QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 03, 00:52)
Sveiki Turiu ir as problema su veiduku savo pries gimdyma nebuvo ant veido nei laisvos vieteles kai ant kiekvieno veido lopinelio buvo po spuoga,o ypac dideli slykstu nestumo metu aisku susitvarke truputuka,o gimdymo ziuriu vel db naudoju KP,manau hormonai truputuka pades..
Gyvenu as NO tai turiu problema su daktarais,nes nzn kaip ir kur cia galima kreiptis kolkas.. Bandau pati gydytis turiu serija nuo spuogu(GARNIER) bet kazkaip ji man nelabai,viena pazystama pasiule isbandyti kosmetika virna,bet vis neprisiruosiu,nes vaikas...
Paskaitineju jusu rastmenys,bet neparasau,gal kokiu naminiu bude esat bandziusios?
Beje as su lempa ir 'sildau' spuogus ZEPTER BIOTRON namine,bet tik bisky padeda...
Gyvenu as NO tai turiu problema su daktarais,nes nzn kaip ir kur cia galima kreiptis kolkas.. Bandau pati gydytis turiu serija nuo spuogu(GARNIER) bet kazkaip ji man nelabai,viena pazystama pasiule isbandyti kosmetika virna,bet vis neprisiruosiu,nes vaikas...
Paskaitineju jusu rastmenys,bet neparasau,gal kokiu naminiu bude esat bandziusios?
Beje as su lempa ir 'sildau' spuogus ZEPTER BIOTRON namine,bet tik bisky padeda...
siulau pabandyti aspirino ir medaus kauke-aspirin mask. man labai tinka. galima uzsisaldyti medetku nuoviro ir juo veiduka pavesinti, tuomet, kai ji labiausiai riebaluojas. pvz. man apie pietus. nakvisu aliejus super.