QUOTE(kamius @ 2010 04 27, 19:24)
O gal galit pasidalint patirtimi su visais kaip išsigydėt juos
?manau tai aktualu visiems besilankatiems šioje temoje
Ir iš tikro, kaipkosmetolgė man aiškino, tai nebūtinai leika duobutės nuo tų spuogų, kuriuos išspaudžiame. Kai kurie spuogai formuodamiesi pažeidžia gilius odos sluoksnius todėl ir lieka duobutė..
Kaip rašiau jau, spuogai kankint pradėjo labai seniai. Kažkur nuo 5 klasės, o dabar man 26. Nebuvo, kad visas veidas būtų spuoguotas, bet ant T zonos pastoviai jų būdavo. Ir riebalavosi viskas nežmoniškai. Priemonių kosmetinių nebuvo tiek kiek dabar. Visi sakė ta šokolado nevalgyt, tai ko nors kt nevalgyt - nepadėjo. Kažkur 16 m. Kelis mėnesius lankiausi Jogailos gatv. pas dermatologę ir jos rekomenduotą kosmetologę. Valymai, azotas, suplaktinės, losjonai ir pan. davė geroką pagerėjimą. Interntetė pradėjau ieškot info apie kosmetikos priemones, sudėtį. Gerokai po 20 m. kartais jau pasitaikydavo dienų, kai spuogų nebūdavo.
Kt irgi gėriau per tą laiką gal kokius metus, be efekto.
Reziumė, kad labai greitai kemšasi poros, o kad tada tiek apie kremų sudėtis būčiau žinojus
Kelis metus oda tokia, kad seniai nematyti žmonės klausia ką pasidarei odai
Nuo -niolikos laikų veido valymo nebuvau. Nematau prasmės darytis. Nebent ateityje sugalvosiu rūgštinį dėl kelių duobelių
Iš esmės užtenka man kosmetikos priemonių. Antibiotikų irgi nesu gėrus.
Vasario atveju, įtariu prireiks visgi to is R
tačiau geras dermatologas taip pat nepamaišytų..