Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Satura @ 2010 04 26, 12:35)
iš ko tos bazės? Kažkaip neatkreipiau niekad dėmesio, kad apskritai toks produktas pas juos yra. Tik putoklius įvairius mačiau smile.gif

blush2.gif apsimelavau, tos priemones nuplaunamos ir jos su tais putokliais.
Kremukai po plovimo su emulsikliais visokiais, tik neaisku, ar su paprastu emulsiniu vasku jis taip pat gerai susigers ir nesuriebins plauku. As dariausi nagams kremuka su emulsiniu vasku -santykis aliejaus ir vandens 2:1, bet jis man gavosi toks sunkiai tepamas, reikia pavargti kol imasazuoji, tai toki ant plauku tepti butu savizudybe blink.gif kazkaip paskutiniai mano produktai su emulsiniu vasku man nepatinka, nes sunkiai tepasi, reikia istrinti, kad isigertu. Nuo siol bandysiu emulsini vaska su soju lecitinu maisyti, gal bus geriau g.gif
Nenuplaunamo kremuko sudetis pvz:
-Huile végétale de Yangu
- Huile végétale de Kukui :
- Ester de Sucre
- Emulsifiant MF

- Eau minérale
- Gomme Guar BIO
- Protéines de Riz hydrolysées
- Provitamine B5
- Silicone végétale
- Huile essentielle de Bois de Rose
- Vitamine E : 0.20
- Extrait de Pépins de
Pamplemousse Aroma-Zone :

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 26, 14:03)
jau ir pries metus dr Sheller buvo sertifikuota? o kodel , tuomet, kremukai apie 30 lt. kainavo, o dabar 60-80 lituku??

pries metus tai tikrai jau buvo sertifikuota linija, bet nepamenu, kad tie produktai butu tokie pigus.

QUOTE(Joliee @ 2010 04 26, 14:57)
Sausos visos kojos, rankos ir nugaros dalis, bet su blauzdom kritiškiausia padėtis..

gali buti, kad tau truksta seleno, ir cia jau net 5 litrai vandens nepadetu. Jo daugiausiai yra brazilisku riesutu aliejuje arba bertoletiju riesutuose. Man aliejus labiau patiko, as ji buvau pirkus SP vasara -tai labai skanu ant salotu uzsipilti. O bertoletiju riesutu -tai pilni prekybos centrai -reiktu vos vieno per diena

QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 26, 19:37)
Labai reiktu jusu patarimo, mb su tirpikliu dirbo, speju, kad nelabai jis ten tas pirstines naudojo g.gif is pradziu pabere, dabar tokiom raudonom nemazom demelem ismete, kas galetu apramint? unsure.gif

gal kokosai padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 26, 22:15)
pries metus tai tikrai jau buvo sertifikuota linija, bet nepamenu, kad tie produktai butu tokie pigus.

Mamyte naudojo dr. Sheller kremuka veidui, tai mokejo tikrai apie 30lt. Bet cia pries kokius 3metus ax.gif
Atsakyti
o as ateinu pasigirti, vakar praemiau savo daryta fitoli, dejau saulegrazu alieju ir varnalesu miltelius, vaikui perbraukiau per plaukus, tai plaukai kaip is reklamos pasidare, tokie tviskantys wub.gif
pati isimasazavau i plaukus, palaikiau ir isploviau su savo darytu sampunu, paskui pasitepiau silikono, silko ir fitokeratinu mase, siandien visa diena mano plaukai wub.gif wau, turbut vaikystej paskutini karta tokius minkstucius turejau ir blizget pradejo wub.gif dabar galvos skausmas kur kist senas priemones, galvojau parduosiu, bet tigi sampunas su balzamu labai geri buteliukai su dozatoriais doh.gif liga jau man nuo tu buteliuku, vis galvoju pries ismetant - o gal dar prireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! Kur Vilniuj pigiausiai isigyti blakstienu tusa ekologiska/naturalu?Firma nesvarbu. Kazkaip apsizioplinau ir neparsisiunciau is uzsienio, o dabartinis jau baigias. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 26, 23:32)
o as ateinu pasigirti, vakar praemiau savo daryta fitoli, dejau saulegrazu alieju ir varnalesu miltelius, vaikui perbraukiau per plaukus, tai plaukai kaip is reklamos pasidare, tokie tviskantys  wub.gif
pati isimasazavau i plaukus, palaikiau ir isploviau su savo darytu sampunu, paskui pasitepiau silikono, silko ir fitokeratinu mase, siandien visa diena mano plaukai  wub.gif  wau, turbut vaikystej paskutini karta tokius minkstucius turejau ir blizget pradejo  wub.gif  dabar galvos skausmas kur kist senas priemones, galvojau parduosiu, bet tigi sampunas su balzamu labai geri buteliukai su dozatoriais  doh.gif  liga jau man nuo tu buteliuku, vis galvoju pries ismetant - o gal dar prireiks  lotuliukas.gif

O i ka nenuplaunama dejai fitokeratinus?Ar su kauke palaikei ir nuplovei?
Atsakyti
Sveikos, as turejau is Leonor greyl tas priemones, ten yra kremas plaukams ir serumas, kuriais po plovimo galima uzsitepti, kremas man nepatiko, nes labai labai riebus, siaip reikia labai mazo kiekio ir tik ant paciu galiuku tepti, bet vis iek jausmas nepatiko man kai uzsitepdavau bet sunaudojau aisku, o serumu tai kokius 4 tikrai sunaudojau, labai patiko, plaukai svelnus po jo, bet minusas tas kad kiekis tikrai mazas, kaina didele ir naudojasi labai greitai, bent jau man kai plaukai ilgi, tai labai greit susinaudoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 04 26, 20:13)
Merginos, ar esat kuri bandžiusi PLANTER'S veido priežiūros priemones?

kaip tik gavau apsauginio kremo veidui jautriai odai meginuka pirkdama rytietiska cukraus vaska is lacrima.lt ax.gif reiks pasiskaityt apie ji ir isbandyt smile.gif beje, galiu pagirti lacrima.lt aptarnavima. greit pristate mano preke (pristatymas nemokamas) ir dar meginuku gavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 27 balandžio 2010 - 08:03
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 26, 22:15)

tikrai buvo 30 lituku, as megdavau kremuka su juros dumbliais, ananasais,morkomis,apelsinais. Pirkau ir greipfruktu tonika, kainele buvoapie 30 lt, negaliu painioti,nes tik sheller ir pirkdavau kremelius Madoje. Dabar atkreipiau demesi, kad pasikeite buteliuku dizainas,tokieprabangus jie, o ir kaina labai pakilo.
Merginos, gal as nenormali, bet man alojos geliai duoda atvirkstine reakcija, nei apie juos raso. Jie turi drekinti, nuimti sudirgima, o man toks jausmas, kad sausina ir pasitepus aloja-kasosi :(ar gali taip buti, ar man jau zegnotis reiketu?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 09:11)
tikrai buvo 30 lituku, as megdavau kremuka su juros dumbliais, ananasais,morkomis,apelsinais. Pirkau ir greipfruktu tonika, kainele buvoapie 30 lt, negaliu painioti,nes tik sheller ir pirkdavau kremelius Madoje. Dabar atkreipiau demesi, kad pasikeite buteliuku dizainas,tokieprabangus jie, o ir kaina labai pakilo.
Merginos, gal as nenormali, bet man alojos geliai duoda atvirkstine reakcija, nei apie juos raso. Jie turi drekinti, nuimti sudirgima, o man toks jausmas, kad sausina ir pasitepus aloja-kasosi :(ar gali taip buti, ar man jau zegnotis reiketu?

kur konkreciai madoje pirkdavai? ax.gif
Nidulia, tu jau anksciau man rodos buvai rasiusi, kad nuo alijosiaus kasaisi, gal tau tiesiog jis netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 08:11)
ar gali taip buti, ar man jau zegnotis reiketu?

aišku, kad gali drinks_cheers.gif Gal tu netoleruoji paties alijošiaus? Reiktų daryti pertrauką, kad organizmo gynybinės reakcijos nurimtų drinks_cheers.gif

kažkuri rašėt, kad aloe drėgmės nepakankamai duoda. Man jos tiek pakanka, kad net pirktinį kremą užmiršau thumbup.gif Tik pas mane su eliksyru maišytas ir panašu, kad tie aliejaus lašai labai reikalingi odai rolleyes.gif

vakar pasinaudojau bryylos išmąstymui ir į naują dezodorantą įlašinau pora lašų arbatmedžio EA. Šiandien MB įvertino, kad kuo toliau, tuo dezodorantų kvapas gaunasi prastesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 27, 09:14)
kur konkreciai madoje pirkdavai? ax.gif
Nidulia, tu jau anksciau man rodos buvai rasiusi, kad nuo alijosiaus kasaisi, gal tau tiesiog jis netinka g.gif

Madoje pirkdavau "Kosmada" visas sheller priemones, tuo metu man Mada arciausiai namu buvo smile.gif
Gal tikrai man netinka aloje, gaila ir "abydna" jei toks geris man netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 09:28)
kažkuri rašėt, kad aloe drėgmės nepakankamai duoda. Man jos tiek pakanka, kad net pirktinį kremą užmiršau  thumbup.gif Tik pas mane su eliksyru maišytas ir panašu, kad tie aliejaus lašai labai reikalingi odai  rolleyes.gif

tiesiog alijosiaus geli maisei su eliksyru? kokiu eliksyru ir kokiu santykiu? 4u.gif skamba gerai sitas misinys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 27 balandžio 2010 - 08:34