QUOTE(Argija @ 2010 05 09, 21:35)
Kaip tai nebūna?
gi kartais maistas būna pagrindinė priežastis bėrimų, jei žmogus alergiškas.
pvz. Suvalgius kiaulienos mane ne tik, kad išberia, bet dar sustreikuoja skrandis. Gal daktarė norėjo pasakyti, kad tavo spuogai nepanašūs į alerginius ir dėl to tau nereikia tokių tyrimų
kažkada užsiminei, kad dėjai čia foto. Kažkaip neužmačiau, o ir ieškoti per visas temas nelabai noriu. Gal gali pakartoti nuorodą?
kaip supratau pirmadienį pirma procedūra su kvarco lempa? kiek tau jų išrašė?
pati turėjau 10 procedūrų gydymą, oda labai išsausėjo, bet spuogų apmažėjo kažkiek
Papildyta:
p.s. jei avatare esi tu, tai neatrodai spuogais nusėtas
Sakiau jai tą patį,kad gal aš alergiškas kokiam maistui, kad reikia išsitirkti, bet ji pasakė, kad čia vyriški hormonai ir nieko čia tirti nereikia. Tik pieno produktų stengtis nevartoti. Turbūt įdėsiu rytoj foto, pats neatsimenu kuriame puslapyje dėjau foto.
Rytoj einu pas daktarę, tai turbūt ji iš rašys tas procedūras, ir kiek jų bus pasakys.
Avatare esu aš, nejaugi dėsiu kito berno foto?
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 05 09, 21:52)
sorry, niekad nesuprasiu tokio požiūrio: vienas pasakė, kad atsisakė šokolado - jam padėjo, todėl atsisakiau ir aš. kitas pasakė, kad atsisakė kepto maisto - jam padėjo, bet aš NEGALIU atsisakyt, tai ką daryt?
išvada viena - eit pas dietologą, pas alergologą darytis tyrimus, žiūrėtis, kas blogai, maistą DERINTI, o ne visai ATSISAKYTI. nereikia hiperbolizuoti.
Taigi ne visam gyvenimui atsisakiau šokolado, mėnesiui ar daugiau, pažiūrėsiu kaip bus ir viskas.....Gal man iš viso mesti valgyti, jeigu nėra pas mus jokio suknisto alergologo ??? Taigi būtų pasakiusi, kad alergologas yra-eik ir tirkis.