QUOTE(moony @ 2010 04 28, 17:57)
Gal kartais cia lankosi visazistes ir galetu man patarti vienu klausimu. Man reiktu kokios geros maskuojamos priemones. Ne sau o maniskiui. (vestuviu dienai fotosesijai) Jo veido oda lb riebi ir problematiska, daug randeliu nuo spuogeliu. Gal yra kokia speciali priemone, kad gerai padengtu veido oda ir atrodytu naturaliai, bandziau su Maxfactor Lasting Performance tai nzn kazkaip nelabai kaip atrodo, dar labiau isryskina visus nelygumus ir randelius.
vat cia ir as turiu problema su makiazu, kas liecia nelygumus, pastebejau, kad dauguma pudru, gal net ir visos kazkaip tai ima ir isryskina randelius
turiu net specialia korektyvine (nzn kaip cia lietuviskai 'corrective') pudra, bet ir ta nepadeda nelygumu maskuot. O jusu draugui/vyrui tai gal mineraline pudra tiktu ji labai naturaliai ant veido atrodo...
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 28, 20:19)
Labas vakaras. Miela charizma2121 davė man vienos kosmetologės kontaktus, aš jai parašiau, ir ji man atrašė, kad situacija yra labai labai sunki, ir antibiotikai nebepadės. Vienintelis išsigelbėjimas- Roaccutane. Ir siūlė važiuoti į Vilnių pas daktarę Balevičienę. Pakalbėjau su mama, ji sako, kad turime važiuoti. Jeigu važiuosime, tai pirmą kartą važiuosiu į Vilnių
bet nepramogauti, o dėl šių problemų....Kelionė pirmyn-atgal iš Mažeikių išeis labai brangiai, 100 (jei nedaugiau) konsultacija + vaistai....mes galėsime nuvažiuoti tik vienintelį kartą, taigi turėtų iš karto išrašyti vaistus, kurie turi daugiausiai tikimybės padėti, tai Roaccutane. Nes jeigu išrašys kokį tepaliuką, aišku jis man nepadės, antrą kartą nebevažiuosim, kad išrašytų stipresnių vaistų. Bet dar mums neaišku, kaip su tyrimais? Ar juos reikia pasidaryti čia savo mieste, ar ten greitai padarys? Ir dar. Roccutane išrašytų mažiausią dozę, o kai reikės pereiti ant didesnių? Važiuoti kad išrašytų receptą? Ar kaip čia bus?
as tai pamenu, kai gydziaus pas kuciauskiene tai as jai skambindavau, ka daryt, nes is kauno nevaziuodavau kiekviena karta, bet tuo metu roacutanas be recepto parsidavinejo, galejai pirkt kiek nori ir kas nori