Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

Nidulia, rasei, kad pirkai alijosiaus geli nimfali. pirkai madoje? keliu procentu nuolaida pritaike? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 28 balandžio 2010 - 16:12
Sveikutes.
Patarkite koks Logonos kūno sviestas geriausiai drėkina?
Faith in Nature koks geriausias šampūnas ir kondicionierius?
Aš nusipirkau su levandomis šampūną ir jojobos kondicionierių tai bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 04 28, 17:11)
g.gif  manau gali buti ir toks variantas..
o nuo kokio tau cia sampuno?

Faith in nature šokoladinis
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 04 28, 17:18)
Sveikutes.
Aš nusipirkau su levandomis šampūną ir jojobos kondicionierių tai bandysiu bigsmile.gif

Logonos sviestai yra tik du (bent jau as tik tiek zinau), tai man atrodo jie vienodi, skiriasi tik kvapai smile.gif Seip labai fainas Logonos sviestas (esu turejus Tropic)

QUOTE(Babi* @ 2010 04 28, 17:19)
Faith in nature šokoladinis

man nuo FIN sampuno (turejau su levandom) nesukrisdavo plaukai, bet bebaigiant naudoti sudirgino galvos oda ir atsirado pleiskanu.. Tada nustojau ji naudoti ir greitai pranyko galvos niezulys ir pleiskanos (nuo kitu natur. sampunu tokiu dalyku dar nera buve)..
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 28, 15:11)
O su juo jau išplautų plaukų šaknis tepi?

taip, tik as ne su geliu, o su sultimis tepu, turiu is AO ir labai man jos patinka

Taigi siandien vyko antra eksperimentu diena su kremais, manau vakar visgi zensenis suskystino krema, nors per nakti pastovejes saldytuve pastingo.
Siandien nebedejau zensesio i pati hidrolata ir kremas kuo puikiausiai susiemulsino, bt veliau kai ipyliau zenseni, vel kremas suskystejo, bet dabar nesijaudinu.
Stai toks gavosi kremukas
user posted image

sudetis: jazminu hidrolatas, apelsinu ziedu hidrolatas, argano aliejus, nakvisu aliejus, vaniles fitolis, zensenio ekstraktas, juros silkas, vit E., emulsinis vaskas, apelsinu ziedu vaskas, stambiaziedziu jazminaiciu absoliutas, naticidas

cia dovanele mamai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 04 28, 17:24)
man nuo FIN sampuno  (turejau su levandom) nesukrisdavo plaukai, bet bebaigiant naudoti sudirgino galvos oda ir atsirado pleiskanu.. Tada nustojau ji naudoti ir greitai pranyko galvos niezulys ir pleiskanos (nuo kitu natur. sampunu tokiu dalyku dar nera buve)..

Na pabandysiu sante naudot dabar, gal pasikeis kažkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 28, 17:26)
Taigi siandien vyko antra eksperimentu diena su kremais, ...

saunus kremas thumbup.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 04 28, 17:28)
Na va,aš kaip tik turiu bėda su naturaliais šampūnais,man pleiskanoja oda..Na gal tiks rolleyes.gif

kiek esu skaicius atsiliepimu, tai labai daug kam nuo FIN pleiskanu atsirasdavo g.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 04 28, 17:29)
Na pabandysiu sante naudot dabar, gal pasikeis kažkas  smile.gif

taip, retkarciais pakaitaliot geriau sampuna drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip SANTE rožių sampunas gal kas bandė?
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 04 28, 15:54)
Mergaites, atsiprasau is karto jeigu mano klausimas pasirodys juokingas. Bet vistiek isdrysiu klausti  blush2.gif
Jeigu is roziu ziedlapiu pasidaryciau roziu vandens, ir paskui ji susaldyciau i leduka, ryte veidui trinti, ar nesugadinciau daikto? Ta prasme gal jis jau nebetures jokiu geru savybiu po uzsaldymo ir t.t.? O gal ledukui pasidaryt turit geresniu variantu su kuo daryti?

Aš taip ir darausi iš džiovintų ekologiškų žiedlapių (iš AN) drinks_cheers.gif Tik turbūt žinai, kad ne kaip arbatą reikia paruošti?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 28, 16:11)
O su juo jau išplautų plaukų šaknis tepi?

Aš savo geliu įmasažuoju plaukų šaknis, esu labai patenkinta, daug geriau plaukai atrodo, ne tokie prisiploję, ir antrą dieną ištmepiu neplauta galva smile.gif

QUOTE(Joliee @ 2010 04 28, 17:09)
Merginos, kiek laiko pačios gamintas aloe gelis išbūtų be konservantų? Laikyčiau šaldytuve (prisigaminau per daug, ranka sudrebėjo pilant hidrolatą, o konservantų dėt nelabai noriu, per savaitę sunaudočiau..)
4u.gif

Man maždaug po savaitės pelėsis (laikant šaldytuve) ėmė rastis doh.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 04 28, 17:18)
Sveikutes.

Man FIN jojobos serija geriausiai patiko, ilgiau išsilaiko nesiriebalavę smile.gif (Lyginu su Urtekram rožių, FIN šokoladiniu šampūnais, rozmarininiu FIN balzamu).

QUOTE(eglute82 @ 2010 04 28, 17:26)
Taigi siandien vyko antra eksperimentu diena su kremais,
cia dovanele mamai  wub.gif

Šaunuolė, labai labai liuks dalykėlis thumbup.gif O indukas ne iš Monicos?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 28, 17:12)
Nidulia, rasei, kad pirkai alijosiaus geli nimfali. pirkai madoje? keliu procentu nuolaida pritaike? ax.gif

35% su kuponu, bet cia tik "madoje"
praeinant maciau kad ir panoramoj taikoma 25 % nuolaid ciel d'azur, tik nezinau ar ieina alijosius smile.gif
Atsakyti
[quote=ashtri,2010 04 28, 17:56]
Man maždaug po savaitės pelėsis (laikant šaldytuve) ėmė rastis doh.gif

man dvi savaites tikrai issilaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 28, 18:05)

man dvi savaites tikrai issilaiko 4u.gif

Matyt tavo pirštai arba mentelė švaresni nei mano biggrin.gif Bet įpyliau ekokonservanto ir ramu irnesakyk.gif Nes tada virš 50 ml teko išmest... Gaila labai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 28 balandžio 2010 - 17:13