Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 28, 12:58)
nu as ci cinko oksido turiu, gal kuri turit pilna recepta nuo saules? jauciu kunigundai reiktu parasyt  blush2.gif
[

Aš irgi prisidedu prie klausimo Kunigundai - kokia turėtų būti optimali gaminamo kremo sudėtis su visais ingredientais, kad geriausiai apsaugotų nuo saulės?
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 04 28, 13:41)
be to, pastebėjau, kad panaudojus alijošiaus gelį dar geriau būna  smile.gif

su alijosiumi galiu max 2 dienas istempi ir tai jau dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, atsiprasau is karto jeigu mano klausimas pasirodys juokingas. Bet vistiek isdrysiu klausti blush2.gif
Jeigu is roziu ziedlapiu pasidaryciau roziu vandens, ir paskui ji susaldyciau i leduka, ryte veidui trinti, ar nesugadinciau daikto? Ta prasme gal jis jau nebetures jokiu geru savybiu po uzsaldymo ir t.t.? O gal ledukui pasidaryt turit geresniu variantu su kuo daryti?
Atsakyti
Manau labai puikus ledukai iseis mirksiukas.gif nes kitos merginos gaminosi is levandu, as pati dariausi is ramuneliu ir tikrai puikus jausmas juos panaudojus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 04 28, 15:54)
Mergaites, atsiprasau is karto jeigu mano klausimas pasirodys juokingas. Bet vistiek isdrysiu klausti  blush2.gif
Jeigu is roziu ziedlapiu pasidaryciau roziu vandens, ir paskui ji susaldyciau i leduka, ryte veidui trinti, ar nesugadinciau daikto? Ta prasme gal jis jau nebetures jokiu geru savybiu po uzsaldymo ir t.t.? O gal ledukui pasidaryt turit geresniu variantu su kuo daryti?

Kiek skaičiau, kai kurios merginos taip ir daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 28, 15:22)
su alijosiumi galiu max 2 dienas istempi ir tai jau dziaugiuosi thumbup.gif

O su juo jau išplautų plaukų šaknis tepi?
Atsakyti
Nebesuprant savo plaukų:vakare išsiploviau galvą, šiandien ryte buvo purūs, o po pietų jau sukritę. Ką daryti? Ko jiems trūksta? Su cheminiais šamoūnais neplaudavau kokias 3 dienas, o dabar beveik kiekvieną reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 28, 16:49)
Nebesuprant savo plaukų:vakare išsiploviau galvą, šiandien ryte buvo purūs, o po pietų jau sukritę. Ką daryti? Ko jiems trūksta? Su cheminiais šamoūnais neplaudavau kokias 3 dienas, o dabar beveik kiekvieną reikia doh.gif

sampunas matyt netinka.. man irgi su vienais ilgiau isbuna plaukai grazus (pvz., Weleda), su kitais po pusdienio jau sukrenta (pvz., nuo Argital, Urtekram)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 28 balandžio 2010 - 16:01
QUOTE(Palomina @ 2010 04 28, 16:58)
sampunas matyt netinka.. man irgi su vienais ilgiau isbuna plaukai grazus (pvz., Weleda), su kitais po pusdienio jau sukrenta (pvz., nuo Argital, Urtekram)..

O ar gali būt, kad iš pradžių viskas buvo ok, ir neperseniausiai pradėjo "sukristi" plaukai? ax.gif (nieko naujo nebandžiau, visos naudojamos priemonės jau išbandytos)
Atsakyti
Merginos, kiek laiko pačios gamintas aloe gelis išbūtų be konservantų? Laikyčiau šaldytuve (prisigaminau per daug, ranka sudrebėjo pilant hidrolatą, o konservantų dėt nelabai noriu, per savaitę sunaudočiau..)
4u.gif
Atsakyti
Nidulia, bertoletiju ir braziliski riesutai tas pats, tik pas mus juos vadina pagal lotyniska pavadinima, kodel nezinau -cia i kalbos inspekcija reiktu kreiptis ax.gif

RKatyte is AZ turiu no2, bet speju viskas del to, kad dejau ju nurodytus 8 %, kita karta bandysiu su kokiais maximum 5, o gal net ir 4 % apsieiti
As ir su AN dariau, taip pat dejau 8 % ir tas pats suds gavosi.

QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 28, 11:58)
u as ci cinko oksido turiu, gal kuri turit pilna recepta nuo saules? jauciu kunigundai reiktu parasyt  blush2.gif

QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 04 28, 14:15)
Aš irgi prisidedu prie klausimo Kunigundai - kokia turėtų būti optimali gaminamo kremo sudėtis su visais ingredientais, kad geriausiai apsaugotų nuo saulės?

Siaip recepto nuo saules tai kaip ir neteko matyti, nebent toki AZ (raso, kad juo pasitepus galima eiti degintis), bet man jis neatrodo labai patikimas:
Beurre végétal de Tucuma :
Macérât huileux de Carotte BIO :
Macérât huileux de Vanille BIO :
Huile végétale de Coco BIO :
Mica Or :
Mica Noisette :
Vitamine E :
Taip, as imciau tucuma, kokosa arba monoi, morku fitoli, saltalankius, mimozu pudra, urucum pudra, zensenio ekstrakta, aisku CO ir TD. Reiktu dar paieskoti kas ten dar tinka is augaliniu alieju apsaugai, nes dabar tai jau nebepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 28, 17:09)
O ar gali būt, kad iš pradžių viskas buvo ok, ir neperseniausiai pradėjo "sukristi" plaukai?  ax.gif (nieko naujo nebandžiau, visos naudojamos priemonės jau išbandytos)

g.gif manau gali buti ir toks variantas..
o nuo kokio tau cia sampuno?
Atsakyti