Radau, pasirodo yra jų pirkti : LAUKO GĖLININKYSTĖS BANDYMŲ STOTIS Kojelavičiaus g. 1, , jei kam dar reikia Vilniuje.
Peržiemojo ir mano budlėjos, tiesa viena, pernai buvusi pati didžiausia taip ir stovi be gyvybės ženklų, kitos dvi gyvos, po truputį želia. šalnos pirmuosius ūglius nušaldė, dabar jau kiti kalasi. vadinasi bus ir drugelių , tik abejoju ar pasieks tokį aukštį kaip pernai. žiemai nedengiau niekuo, kaip ir praeitą žiemą.
Tai vadinasi,čia normalu,kad atželia iš šaknų?Aš galvojau,kad turi sulapoti šakelės?Auginu antri metai iš didelės gausybės ne visos išgyveno.
QUOTE(IngridaB @ 2011 05 13, 19:30)
Tai vadinasi,čia normalu,kad atželia iš šaknų?Aš galvojau,kad turi sulapoti šakelės?Auginu antri metai iš didelės gausybės ne visos išgyveno.
Aš jų taip pat neišsaugau
Šiandien turguje pas moteriškę mačiau Budlėja,bet ne Davido.Irgi jau peržydėjųsi rūžavais smaulkiais žiedeliais.
QUOTE(IngridaB @ 2011 05 14, 20:59)
Šiandien turguje pas moteriškę mačiau Budlėja,bet ne Davido.Irgi jau peržydėjųsi rūžavais smaulkiais žiedeliais.
Pražangialapė?
manau kad Lietuvoje budlėjos stiebai neperžiemoja, atželia iš šaknų, nors šiemet pas mane želia ir viena pažeme augusi šaka. bet pažiūrėjus kokie metiniai ūgliai, tai tiesą sakant man visai negaila kad stiebai neperžiemoja, vargu ar tvarkingas krūmas būtų.
QUOTE(jot.ka @ 2011 05 18, 17:50)
manau kad Lietuvoje budlėjos stiebai neperžiemoja, atželia iš šaknų, nors šiemet pas mane želia ir viena pažeme augusi šaka. bet pažiūrėjus kokie metiniai ūgliai, tai tiesą sakant man visai negaila kad stiebai neperžiemoja, vargu ar tvarkingas krūmas būtų.
O pas jus ji jau kokio aukščio ? Aš pernai labai mažą krūmytį pasodinau , tai užaugo gal tik 70 cm aukščio , tai jei šiemet tik iš apačios sprogsta tai ir vėl tik tokio aukščio krūmas bebus norėtųsi didesnio
QUOTE(rositta @ 2011 05 19, 10:30)
O pas jus ji jau kokio aukščio ? Aš pernai labai mažą krūmytį pasodinau , tai užaugo gal tik 70 cm aukščio , tai jei šiemet tik iš apačios sprogsta tai ir vėl tik tokio aukščio krūmas bebus norėtųsi didesnio
pas mane Budleja taip pat tik pora apatiniu sakeliu skleidzia lapiukus, labai dziaugiuosi, kad atlaike tokia salta ziema
Manau, kad didziulis krumas is tu apatiniu sakeliu nelabai uzaugs
Siaip mano gelyne didelio nelabai ir reikia, svarbiausia, kad butu ziedeliu
QUOTE(rositta @ 2011 05 12, 10:45)
Radau, pasirodo yra jų pirkti : LAUKO GĖLININKYSTĖS BANDYMŲ STOTIS Kojelavičiaus g. 1, , jei kam dar reikia Vilniuje.
O kiek kainuoja?
Sveikos, as siemet pasisejau budleja bandysiu isauginti labai jau patiko ziedai ir dar kad kvepia, drugelius vilioja