Įkraunama...
Įkraunama...

DAVIDO Budlėja

Nušalo ir mano budlėjos ir pas mamą tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 05 11, 23:43)
Nušalo ir mano budlėjos ir pas mamą tas pats g.gif

Gaila verysad.gif Tai jos iš tikrųjų sunkiai peržiemoja g.gif , o aš dar norėjau įsigyti, nes prieš keletą metų taip pat neišsaugojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 11, 19:50)
Ar pas kurią peržiemojo lauke?  4u.gif

Pas mane sode ir pas mano draugus. Tik jos labai vėlai atsprogsta. mirksiukas.gif Dabar dar tik keli lapeliukai išlindę.
Atsakyti
peržiemojo 3 iš keturių cool.gif neperžiemojo balta - praitą pavasarį sodinta ir kažko silpnai vasarą augusi, matyt taip ir neįsitvirtino.
Atsakyti
Mano 25 daigai puikiai auga vazonuose iš sėklų. ax.gif Viliuosi visus išsaugoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 03, 20:55)
Mano 25 daigai puikiai auga vazonuose iš sėklų. ax.gif Viliuosi visus išsaugoti. g.gif

Oho bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 04, 00:09)

Jediara,bet kur reiks dėti per žiemą?????? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 04, 14:57)
Jediara,bet kur reiks dėti per žiemą?????? ax.gif

Deja, atsakymo neturiu blush2.gif , nes mano jau paaugusi iššąlo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 04, 14:39)
Deja, atsakymo neturiu  blush2.gif , nes mano jau paaugusi iššąlo  doh.gif

Tai va čia aš paskaičiųsi ir į žemę nesodinu visas išpikavau į vazonus.Paskui matyt žiemai keliaus jos man į laiptinę.Gerai,kad penktas aukštas labai niekam neklius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 04, 15:50)
Tai va čia aš paskaičiųsi ir į žemę nesodinu visas išpikavau į vazonus.Paskui matyt žiemai keliaus jos man į laiptinę.Gerai,kad penktas aukštas labai niekam neklius. ax.gif

Tik žiūrėk, kad per žiemą jų "nesumažėtų" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 04, 16:12)
Tik žiūrėk, kad per žiemą jų "nesumažėtų" mirksiukas.gif

Oooooooooo pas mus namas pavyzdinis,ne bet kas įeis. mirksiukas.gif Nors kartais koks vazonas dingsta,bet jaučiu čia jaunimėlio darbas.Šiaip mes kasmet laimime mieste konkursus.Nors aš taip pavargau nuo tų talkų,kai gyveni kolchoze ir penktame aukšte vistiek nieko nesimato,nesėdžiu aš prie lango ir nesidžiaugiu aplinka.Turiu aš kur džiaugtis. mirksiukas.gif Žinai kaip nemiela per prievartą darbas. doh.gif (Atsiprašau kad truputi ne į temą,bet pasiguodžiau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 04, 17:32)
Oooooooooo pas mus namas pavyzdinis,ne bet kas įeis. mirksiukas.gif Nors kartais koks vazonas dingsta,bet jaučiu čia jaunimėlio darbas.Šiaip mes kasmet laimime mieste konkursus.Nors aš taip pavargau nuo tų talkų,kai gyveni kolchoze ir penktame aukšte vistiek nieko nesimato,nesėdžiu aš prie lango ir nesidžiaugiu aplinka.Turiu aš kur džiaugtis. mirksiukas.gif Žinai kaip nemiela per prievartą darbas. doh.gif (Atsiprašau kad truputi ne į temą,bet pasiguodžiau) mirksiukas.gif

Aišku, per prievartą darbas nebūna mielas, bet juk malonu , kai prie namo auga augalai, o ne primėtyta šiukšlių, o tuo labiau, kad namas pavyzdinis thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti