Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Babi* @ 2010 04 29, 21:22)
Ir kaip? Patinka? ax.gif

Taip, jau ne kartą rašiau kad labai švelnus, net papildomo drėkinimo odai vakare juo nusiprausus nereikia smile.gif Ir Elysambre tušą tik jis vienintelis man nuplauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 29, 21:06)
O tepate po plovimo, dregnus plaukus dar? Ir poveikis toks pat, kaip gaminto geliuko ar  pirktinio-papurina, nesuriebina? g.gif

jau naminį tai dėdavau tikrai prieš plovimą, tai lieką vistiek visokių ten gabaliukių.
Dėl to purinimo sunku pasakyti, nes naudojau nuo plaukų slinkimo rolleyes.gif Nekreipiau dėmesio į kitus požymius.
Atsakyti
Merginos, kaip manote ar galima šilko proteinų įsilašinti į hidrolatą? Jie kaip ir drėkinimo turėtų duoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 29, 22:17)
Apie pirmąjį(valomąjį pienelį), aš juo prausiuosi kaip prausikliu mirksiukas.gif

Su vandeniu ar be?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 04 29, 21:38)
Su vandeniu ar be?

Su su biggrin.gif

O gal yra bandžiusių Argital intymios higienos prausiklį? ax.gif
Atsakyti
as vakar nusipirkau omnia botanica intimiai higienai prausikli, siandien prausiausi, atrodo visai neblogas, ir vyrui irgi patiko, kainavo 23lt, iki rytdienos gintarineje vaistineje visam omnia botanica asortimentui 30proc. nuolaida smile.gif o iki jo turejau BIOIGEN firmos, tai tikrai geras buvo, patiko man, pirkciau vel ta pati, bet vat vakar nuvaziavau ir nebuvo jo pirkti ir nezinojo kada atves..
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 28, 11:21)
O kuri emulsini iš AZ naudojai?

Jo, su AZ emulsiniais, tai doh.gif ju ten tiek daug doh.gif parsisiunciau Olivem 1000, ziuresiu kas cia gausis g.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 04 29, 14:32)
Skaitau skaitau apie alavijo geliukus, kaip stebukla paakiams, plaukams ir siaip viskam. Suprantu, kad gaminates is alavijo milteliu, maisot su fitoliais ir gaunat geliukus.

Tam, kad gautusi geliukas, mergaites tirstina su ksantanu, o ne fitoliais mirksiukas.gif fitolio i geliuka paskui galima siaip prideti

QUOTE(ernesin @ 2010 04 29, 18:01)
Baiginėju savo Organic imtymios higienos prausiklį, norėtųsi kažką naujo išbandyti nors nusiskundimų tikrai jokių jam neturiu, gal pasidalintumėte ką jūs naudojate? 4u.gif

Siu metu turiu toki, na, jis skystokos konsistencijos, bet man patinka, uztenka ilgam ax.gif
user posted image
Atsakyti
Negaliu nepasidalint, kokią Rexonos reklamą perskaičiau žurnale: "Atėjo laikas griauti mitus apie dezodorantus. Svarbu nepasiklysti tarp KLAIDINANČIŲ požiūrių apie dezodorantų naudojimą ir poveiki sveikatai. Jei norite išvengti prakaitavimo, rinkitės antipersperantais vadinamus dezodorantus. Jų sudėtyje yra ypač subtilių aliuminio junginių." Krc lotuliukas.gif Ar matėt tokį dalyką? Jau visai gėdos neturi, turbūt čia atsakas į padidėjusią natūralios kosmetikos reklamą ir straipsnius apie chemijas blink.gif Susinervinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 04 30, 00:36)
Negaliu nepasidalint, kokią Rexonos reklamą perskaičiau žurnale: "Atėjo laikas griauti mitus apie dezodorantus. Svarbu nepasiklysti tarp KLAIDINANČIŲ požiūrių apie dezodorantų naudojimą ir poveiki sveikatai. Jei norite išvengti prakaitavimo, rinkitės antipersperantais vadinamus dezodorantus. Jų sudėtyje yra ypač subtilių aliuminio junginių." Krc  lotuliukas.gif Ar matėt tokį dalyką? Jau visai gėdos neturi

biggrin.gif biggrin.gif užtat kaip gražiai reklama skamba biggrin.gif

paskaičiau, kad dauguma nepatenkintos FIN šampūnais, mes tai su MB vis dar mylim FIN su jūros dumbliais (sutapo, kad abiems puikiai tinka). Jei taip ir toliau, tai kartosim smile.gif

Beje, dar kartą noriu padėkoti visoms patarusioms kaip išvaryti sinusitą, jūsų pagalba man padėjo - aš jau praktiškai sveika aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 29, 18:48)
Aciu uz pastebejima. o kas cia per dalykai:

GLYCERYL STEARATE CITRATE, LAURYL GLUCOSIDE,

Man visi LAURYL su tuo kenkianciuoju asocijuojas  doh.gif

lauryl parodo, kokia riebioji rugstis buvo naudota isgauti sita medziaga (lauric rugstis).
glucoside parodo, kad isgauta is gliukozes.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 29, 18:19)
sesuo naudoja ir labai patenkinta - susitvarkė oda, paskaistėjo, sugijo smile.gif Tiesa, buvo atsiskyrę nuo jo kažkas vandeningo, bet pati nemačiau ir nežinau, ar ten rūgštis išmetė masė, ar vistik hidrolatą. bet sumaišė ir toliau sėkmingai naudoja, nebenori toliau klystkeliais sukti biggrin.gif Kai darysiu kitą, jei norės su rūgštim, tai tikrai padarysiu silpnesnį - t.y. mažiau lašinsiu AHA smile.gif

dabar jai galvoju padaryti tokį dieninį alijošinį gelį - kad odą drėkintų dieną ir būtų lengvas smile.gif Pastebiu, kad jau darosi grupė žmonių, alijošiaus gerbėjų: pati tik juo tepuosi, MB irgi sako, kad malonu naudoti, lengvas. Kitus kremus jau pamiršo, mažu reiks ragams-kanopoms sunaudoti biggrin.gif
tą patį muilą, kaip ir kūnui  4u.gif

o AHA galima naudoti pavasari-vasara? ar as kazka ne taip prisimenu? blush2.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 29, 19:25)
nea, dar neteko, bet reikes butinai apsilankyt bigsmile.gif
adresiukas: Mickevičiaus 29 (tiesiai priešais Sodros pastatą).

nu bet adresas tai nelabai palankus toms, kurios su masina vaziuoja, nes ten rast laisva vieta doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

noriu patarimo is labiau ismananciu - gal zinote koki/kokius EA geriausiai lasinti i tamanu alieju, kad pagaminti misini issipletusiu kapiliaru mazinimui? pats tamanu aliejus raso kad nuo jo padeda, bet EA matyt ta poveiki dar sustiprintu, tik koks?

aciu
Atsakyti