Įkraunama...
Įkraunama...

DAVIDO Budlėja

Radau, pasirodo yra jų pirkti : LAUKO GĖLININKYSTĖS BANDYMŲ STOTIS Kojelavičiaus g. 1, , jei kam dar reikia Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
Na pasirodo mano budlėja gyvybinga, pradžiugino ji mane user posted image, išleido vieną mažą ūglelį pre šaknų ir kitą iš šaknų, tik ar bežydės šiais metais g.gif supratau , kad dengti ją reikia smarkiai žiemai , eglišakių neužtenka.

O kaip jūsiškės peržiemojo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositta: 13 gegužės 2011 - 09:25
Peržiemojo ir mano budlėjos, tiesa viena, pernai buvusi pati didžiausia taip ir stovi be gyvybės ženklų, kitos dvi gyvos, po truputį želia. šalnos pirmuosius ūglius nušaldė, dabar jau kiti kalasi. vadinasi bus ir drugelių smile.gif, tik abejoju ar pasieks tokį aukštį kaip pernai. žiemai nedengiau niekuo, kaip ir praeitą žiemą.
Atsakyti
Tai vadinasi,čia normalu,kad atželia iš šaknų?Aš galvojau,kad turi sulapoti šakelės?Auginu antri metai iš didelės gausybės ne visos išgyveno. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 05 13, 19:30)
Tai vadinasi,čia normalu,kad atželia iš šaknų?Aš galvojau,kad turi sulapoti šakelės?Auginu antri metai iš didelės gausybės ne visos išgyveno. schmoll.gif

Aš jų taip pat neišsaugau verysad.gif
Atsakyti
Šiandien turguje pas moteriškę mačiau Budlėja,bet ne Davido.Irgi jau peržydėjųsi rūžavais smaulkiais žiedeliais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 05 14, 20:59)
Šiandien turguje pas moteriškę mačiau Budlėja,bet ne Davido.Irgi jau peržydėjųsi rūžavais smaulkiais žiedeliais. g.gif

Pražangialapė? g.gif
Atsakyti
manau kad Lietuvoje budlėjos stiebai neperžiemoja, atželia iš šaknų, nors šiemet pas mane želia ir viena pažeme augusi šaka. bet pažiūrėjus kokie metiniai ūgliai, tai tiesą sakant man visai negaila kad stiebai neperžiemoja, vargu ar tvarkingas krūmas būtų.
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2011 05 18, 17:50)
manau kad Lietuvoje budlėjos stiebai neperžiemoja, atželia iš šaknų, nors šiemet pas mane želia ir viena pažeme augusi šaka. bet pažiūrėjus kokie metiniai ūgliai, tai tiesą sakant man visai negaila kad stiebai neperžiemoja, vargu ar tvarkingas krūmas būtų.

O pas jus ji jau kokio aukščio ? Aš pernai labai mažą krūmytį pasodinau , tai užaugo gal tik 70 cm aukščio , tai jei šiemet tik iš apačios sprogsta tai ir vėl tik tokio aukščio krūmas bebus verysad.gif norėtųsi didesnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 05 19, 10:30)
O pas jus ji jau kokio aukščio ? Aš pernai labai mažą krūmytį pasodinau , tai užaugo gal tik 70 cm aukščio , tai jei šiemet tik iš apačios sprogsta tai ir vėl tik tokio aukščio krūmas bebus  verysad.gif  norėtųsi didesnio  blush2.gif

pas mane Budleja taip pat tik pora apatiniu sakeliu skleidzia lapiukus, labai dziaugiuosi, kad atlaike tokia salta ziema thumbup.gif
Manau, kad didziulis krumas is tu apatiniu sakeliu nelabai uzaugs g.gif
Siaip mano gelyne didelio nelabai ir reikia, svarbiausia, kad butu ziedeliu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 05 12, 10:45)
Radau, pasirodo yra jų pirkti : LAUKO GĖLININKYSTĖS BANDYMŲ STOTIS Kojelavičiaus g. 1, , jei kam dar reikia Vilniuje. 4u.gif

O kiek kainuoja?
Atsakyti
Sveikos, as siemet pasisejau budleja bandysiu isauginti labai jau patiko ziedai ir dar kad kvepia, drugelius vilioja
Atsakyti