QUOTE(Eleina @ 2010 05 10, 14:14)
kazkaip labai jau supiktejai pastaruoju metu
o siaip, kiekvienam individualiai tie spuogai. vienam vienos priezastys, kitam - kitos. nereikia cia puldinet iskart ir nurodynet, aiskint ir vos ne isakynet, ka kitas turi daryt. cia kiekvieno asmeninis reikalas manau. zinoma, pabut "mokytoju" ir kazkokiu smerkeju kiekvienas nori, bet gal biski valdykites, isijautet per daug jau.
na taip, gal kiek čia per griežtai pasakiau
neesu aš visažinis, bet tiesiog tai ką sakau, manau kiekvienas šiek tiek plačiau mąstantis supranta
aš galiu 99% garantuoti, jog metus valgyti vien šokoladą, bet toliau kertant cepelinus su spirgučiais, kugelius, vėdarus ar kitą keptą maistą spuogai neišnyks, reikia nevartoti kažkokios grupės medžiagų ar kaip čia pasakyti, na pvz baltymų(tą as dabar darau, aišku visai neatsisakau, bet minimaliai jųvarotju:))
laaabai sunku atsisakyti mamos iškepto kugelio, išvirtų cepelinų, bet kai pagalvoji apie rezultatą, sumažėja tas noras
tik vat pats dabar galvoju, o kap dėl šašlykų? kogero jie ir taip pat kenkia,tik tiek jog juos žymiai rečiau valgom ir tiek, jog ten mažiau visų majonežų ir kitų padažų(na bent aš valgau tik armėniškus šašlykus mėsos meistrų gamybos, visiem rekomenduoju pabandyt, super šašlykai
) tai gal ne taip verčia taip spuogais nuo jų