QUOTE(Satura @ 2010 04 26, 12:35)
iš ko tos bazės? Kažkaip neatkreipiau niekad dėmesio, kad apskritai toks produktas pas juos yra. Tik putoklius įvairius mačiau 

Kremukai po plovimo su emulsikliais visokiais, tik neaisku, ar su paprastu emulsiniu vasku jis taip pat gerai susigers ir nesuriebins plauku. As dariausi nagams kremuka su emulsiniu vasku -santykis aliejaus ir vandens 2:1, bet jis man gavosi toks sunkiai tepamas, reikia pavargti kol imasazuoji, tai toki ant plauku tepti butu savizudybe

Nenuplaunamo kremuko sudetis pvz:
-Huile végétale de Yangu
- Huile végétale de Kukui :
- Ester de Sucre
- Emulsifiant MF
- Eau minérale
- Gomme Guar BIO
- Protéines de Riz hydrolysées
- Provitamine B5
- Silicone végétale
- Huile essentielle de Bois de Rose
- Vitamine E : 0.20
- Extrait de Pépins de
Pamplemousse Aroma-Zone :
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 26, 14:03)
jau ir pries metus dr Sheller buvo sertifikuota? o kodel , tuomet, kremukai apie 30 lt. kainavo, o dabar 60-80 lituku??
pries metus tai tikrai jau buvo sertifikuota linija, bet nepamenu, kad tie produktai butu tokie pigus.
QUOTE(Joliee @ 2010 04 26, 14:57)
Sausos visos kojos, rankos ir nugaros dalis, bet su blauzdom kritiškiausia padėtis..
gali buti, kad tau truksta seleno, ir cia jau net 5 litrai vandens nepadetu. Jo daugiausiai yra brazilisku riesutu aliejuje arba bertoletiju riesutuose. Man aliejus labiau patiko, as ji buvau pirkus SP vasara -tai labai skanu ant salotu uzsipilti. O bertoletiju riesutu -tai pilni prekybos centrai -reiktu vos vieno per diena
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 26, 19:37)
Labai reiktu jusu patarimo, mb su tirpikliu dirbo, speju, kad nelabai jis ten tas pirstines naudojo
is pradziu pabere, dabar tokiom raudonom nemazom demelem ismete, kas galetu apramint? 

gal kokosai padetu