Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveiki. As cia tik pirma diena. Manau bus malonu pabendrauti su jumis wink.gif.. Ziuriu snekate apie odos problemas.. Tai geriausias vaistas yra nuo spuogu, issivalyti savo organizma. Nes kiek zinote mes valgome vien chemija, musu organizmai yra uztersti todel ir spuogai kyla i virsu.. issivalius organizmus, tokiu dalyku nebutu.. wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kraaske @ 2010 05 05, 17:19)
Sveiki. As cia tik pirma diena. Manau bus malonu pabendrauti su jumis wink.gif.. Ziuriu snekate apie odos problemas.. Tai geriausias vaistas yra nuo spuogu, issivalyti savo organizma. Nes kiek zinote mes valgome vien chemija, musu organizmai yra uztersti todel ir spuogai kyla i virsu.. issivalius organizmus, tokiu dalyku nebutu.. wink.gif 4u.gif

eik eik?
o hormonai tikriausiai čia jokio vaidmens nevaidina, ane?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 05, 17:27)
eik eik?
o hormonai tikriausiai čia jokio vaidmens nevaidina, ane?

aha, tikrai.
beje, girdejau istorija, kai moteriske taip stenges valyt organizma, kad veliau jokiu absoliuciai maisto priedu negalejo naudot. kai viskas per daug svaru ir sterilu, irgi nera gerai. todel nereikia i krastutinumus pult.
Atsakyti
panasu i Jelenos Tulčinos Žvėryno centro reklamos užuomazgas biggrin.gif
jau seniai žinoma, kad toks valymas pašalina iš žarnyno ir gerąsias bakterijas, sutrinka virškinimas, atsiranda disbakteriozė ir t.t. Paskui ir tenka gerti visokius bifido jogurtus, vitaminus pvz Nordic Dida. Užmoki pinigus, kad turėtum bėdų. Nereikia smile.gif
Yra ir geresnių organizmo valymo būdų.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 05 05, 01:00)
atsiprašau, kad įlindau kažkur per vidurį visos diskusijos, seniai buvau šioj temoj.
Vasari, tik iškart neužpyk. Čia tik mano subjektyvi nuomonė, galėsi šveisti ją per tvorą, jei visai nepatiks biggrin.gif
Žodžiu, žmogau, pati irgi kovoju su spuogais, bet tikrai tikrai nesupyk... toks jausmas, kad tu mėgaujiesi savo nelaime ir mūsų dėmesiu Tau... Merginos siūlo tikrai gerus patarimus, kristinakristina, kamius ir kt kiek prisimenu iš anksčiau irgi buvom aptarę savo bėdas, bet tokių cirkų ir gromuliavimų kaip apie Vasario bėdą nemačiau. Jei nepadeda daktarai, kaip sakė viena forumietė, būk vyras ir imkis disciplinos. Man tai nė vienas daktaras nepadėjo. Perkasiau internetą, pati susiradau priemones, perskaičiau daug straipsnių. Pagrindinis patarimas, kurio man reikėjo, tai: disciplina ir kantrybė. Vaistą reikia naudoti 3-4 mėn mažiausiai.
Patarimų gavai, išgirdai, kokios priemonės kam padėjo. Ir nusiteik pasidaryti planą gydymosi bent 3-4 mėnesiams.
Aš asmeniškai pagijau nuo spuogų tik 31 metų. (Pagijimo sąvoka vėlgi reliatyvi: greičiau sakykim, man kol kas nebeiškyla spuogų, bet saugotis, griežtai prižiūrėti odą privalau).
Tad visai realiai Tau daktarė pasakė, kad galimas dalykas, vargsi dar 15 metų.
1. Susigyvenk, kad visuomet turėsi spuogų. Su pagerėjimais ir pablogėjimais.
2. Tu gali sumažinti juos, pagerinti odos būklę, jei:
a) susikursi režimą ir disciplinuotai jos laikysies.
cool.gif duac, differin ir AHA/BHA rūgštys - tavo draugai. (Zeniac LP Forte turėtų tau tikti, jei tavęs nelabai vargina inkštirai, o labiau spuogai, bėrimai)
c) būtinas odos drėkinimas (dehidratuota oda ginasi riebalais) ir SPF apsauga dienai, su sąlyga jei tepi AHA/BHA turintį kremą dienos metu.
d) vengti priemonių su alkoholiu.
e) Benzoilo peroksidas 5-10% ir tik vandens pagrindu. (Akne BP 5, Panoxyl Aquagel).

Susidaryk režimą Nr.1. ir nesirodyk čia 4 mėnesius. Nepadėjo, susidarai režimą Nr. 2 ir vėl nesirodyk tiek pat laiko. Ir t.t.
Aš irgi taip dariau 14 metų smile.gif
P.S. jei sportuoji, dažnai valyk veidą švelniausiu toniku, kokį gali rasti. Sportavimas prisideda prie spuogų augimo.


Taip, įlindote viduryje diskusijos, kai niekada čia jūsų žinučių nemačiau ir dar reiškiate savo pretenzijas. Mėgaujuosi savo nelaime? Suprantate ką parašėte? Pavydite man dėmesio? Ar aš kaltas, kad žmonės su manimi bendrauja? Ar palengvės jeigu aš neberašysiu į šią temą, kad jums širdis nebeskaudėtų? Žinot, jeigu ne šitas forumas, aš galbūt net nebūčiau prisiruošęs nueiti pas daktarę, jos mane įkalbėjo, aš nuėjau ir dabar gydausi. Gavau čia daug gerų patarimų, perskaičiau daugybę nuomonių, bet juk negaliu visko vykdyti. Dar kartą dėkoju visiems už patarimus. Čia jūs laikote viską cirku ir gromuliavimu??? Nu atsiprašau. Kad jūs visą gyvenimą kovojote ir kovosite su spuogais, čia jau jūsų reikalas, o aš taip nesiruošiu. Ir nepergyvenkit, esu aš normalus vyras, nei boba nei ką, ne visada savo žinutėse aš sielvartauju, esu jaunas žmogus ir kartais mėgstu pajuokauti, ko senesni žmonės matau nesupranta. Vis prikišate man mano amžių. Nesiruošiu aš persikelti į jūsų metus ir mąstyti kaip jūs. Galbūt aš atsakiau labai grubiai, bet nuotaika sugadinta visai dienai. Dabar pati parašėte savo patarimus, tai ką, man juos dabar jau ir vykdyti? Pati rašote, kad daug žmonių man davė patarimus, dabar ir jūs, kurie yra visi kažkuo geri, bet aš negaliu persiplėšti ir viską daryti pagal visus patarimus kuriuos gavau. Aš juos perskaičiau ne kartą, ir galvoju kuris man labiau tinka. Tai tiek.
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 05 05, 08:39)
aš irgi pritariu Meskalai... iš tiesų suprantu, kad galbūt Vasario bėda šiuo metu čia bene didžiausia, bet tiek dėmesio dar nei vienam žmogui nemačiau šitam forume...  unsure.gif ir tiek patarimų, tiek protingų ir gerų siūlymų. bet nu jeigu žmogus visus patarimus perskaitė, viską įsisavino ir vis tiek sumąstė, kad jam reikia to nuostabiojo R, tai jis taip ir padarys (ar dabar, ar vėliau, bet visi žinom, kiek žmogus gali, kai jis įsitikinęs, kad jam jo reikia). tokiais atvejais net atrodo, kad jokie kiti vaistai nepadeda, o tas va jau tikrai padės... bet tai problemos su oda gali nesibaigt ir po to vaisto kurso... todėl reikia pastoviai dirbt juk su oda, o ne tikėtis, kad va vienas vaistas padarys stebuklus (čia galima palyginti su savęs priežiūra dėl svorio - savaitė ar mėnuo dietos nepadarys stebuklo visam gyvenimui)...


Aš nepritariu nei Meskalai nei jums. Kodėl toks dėmesys? Galbūt todėl, kad aš išdrįsau parodyti savo foto, ko daugelis iš čia nepadarė? Gal žmonės pamatę mano bėdą nusprendė man padėti ir mane palaikyti? Ne kartą kai blogai jaučiausi dėl spuogų, ateidavau čia ir mane nuramindavo. Tiesiog suteikdavo vilties, kad viskas susitvarkys. Beje, ne vienas žmogus man čia siūlė R, čia irgi buvo vienas iš patarimų, kuriuo aš galbūt pasinaudosiu. Patarimų daug, ir pykstate, kad nepasinaudojau tais, jūsų manymu, geraisiais.
Papildyta:
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 05, 09:18)
isiterpsiu ir as... daugelis cia dabar komentuoja kuriom virs 30metu (atsiprasau jei ka pasendinau), taip dabar kai jus esat 30metu tai jum viskas visai kitaip atrodo, nei pries 10 ar 15metu. tai ir sakot kad oj cia bandyk priemones, bandyk ta , ana, tik R... nebandyk. o kai jam 18metu, tai mastymas visai kitoks, nes norisi but graziam cia ir dabar. ir tie pasakymai valyk tuo valyk anuo, o gal pabandyk dar tuo, taip viska sumaiso galvelej. taip pirmiausia reikia bandyti ivairias priemones, bet atsiprasau kai jus sakot rezultatas matosi po 3-4menesiu, tai absurdas, jei naudoji priemones ir jos tau padeda tai rezultatas matosi ir po menesio. o jeigu zmogui to rezultato nera ??? vistiek tept kremukais tuos 3-4menesius ir galvoti "o gal????". kai jam bus 30metu, tai jis gal irgi galvos kitaip, bet dabar jam 18metu, ir gyvent taip, kai pastoviai jautiesi blogai tai nezinau koks cia ir gyvenimas. as asaru daug irgi esu isliejus del savo odos, ir daugiau to patirti nenoreciau, nes tai kosmaras, o cia jaunam vaikinui pasako zinai dar 15metu taip bus....taip gal realybe tokia, jei naudos kremukus kurie nepadeda tai ir ilgiau bus. Jeigu jau zmogus doksiciklina gere, ir pagerejimo nelabai yra tai ka jau kalbet apie kremukus. mano pazistamai israse dabar doksiciklino, bet pas ja ne tokia problema kaip vasariui, tai iskart po savaites veidas visai kitoks, zymus efektas, tai tokiu atveju tikrai kremukai pades uzgydyti, o cia.. zodziu, pasakiau savo nuomone smile.gif


Jos to nesupranta, galvoja, kad man labai lengva pasirinkti...Man daug patarimų rašė KristinaKristina mama, kuri mane supranta, ir tuo labiau ant manęs nevaro, rašė asmeniškai daug ir kiti žmonės, visi nori padėti, mane supranta. Žinokit, nėra taip lengva, ir nedarau aš čia cirko, man dabar ką padaryti, kad gaunu tiek dėmesio? Išeiti iš čia, išsiregistruoti? Dėl jūsų vienos ar dviejų nepatenkintų? Tikrai ne.
Atsakyti
i jokiu cia reklamu as neduodu ir nenoriu duot.. tiesiog zinau kad taip yra, nes truputi esu skaiciusi ir pati susidurusi su tokiomis problemomis... issivalius zarnyna, aisku kad reikia gert vitaminus,stengtis nebeuztersti savo organizmo. mat as uzsiemu su papildais kurie neturi nei vieno procento chemijos, ir geriamas kokteilis toks is tu papildu ir poto aisku geriami kiti papildai kurie duoda kitu vitaminu. o su tuo kokteiliu, visas s... iseina ir lieka visos gerosios savybes..
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 05 05, 12:35)
Tai ir siūlau vasariui.. nekartoti mano klaidų (ai, vistiek -niolikiniai -dešimtmečių neklausys smile.gif)), nenorėti greitų rezultatų ar baisių vaistų, kad tik greičiau ir iš karto atsikračius veido problemų.
Bet kokiu atveju, kaip dar neturintis 18 metų, spuogų apmažėjimo gali tikėtis 23-24 metų - pati ta karšta jaunystė - vyrukai bręsta ilgiau cool.gif
ir supermamose nebūtinas avataras su klyno vaizdu pirmam plane :]
offtopic:dar turiu pagirti vasarį, kad skirtingai nei jo amžiaus vaikinai iš šiaulių, rašo nepaprastai taisyklingai, žodžių rašyba, kableliai kone excellent... kaip kokia panelė mokytoja lituanistė... nustebinta smile.gif


Atsiprašau, jūs iš manęs tyčiojatės? Išversiu jūsų žodžius „ai, vistiek tas debilas manęs neklausys“...man bent jau taip pasirodė. Nesu aš durnas, todėl ir nereikia manęs prieš kitus tokį vaizduoti.

Toks avataras nėra būtinas, bet nėra ir uždraustas. Ateis laikas ir pakeisiu, ypač kai ten normali mano nuotrauka.

Dėkui už pagyras dėl raštingumo, kitaip rašyti nemoku.

Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 05, 09:18)
isiterpsiu ir as... daugelis cia dabar komentuoja kuriom virs 30metu (atsiprasau jei ka pasendinau),


O iš kur jūs čia žinot kiek kam metų, kad taip teigiat?
Papildyta:
QUOTE(Kraaske @ 2010 05 05, 17:19)
Sveiki. As cia tik pirma diena. Manau bus malonu pabendrauti su jumis wink.gif.. Ziuriu snekate apie odos problemas.. Tai geriausias vaistas yra nuo spuogu, issivalyti savo organizma. Nes kiek zinote mes valgome vien chemija, musu organizmai yra uztersti todel ir spuogai kyla i virsu.. issivalius organizmus, tokiu dalyku nebutu.. wink.gif 4u.gif


Kas čia per teiginys?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 05, 17:43)
O iš kur jūs čia žinot kiek kam metų, kad taip teigiat?

ismokit skaityti tai nereikes mano paaiskinimu smile.gif
Atsakyti
Vasari, nu jau atsiprašau, bet prie ko žodžių išvartymas ir skaitymas taip, kaip Tau patogiau? niekas debilu ar durnu nevadino, niekas nesakė, kad reikalauji dėmesio ir darai cirkus. man nesunku įkelt savo foto, bet nematau reikalo, nes turiu paauglinius spuogus, dėl kurių problemos nekilo. niekas ant Tavęs nevaro, jeigu ką. bėdų ir aš turėjau dėl veido, ir turiu (pastoviai dešinį skruostą beria) ir nereikia taip iškart pult daryt sau patogių išvadų doh.gif
bet nu ką čia aiškinsi, aš kai užsiožiuoju, tai irgi visi man blogi, visi priešai atrodo ir kad visi manęs nesupranta and so on. bet žmogus be visos savo nuomonės davė patarimų gerų ir PLIUS iš anksto atsiprašė, jei jos nuomonė klaidinga. tai nafik čia toks išvadas reikia darytis iškart? nesupratau tikrai...

o dėl dėmesio, kodėl taip paminėjau, tai būtent todėl (pasakiau ir tame savo poste), kad kai parašiau apie man padėjusią Garnier liniją, tai buvau "paciklinta" (čia toks garsas, kai esi nepatenkintas ir sakai c biggrin.gif ), kad va tokie dalykai Tau tai tikrai nepadės... nors temą apie spuogus, o ne apie Vasario bėdą. tai vėlgi - reikėtų paskaityt visą postą ir pagaut esmę, o ne pykt ant viso pasaulio, kad turi tokią bėdą... doh.gif

ir dar, kad į temą. naudoju Garnier Pure Active liniją, draugė labai gyrė. jai irgi, ypač prieš mielas dienas, veiduką paberia, tai pradėjo naudot prausiklį ir drėkinamąjį kremuką, sakė labai padėjo. aš prie jų dar šveitiklį nusipirkau, tai labai patinka tikrai, iškart pradėjus naudot pamačiau poveikį. tik naudot sąžiningai reikia (ryte ir vakare, o šveitiklį kaip parašyta) ir tada matysis poveikis. dabar, kai aptingau ir apleidau tą reikalą, prausiklį tik vakarais benaudoju, tai vėl matosi, kad odelė truputį pyksta, bet nu čia jau mano bėdos tinginystės...
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 05, 18:50)
ismokit skaityti tai nereikes mano paaiskinimu smile.gif


Gal pamokinkit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kraaske @ 2010 05 05, 17:19)
Sveiki. As cia tik pirma diena.



QUOTE(Kraaske @ 2010 05 05, 18:36)
i jokiu cia reklamu as neduodu ir nenoriu duot.. tiesiog zinau kad taip yra,


Jei tai reklama, tai pirma diena manau galetu buti ir paskutine. Arba siulau suaugti, arba zinokit tik sau ir niekam nepasakokit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 05 gegužės 2010 - 18:10