Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(ViShy @ 2010 05 14, 12:01)
Na tai, jei jis turi toki kvapa, reiskia  viskas gerai su juo, pamaniau gal ne ta nusipirkau  lotuliukas.gif

Man jis sausina oda rolleyes.gif Muilas kaip muilas,nei blogas,nei geras,svariai nuprausia,gerai,kad gavau pabandymui,nes tokio kiekio tikrai nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 05 14, 10:39)
Isigyjau si muila, kvapas tai grynai kaip ukisko  biggrin.gif idomu taip ir turi buti?  blush2.gif

QUOTE(ViShy @ 2010 05 14, 12:01)
Na tai, jei jis turi toki kvapa, reiskia  viskas gerai su juo, pamaniau gal ne ta nusipirkau  lotuliukas.gif

ne,ne, viskas ok su juo mirksiukas.gif nors man jis nera grynais ukinio muilo kvapo, bet toks savotiskas, taciau neerzina mirksiukas.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 05 14, 13:20)
Man jis sausina oda rolleyes.gif  Muilas kaip muilas,nei blogas,nei geras,svariai nuprausia,gerai,kad gavau pabandymui,nes tokio kiekio tikrai nepirkciau.

man puikiai sutraukia poras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 14, 15:03)
man puikiai sutraukia poras wub.gif

Tikiuosi ir man toks efektas bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 05 14, 15:24)
Tikiuosi ir man toks efektas bus  bigsmile.gif

as buna dar specialiai ilgiau palaikau T zonoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 14, 15:41)
as buna dar specialiai ilgiau palaikau T zonoje mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as taip pat kartais ilgeliau palaikau, jau beveik visa gabala jo sunaudojau, pries sias MM nė vienas spuogelis neislindo, anksciau bent min kokie 5 tikrai prasikaldavo, jau antra gabala uzsisakiau muilo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 14 gegužės 2010 - 15:44
QUOTE(Melajja @ 2010 05 14, 16:43)
drinks_cheers.gif  as taip pat kartais ilgeliau palaikau, jau beveik visa gabala jo sunaudojau, pries sias MM nė vienas spuogelis neislindo, anksciau bent min kokie 5 tikrai prasikaldavo, jau antra gabala uzsisakiau  muilo thumbup.gif

jo,man mmmmlaikotarpiu irgi jis labai gelbsti drinks_cheers.gif as jau ipusejau su 1 gabalu,laukiu dar dvieju biggrin.gif
Atsakyti
Aš nuspirkau šiandien iš kosmetologės Natinuel cleanser phas-aha 5%. Gal aks naudojo ir būtų atsiliepimų smile.gif? priš tai naudojau 8% Neoglis, bet kosmetologė sakė,kad užteks tiek procentų dabar g.gif
Ir kremuką Bellitas firmos, bet nelabai randu informacijos apie jį, nes nežianu tikslaus paavdinimo ( įpylė į mažą induką). Na, bus amtyt kokie rezultatai panaudojus smile.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, gal kas naudojote DUAC, as naudoju jau apie savaite ir man neseniai pradejo kazkaip niezeti oda ir kazkokia kaip alergija prasidejo nedidele, kaip manote ar cia gali buti nuo to duaco? g.gif nors siaip galvoju gal cia nuo saulutes, nes oda labai jautri nuo tu vaistuku visu, o siandien kaip tik pabuvau lauke trumpai ant saules.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 05 16, 16:11)
Norejau paklaust, gal kas naudojote DUAC, as naudoju jau apie savaite ir man neseniai pradejo kazkaip niezeti oda ir kazkokia kaip alergija prasidejo nedidele, kaip manote ar cia gali buti nuo to duaco?  g.gif  nors siaip galvoju gal cia nuo saulutes, nes oda labai jautri nuo tu vaistuku visu, o siandien kaip tik pabuvau lauke trumpai ant saules..  unsure.gif

Aš naudojau, man nebuvo jokios alerginės reakcijos, bet manau gali būt nuo Duac'o. Aš pabandyčiau netept porą dienų ir žiūrėt kaip bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kur jus isigijote to afrikos muiliuko- ar tikrai verta? Ieskau ir as sau pagalbos- nes tie spuogai uzkniso - pasidarau odos valyva- tai menesi, galiu gyventi, o veliau vel kaip tarka kakta- nebezinau ko griebtis doh.gif
Padekite mergaites verysad.gif

beto internete radau tris juoduosius afrikos muilus:
1. Afrikietiškas juodasis muilas (230 g)tradicinis afrikietiškas muilas
2.Afrikietiškas juodasis Allata muilas (230 g)unikalus produktas, susidedantis TIK iš taukmedžio sviesto!
3.Afrikietiškas juodasis muilas (130 g)autentiškas produktas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *flower*: 17 gegužės 2010 - 10:19
man asmeniskai idealiai oda sutvarke Diane35, nors buvo istiesu baisi oda po3menesiu nebebuvo spuogu, po dar 2 menesiuku nei demeles neliko, nepraejus nei pusei metu oda buvo puiki, pagaliau galejau nebenaudoti pudros... ax.gif bet kai nustojau gerti juos spuogu vel atsirado, aisku ne tiek kiek buvo, na bet man 24 tai jau ir amzius ne tas 4u.gif siaip diene35 leido man pasijausti zmogumi, po visu paauglystes nervu, geriau juos nuo 19 iki 23
Atsakyti
QUOTE(kitty_smile @ 2010 05 17, 11:53)
man asmeniskai idealiai oda sutvarke Diane35, nors buvo istiesu baisi oda po3menesiu nebebuvo spuogu, po dar 2 menesiuku nei demeles neliko, nepraejus nei pusei metu oda buvo puiki, pagaliau galejau nebenaudoti pudros...  ax.gif  bet kai nustojau gerti juos spuogu vel atsirado, aisku ne tiek kiek buvo, na bet man 24 tai jau ir amzius ne tas  4u.gif  siaip diene35 leido man pasijausti zmogumi, po visu paauglystes nervu, geriau juos nuo 19 iki 23

na man zymiai daugiau nei 24 smile.gif o spuogai kankina.... kontraceptiku nenoriu gerti, nes dar pagalvoju apie leliuka
Atsakyti