Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(ernesin @ 2010 04 30, 17:23)
Jetau, ten ir apsukau ratą, bet gi kaip sakoma ne visi akli mato doh.gif  biggrin.gif Ačiū 4u.gif

Aš L'amour ir Aura turėjau, nei vienas nepatiko rolleyes.gif

O kuo ta Aura kvepia?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 04 30, 18:28)
O kuo ta Aura kvepia?

Aštrumu ir sunkumu man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 30, 15:56)
NEMAZAI CIA BUVO GIRIANIU SANTE SMAPUNA?JOJOBOS? 4u.gif

Man Jojoba labai nepatiko. Kazkokie labai kieti plakau po jo budavo. Tiesa, man ir balzamas nepatiko, kuri cia labai gyre.
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 04 30, 17:28)
O kuo ta Aura kvepia?

Kvapų namų prieangiu biggrin.gif , o L'Amour - saldaininėmis rožėmis, man šitie patys pačiausi iš visų natūralių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 30, 19:23)
Man Jojoba labai nepatiko. Kazkokie labai kieti plakau po jo budavo. Tiesa, man ir balzamas nepatiko, kuri cia labai gyre.

kur pirkai balzama? smile.gif as vis ieskau, naiviai tikiuosi kur pigiau rast smile.gif nes su atsiuntimu apie £10
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 30, 21:33)
kur pirkai balzama? smile.gif as vis ieskau, naiviai tikiuosi kur pigiau rast smile.gif nes su atsiuntimu apie £10

is cia, bet cia irgi siuntimas 2.95 sv.
Atsakyti
Vakar gaminau krema tetai, tai gavosi kiek per skystas. Labai bijojau deti 8 % emulsinio - tai dejau 1.5 emulsinio ir 1 mimozu vasko. Bet drasiai butu galima deti ir daugiau mimozu vasko. Kremas greit isigeria, malonus ir lengvas.
Reiks isbandyti ryziu vaska kokiame ranku kreme, ziuresiu kaip su juo gausis.
user posted imageuser posted image

QUOTE(ernesin @ 2010 04 30, 11:04)
kunigunda78, jei pagrįsi šį savo teiginį tik tuomet patikėsiu,

sorry, bet tau ka nors irodineti kaip su pliku pestis, tu vis tiek netiki niekuo ka as rasau, bet tai tavo problema ne mano, as turiu ka veikti ir be taves itikinejimo unsure.gif Netiki-nereikia, man tai gyventi netrukdo, o tavo nuolatines fobijos - tavo reikalas

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 30, 17:17)
Kunigunda, aciu uz ats, dabar apsiraminau del tu riesutu smile.gif man jie nelabai , bet kai darbe skaniausius isvalgau, kertu ir braziliskus smile.gif noreciau aliejaus ju paragauti, kur tu minejai, nes turiu tik graikisku riesutu alieju salotoms.

Aliejus labai skanus, ypac ant salotu uzpylus -niam niam.
Atsakyti
Kunigunda78 kaip tokia grazia spalva isgavai kremuko?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 30, 22:11)
Aliejus labai skanus, ypac ant salotu uzpylus -niam niam.

o kur ieskoti sio , brazilisku riesutu, aliejaus?? graikisku riesutu man nelabai blink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri patartu blush2.gif ... Ieskau pudrytes ar ko nors panasaus, kas padetu paslepti mano strazdanas (ju kazkodel si pavasari lb daug atsirado). Veido oda sausa. Esu baltaode blush2.gif . Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 30, 19:42)
is cia, bet cia irgi siuntimas 2.95 sv.

dekui.
kazkur lyg siek tiek pigiau maciau, bet pan. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 30, 21:30)
dekui.
kazkur lyg siek tiek pigiau maciau, bet pan.  drinks_cheers.gif

DaddyGirl,is kur Jus perkate naturales priemones (jau pagamintas ir priedus ivairius gaminti/maisyti paciam) gyvendama UK? Aciu.
Atsakyti