Įkraunama...
Įkraunama...

DAVIDO Budlėja

Pernai pasisejau is seklu ,jau pernai zy dejo ,nors buvo visai nedidukes ,po ziemos liko visos .Gal ,kad pajury gyvenu, gal del to nesusalo ?Laukiu siumetiniu ziedu . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ega1969: 24 birželio 2010 - 17:10
QUOTE(Ega1969 @ 2010 06 24, 19:09)
Pernai pasisejau is seklu ,jau pernai zy dejo ,nors buvo visai nedidukes ,po ziemos liko visos .Gal ,kad pajury gyvenu, gal del to nesusalo ?Laukiu siumetiniu ziedu . smile.gif

O mes lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
gavau dovanų šį augaliuką... reik dabar vietą tinkamą surasti. Skaitau, kad pas daugumą jis neperžiemoja... bet sakė, kad jis labai vėlai atsprogsta, tai gal dauguma išmeta, pagalvoję, kad iššalo?
Atsakyti
Sveikos gėlių mylėtojos ! Rašau savo pirmąją žinutę.
Davio budlėjas išsiauginom iš sėklų, sudygo puikiai ( šiltnamyje ) , pirmais metais nežydėjo, atlaikė praeitą šaltą žiemą ir lauke ir šiltnamyje, tik pražydo vėlokai , tikrai gražiai, kvepia.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atgaivinsiu tema. Norejau paklausti, kai is seklu seji(ten tokie pukeliai) juos reikia apiberti zeme ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2011 03 16, 20:20)
Sveikos smile.gif
Atgaivinsiu tema. Norejau paklausti, kai is seklu seji(ten tokie pukeliai) juos reikia apiberti zeme ar ne?  ax.gif

pas mane žydėjo pirmais metais po sėjos, žiemojo niekuo nedengta, o jau koks grožis kai žiedynai apšerkšnyja... wub.gif , žiemą tikra atgaiva akiai. atsprogsta išties vėlokai, bet sekančiais metais išauga į galingą krūmą. tikiuos šita žiema irgi nebus baisi ir sulauksiu vėl ir žiedų ir drugelių.

mama sėjo, sakė žemėm neužbėrė, tik prispaudė tuos pūkelius, daigeliai irgi miniatiūriniai dygo, bet augalas tai didžiulis. aš tris susodinau i vieną vietą, šiemet bandysiu persodint, girdėjau kad persodinimo nemėgsta, bet gal pavyks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jot.ka: 17 kovo 2011 - 13:45
Esu auginusi, bet per žiemą iššalo verysad.gif
Atsakyti
Rūpi ir man kaip peržiemojo.Vienus dengiau,kitus palikau taip.Žiūrėsime kas gausis? g.gif Iš vieno pakelio gal 100 procentų sudygo.Ir pridovanojau daug kam ir pati prisisodinau.Žydėjo jau pirmais metais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2011 03 17, 14:36)
pas mane  žydėjo pirmais metais po sėjos, žiemojo niekuo nedengta, o jau koks grožis kai žiedynai apšerkšnyja... wub.gif , žiemą tikra atgaiva akiai. atsprogsta išties vėlokai, bet sekančiais metais išauga į galingą krūmą. tikiuos šita žiema irgi nebus baisi ir sulauksiu vėl ir žiedų ir drugelių.

mama sėjo, sakė žemėm neužbėrė, tik prispaudė tuos pūkelius, daigeliai irgi miniatiūriniai dygo, bet augalas tai didžiulis. aš tris susodinau i vieną vietą, šiemet bandysiu persodint, girdėjau kad persodinimo nemėgsta, bet gal pavyks.

QUOTE(IngridaB @ 2011 03 18, 08:26)
Rūpi ir man kaip peržiemojo.Vienus dengiau,kitus palikau taip.Žiūrėsime kas gausis? g.gif Iš vieno pakelio gal 100 procentų sudygo.Ir pridovanojau daug kam ir pati prisisodinau.Žydėjo jau pirmais metais. thumbup.gif

Kaip jūsų merginos budlėjos peržiemojo ? Jau gegužė o maniškė nerodo jokių gyvybės ženklų verysad.gif , apdengusi buvau agro plėvele ir eglišakėmis. user posted image
Atsakyti
Jau iš ilgametės budlėjų auginimo patirties sakau, kad su jomis mūsų platumose - žaidimas. Po kai kurios žiemos iššąla visos jaunos (1-2 metų), po kitos - visos senos doh.gif Po vienos žiemos neapšąlo beveik visiškai, žydėjo krūmas aukščio sulig obelim (bet nelabai patiko, šakos netvarkingai išlinko - geriau jau apgenėt jas kas rudenį)..
Praeitą pavasarį neatsprogo nė viena. Turiu dar sėklų pasirinkusi, bet bent kol kas nežadu atsėt - laiko pritrūkau. Bet gal dar kada pažaisiu, kai vėl drugelių pasiilgsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 05 09, 16:54)
Kaip jūsų merginos budlėjos peržiemojo ?  Jau gegužė o maniškė nerodo jokių gyvybės ženklų  verysad.gif , apdengusi buvau agro plėvele ir eglišakėmis. user posted image

Mano daugelis matyt nušąlo,lygtais tik viena mačiau leidžia atžalas,bet iš šaknų. g.gif
Atsakyti
Pernai pirkau ją senukuose, šiemet niekur nemačiau, gal kas kur užmatėte ?
Vis vien noriu auginti - labai jau ji man graži buvo , caskinciuosiuser posted image
Atsakyti