ka cia tokio protingo ir efektingo sumaisyti ir kokiom dalim?  g.gif Man idomiausia del kavos, ar taip ir berti negaminta kava ar issivirti kavytes, isgerti, o likucius panaudot skrabui?

Esu girdėjusi, jog reikia naudoti gryną kavą, o ne jos tirščius.
Papildyta:
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 09:00)
reikia: priemones pries skutimasi ir kazkokios PO, kad spuogiukai neatsirastu. Skaitinejau depiliacijos temoj, bet ten ir nenaturaliu priemoniu naudoja ir dabar dazniau apie vaska kalbama, tai ieskau atsakymo per visus frontus  doh.gif

Jeigu nieko patinkančio nerasi, turėk minty, kad geros savaitės bėgyje pradėsime prekiauti naujomis ECOCERT sertifikuotomis prancūziškomis depiliacijos priemonėmis, t.y. priemonėmis, skirtomis paruošti odą depiliacijai, taip pat skutimosi (tiek vyriškais, tiek moteriškais) kremais ir žinoma pieneliu (lėtinančiu plaukelių ataugimą) po skutimosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 02 gegužės 2010 - 11:43