QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 27, 21:14)
kai jau tokio lygio beda, kaip pas Vasari - jau tikrai nei garnier, nei maisto reguliavimas nepades
gali nors vien koses ir tyra vandeni gerti.
gaila, kad nebuni, Vasari, vilniuje - rekomenduociau tau gera kosmetologe, kuri specializuojasi butent su tokiom problematiskom odom.
tai gerai, ar aš sakiau jam naudot? nu ***** tikrai žinokit gal įsiskaityt reikia į tai, ką kiti rašo, o ne tik tai, kas Jums patogiau... pati pasakiau, ką AŠ dariau, o ne ką kitiems siūlau daryt. kitas dalykas - maisto reguliavimas dar ne nuo tokių dalykų gali padėt, taigi gal nereikėtų irgi taip įsiręžus kaip ožkai tvirtint, kad tikrai nepadės?
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 27, 21:30)
Pasakyk ačiū draugui už patarimą. O kaip tą maistą sureguliuoti? Aš valgau normaliai, pusryčiai valgykloje, pietūs namuose, vakarienė taip pat. Ką čia keisti? Daktarė man tik liepė vengti pieno produktų. Ar manot, kad mano toks veidas yra nuo maisto?
tikrai nėra už ką. aš tiesiog įsijungiau foto, papasakojau situaciją ir jo pirmieji žodžiai buvo "Maistą sureguliuot reikia visų pirma, o ne visokį šūdą tept". Prie viso gydymo maistas IRGI prisideda. Ir tai turbūt ne vien pastovus valgymo laikas. Sureguliuotas maistas - tai ir tinkami produktai, ir jo gamyba, ir pan. Aš, aišku, tuo neužsiimu, nes esu tinginiaut mėgstanti studentė, tai man Garnieras padėjo atsižvelgiant į tai, ką seniau naudojau.
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 27, 22:09)
Suteikei man vilties. Nuo dabar nebevalgau šokolado (o mama ką tik parnešė iš parduotuvės), jeigu ir tavo draugui taip buvo, tai aišku yra tikimybė, kad ir man nuo šokolado. Na aš pabandysiu jo nevalgyti, vistiek nieko neprarasiu. O kaip sužinoti ko dar negaliu valgyti? Taip, kartais paspaudau....bet labai stengiuosi to nedaryti...
ir taip drastiškai elgtis irgi nereikia, nes Tu tikrai nežinai dar, ar Tau šokoladas kenkia, ar ne. vieniems reikia jo atsisakyt, o kitiems - ne. čia jau nežinau, pas ką reikia kreiptis. dermatologus gal, alergologus... tikrai nesu kompetetinga šitoje srityje...