Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Satura @ 2010 04 30, 09:40)
Ugvilei: šiaip dėl vasaros ir rūgšties, tai laikausi panašaus principo, kaip su fototoksiškais EA - šešias valandas po jų panaudojimo negalima saulei rodytis smile.gif

supratau, as matai, patirties nekokios turejau, kazkuriais metais, balandzio menesi viename is prestiziniu kauno salonu, man pasiule pasidaryti veido sveitima su AHA (cia dar kai nenaudojau naturalios kosmetikos), as sutikau, bet mane ispejo,kad menesi neiciau degintis, na po menesio nueinu i soliariuma - visa veida ismete rudom demem ir kelis metus jos pas mane buvo doh.gif nesidegini dingsta, vel iseini i saule, vel demes islysdavo, praeitais metais pradejau naudoti naturalia kosmetika ir vasara kaip ir neislindo tos demes cool.gif bet keikiau ta kosmetologe doh.gif sako veido oda grazesne bus, lygesne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 30 balandžio 2010 - 12:23
QUOTE(ernesin @ 2010 04 29, 21:36)
Merginos, kaip manote ar galima šilko proteinų įsilašinti į hidrolatą? Jie kaip ir drėkinimo turėtų duoti rolleyes.gif

as lasinu, bet naudoju is vakaro, bijau rizikuot ryte pries kazkur einat, dar +AHA pas mane ilasinta.

QUOTE(Satura @ 2010 04 30, 11:23)
teisingai, bet juos jau "paleido"  biggrin.gif Tik nuskausmino biškelį   unsure.gif

tai dar gerai, kad taip, galima sakyt, neskausmingai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 30 balandžio 2010 - 12:46
QUOTE(ernesin @ 2010 04 30, 11:04)
Satura, bet su šilku į saulę turbūt irgi negalima eiti nes irgi rūgštis, kaip manai? rolleyes.gif

čia tie sojos proteinai yra šilkas? Jeigu taip, tai nemanau, kad čia tapatus reikalas, nes jų sudėtis yra 15 proc. sojų proteinai, pagrindinė masė vanduo ir konservantas. ir jokių perspėjimų apie saulę, kai AZ tokius perspėjimus mėgsta sudėti smile.gif

štai prie AHA toks užrašas yra:

Toutes ces observations suggèrent que les AHA contribuent à renverser le dommage provoqué par les UV.

QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 30, 11:05)
Gerai butu jei besigiriancios nusipirktom priemonem, ciapat rasytu KUR, UZ KIEK ir visa kita naudinga info

nelabai Vitulkos toleruojama tokia info, kol produkto neturim rankose smile.gif Šiaip tai iš JAV per tarpininkes siunčiamės, aš sakiausi iš Discountbeautycenter. Tik ne visos panos iš ten sutinka imti, tai reikia kituose kosmetikos saituose žiūrėt 4u.gif Kaina jo apie 8 dolerius, kiek pamenu, be visų kitų prisidedančių mokesčių smile.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 30, 12:23)
viename is prestiziniu kauno salonu, man pasiule pasidaryti veido sveitima su AHA

žinau, ir aš tokius darydavausi. Jos ten žiauriai didelės koncentracijos rūgštis naudoja, labai nuplonina odą, tad nenuostabu, jog dėmių atsirado sad.gif O čia įsilašinu kokius 4-6 lašiukus, kai labai reikia, ir vos porą, kai šiaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 30, 13:46)
as lasinu, bet naudoju is vakaro, bijau rizikuot ryte pries kazkur einat, dar +AHA pas mane ilasinta.

O poveikį jauti? mirksiukas.gif
Aš jau kelios dienos purškiuosi morkų hidrolatu su keliais lašeliais šilko, tai jei nesivaidena, odos spalva lygėja ir šviesėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 30, 12:17)
P.S. koki aliejuka sumaisyti su druska, kad gautusi skrabas kunui?  g.gif

kažkaip praleidau: o kad ir alyvuogių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 30, 13:54)
čia tie sojos proteinai yra šilkas? Jeigu taip, tai nemanau, kad čia tapatus reikalas, nes jų sudėtis yra 15 proc. sojų proteinai, pagrindinė masė vanduo ir konservantas. ir jokių perspėjimų apie saulę, kai AZ tokius perspėjimus mėgsta sudėti smile.gif

Va apie šiuos rolleyes.gif Tai kaip suprantu tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
šitie, ernesin drinks_cheers.gif Tikrai nematau, kas iš sudėties galėtų kelti problemų būnant saulėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 30, 14:00)
Va apie šiuos rolleyes.gif Tai kaip suprantu tie patys mirksiukas.gif

aha, tokie ir pas mane, na, mano oda paskutiniu metu labai sudurniavus...bandau reabilituot, aliejaus masaziukus praktikuoju, moliu prausiu, na, daug priemoniu, tad sunku ir pasakyt, kas gelbsti, bent jau nepastebejau, kad odai nepatiktu.
Atsakyti
Kiek lt kainuoja neobio paakiu kremai? 4u.gif ziuriu is uzsienio 24 lt kazkur parsisiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 30, 14:19)
Kiek lt kainuoja neobio paakiu kremai? 4u.gif ziuriu is uzsienio 24 lt kazkur parsisiusti 4u.gif

nezinau, kiek tiklsiai pas mus jie kainuoja (ar ne apie 50 Lt kazkas rase g.gif bet bijau pameluot ax.gif ), bet itariu, kad tikrai LT brangiau ir geriau siustis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 30 balandžio 2010 - 14:03
agnuta, tikrai taip. radau, kad 59lt doh.gif
kaip vokiskai levandos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 30, 15:28)
kaip vokiskai levandos? 4u.gif

Paprastai buna lavendel, kartais lavende raso...
Atsakyti