Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(ackarike @ 2010 06 16, 18:30)
Mano dukra turejo lygiai tokiu pat spuogeliu. Karta nuvaziavau i Bezos priemoniu pristatyma ir ten buvo konsultante, as paklausiau ar yra kokiu priemoniu is sios firmos spoguotai odai, jis sake kad neturi, taciau parekomendavo is Valerijono vaistines nusipirkti skysti su siera, jis yra specialus spuogams. Gali skambeti baisiau, taciau jis yra tikrai labai geras, jis isdziovina tuos spuogelius, taciau netepkite ant viso veido, tik ant spuogeliu. Dukra labai dziaugiasi kad ji nupirkau, nes visi raudoni spuogai po patepimo per nakt iskart sumazedavo, o tie tokie odos spalvos labai susitrauke, na ji dar naudoja ji, taigi gal isvis isnyks. Jis kainuoja apie 14 litu. Buteliukas toks kaip vaikisko sirupo nuo kosulio, toks rudas, stiklinis buteliukas.

naudojau ir aš tokį iš valerijono vaisitnės. Efekta sgalir buvo,bettikrai ne pats geriausias.Tokiem spuogiukam manpadėjo biodermos sebium akn kremukas. betčia kaip matot, visiem skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 06 16, 22:53)
naudojau ir aš tokį iš valerijono vaisitnės. Efekta sgalir buvo,bettikrai ne pats geriausias.Tokiem spuogiukam manpadėjo biodermos sebium akn kremukas. betčia kaip matot, visiem skirtingai smile.gif

Dar naujas atradimas ir labai pigus - Aknofan, su arbatmedzio aliejum - bet vel, kiekvienam skirtingai veikia.... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, su spuoguotu veidu kovoju jau 6 metus doh.gif Spuogai nera labai baisus, bet ju buna pastoviai ir nemazai. Nuo pat pradziu ipratau vakarais juos visus isspausti doh.gif Seniai zinau, kad to daryti negalima, bet va man kazkaip geriau jau su isspaustu vaiksciot, negu su baltu. Bandziau visaip juos naikint, ir valancia kosmetika, ir liaudies receptais, ir specialiom dietom, ir veido valymais kabinete... Nieko.. schmoll.gif Bet ranku nenuleidziu. Siaip man tie spuogai gyvenimo negriauna, bet diskomforta tikrai jauciu.

Dabar prie esmes. Uzvakar nusipirkau Garnier Pure Active sveitikli su sveiciamuoju sepetuku ant kamstelio (turbut esat mate reklama) Droge sumokejau 21 Lt su centais. Kitur truputi brangiau. Dabar jau trecias kartas kaip valau su juo veida. Spuogu rankomis jau nebelieciu. Rezultatas po trecio karto: sumazejo veido blizgesys, matosi, kad spuogai ima nykti, oda pasidare DAUG lygesne ir svelnesne, buvo atsirades vienas mazytis spuogiukas, bet po valymo atskelus ryte jau nebebuvo ne zenklo. Parasysiu po savaites naudojimo kokie bus rezultatai 4u.gif
Atsakyti
tikrai idomu kokie rezultatai bus... g.gif

as turejau garnier melyna tutele tokia taskine priemone, ir nakciai kremuka, tai nesuzavejo,. schmoll.gif taip ir liko stoveti dalis tik panaudoto.

o pas Jus gal gereja dar ir del to, kad nebelieciat ir nebesapudinejat veido.

na, tikiuosi pades thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, jokiu budu nespaudykite pacios spuogeliu! Pati anksciau buvo ipratus atidziai pries veidroidy atsisedus isspaudineti viska, kas man nepatikdavo ir ka jus manot, nauji dygdavo ir dygdavo (tik spek spaudyt). Dabar pradejau lankytis pas viena kosmetologe ir suzinojau, kad baltu pulinuku ne tik, kad isspaust, bet ir liest negalima, nes jie plinta ir dauginasi. Spausti galima tik juodus inkstirus (zinoma labai atsargiai ir dezinfekuojant). Jau apie du menesius visiskai nespaudau veido, lieciu ji tik tada kai reikia tepti priemones ir matau pastebimus rezultatus. Jei iskyla koks baltas baisuoklis stengiuosi ji nudziovinti atitinkamom priemonem. Ir dar- labai dideli vaidmeni atlieka vanduo. Gerkite jo kuo daugiau (ypac jei valgote daug saldumynu), kad kraujas valytusi. Isbandyta 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam jau rimta problema su spuogais ir vartojote Differin, bet nepadėjo, tai išbandykit Duac gelį. Kol kas nerealus atradimas. thumbup.gif Kai pradėjau naudoti, visi spuogai dingo po keliu dienų, ir nė vieno naujo! Dėja, bet gelis receptis, tai reiks recepto iš gydytojo, ir ganėtinai brangus - 15g kainuoja apie 45lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 06 15, 00:15)
o kas yra gyvas vanduo? blush2.gif

Norint gauti "gyva" vandeni reikia saltinio (galima ir ne saltinio, bet labai svaru) vandeni uzsaldyti, ji atitirpdyti ir tada gerti. Vandeniui uzsalus pasikeicia jo molekule, ji tampa mazesne, todel lasteles ji lengviau isisavina. As nei medike, nei chemike, todel nezinau kaip ten tiksliai su ta molekule nutinka, bet daugelyje knygu apie naturalia medicina raso, jog toks "gyvas" vanduo yra labai sveikas ir naudingas musu organizmui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2010 06 17, 16:57)
Sveikos, su spuoguotu veidu kovoju jau 6 metus doh.gif Spuogai nera labai baisus, bet ju buna pastoviai ir nemazai. Nuo pat pradziu ipratau vakarais juos visus isspausti doh.gif Seniai zinau, kad to daryti negalima, bet va man kazkaip geriau jau su isspaustu vaiksciot, negu su baltu. Bandziau visaip juos naikint, ir valancia kosmetika, ir liaudies receptais, ir specialiom dietom, ir veido valymais kabinete... Nieko.. schmoll.gif Bet ranku nenuleidziu. Siaip man tie spuogai gyvenimo negriauna, bet diskomforta tikrai jauciu.

Dabar prie esmes. Uzvakar nusipirkau Garnier Pure Active sveitikli su sveiciamuoju sepetuku ant kamstelio (turbut esat mate reklama) Droge sumokejau 21 Lt su centais. Kitur truputi brangiau. Dabar jau trecias kartas kaip valau su juo veida. Spuogu rankomis jau nebelieciu. Rezultatas po trecio karto: sumazejo veido blizgesys, matosi, kad spuogai ima nykti, oda pasidare DAUG lygesne ir svelnesne, buvo atsirades vienas mazytis spuogiukas, bet po valymo atskelus ryte jau nebebuvo ne zenklo. Parasysiu po savaites naudojimo kokie bus rezultatai 4u.gif

bet tu tik valai veida? jei nori gero efekto: kad neblizgetu veidas, nebesikeltu spuogeliai, butu pridrekinta - actipur gydomasis kremas tikrai padetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 06 19, 11:56)
Ir dar- labai dideli vaidmeni atlieka vanduo. Gerkite jo kuo daugiau (ypac jei valgote daug saldumynu), kad kraujas valytusi. Isbandyta  4u.gif  mirksiukas.gif

Del vandens visiskai sutinku. Pati stengiuosi kasdien isgerti apie 2 ltr ir tikrai rezultatas matosi. Jau geriu taip intensyviai koks trecias menuo ir oda tapo lygesne, kazkaip atgavo dregme naturalia toks vaizdas tik to ir reikejo smile.gif Man rekomendavo viena gydytoja pazystama, dar labai naudinga vitamino c kieki uztikrinti organizme, kad jo netruktu, nes kai jo truksta gali atsirasti smulkiu paberimu, serpetojimu ir pan.
Pati kovoju jau daug metu su spuogais, vieni sake, kad brendimas, kiti po gimdymo viskas susitvarkys, bet dabar jau linkstu link to, kad labai reikia ziureti ka dedi i burna ir ko nededi be abaejo ax.gif
Atsakyti
Na va, uzsukau vel pasidalinti savo rezultatais. Vaikstau jau kelios dienos kaip su nauju veidu. Nezinau, ar cia nuo to Garnier Pure Active sveitiklio, ar del to, kad nebespaudau tu spuogu g.gif Veido oda visiskai pasikeite, net svyti smile.gif Rekomenduociau ta sveitikli ir neturinciom spuogu. Tikrai gerai isvalo veida, matau ne tik veidrodyje, bet ir jauciu neziuredama 4u.gif

Beje, saldumynu ir pieno produktu valgau daug ir daznai, o vandens isvis nemegstu gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Clotilde: 21 birželio 2010 - 21:20
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 19, 15:46)
Kam jau rimta problema su spuogais ir vartojote Differin, bet nepadėjo, tai išbandykit Duac gelį. Kol kas nerealus atradimas.  thumbup.gif Kai pradėjau naudoti, visi spuogai dingo po keliu dienų, ir nė vieno naujo! Dėja, bet gelis receptis, tai reiks recepto iš gydytojo, ir ganėtinai brangus - 15g kainuoja apie 45lt rolleyes.gif

aš kiek pirkau,tai be recepto visada.o šiaip tikrai gera daiktas smile.gif

QUOTE(Isla Bonita @ 2010 06 19, 17:24)
Norint gauti "gyva" vandeni reikia saltinio (galima ir ne saltinio, bet labai svaru) vandeni uzsaldyti, ji atitirpdyti ir tada gerti. Vandeniui uzsalus pasikeicia jo molekule, ji tampa mazesne, todel lasteles ji lengviau isisavina. As nei medike, nei chemike, todel nezinau kaip ten tiksliai su ta molekule nutinka, bet daugelyje knygu apie naturalia medicina raso, jog toks "gyvas" vanduo yra labai sveikas ir naudingas musu organizmui smile.gif

girdėjau ir aš , kad sveika tokį vandenį gerti smile.gif bet manau svarbu išvis išgert vandens apie porą litrų.Ir ne tik odai reikia vandens smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 19, 15:46)
Kam jau rimta problema su spuogais ir vartojote Differin, bet nepadėjo, tai išbandykit Duac gelį. Kol kas nerealus atradimas.  thumbup.gif Kai pradėjau naudoti, visi spuogai dingo po keliu dienų, ir nė vieno naujo! Dėja, bet gelis receptis, tai reiks recepto iš gydytojo, ir ganėtinai brangus - 15g kainuoja apie 45lt rolleyes.gif

Smagu, jei jauti teigiama poveiki. tTik is savo liudnos asmenines patirties galiu ispeti, kad tiek Differin, tiek Duac reikia naudoti atsargiai, nes labai issausina, sudirgina oda ir oda prie ju pripranta ir nebepadeda.
Kaip tik siuo metu vargstu, nes nei vienas, nei kitas man nepadeda. verysad.gif O pasekoje oda dar labiau riebaluojasi ir beria... unsure.gif
Atsakyti