Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės. Savo ir nesavo noru

QUOTE(ulrika @ 2010 04 26, 15:43)
Kas jam taip 'kliuna' tavyje, kad trukdo apsispresti?
P.S. Maniskis irgi tradiciniu paziuru (as irgi), kartais man  primena, as su tavim susituokiau visam gyvenimui, o ne vienai dienai... rolleyes.gif

na šitą ir aš noriu žinoti, bet kad dar nėra galutinai apsisprendęs - faktas.
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 26, 15:45)
1. O kodėl aš turiu tenkintis pakuždėjimais apie meilę? man reikia realių veiksmų, tikro įsipareigojimo, tikro apsisprendimo
2. o kiek verta laukti? aš su juo ne matausi, o gyvenu. ir apie skyrybas negalvoju, o svarstau kaip galimą seką.
3. aš su juo, nes planuoju bendrą ateitį su juo. jeigu jis su manim neplanuoja, tai be abejo, belieka tik skyrybos. Ir geriau jau jos dabar būna, nei po kelių metų. juk tiek nedaug, rodos, reikia. vesti.
Kas po to? Po to vestuvės ir vaikai, darnios šeimos kūrimas, vaikų ugdymas ir t.t.

1. Kaip suprasti tenkintis? Jus nesijauciate pakankamai mylima?
Siaip jusu atveju, ultimatumas gal ir yra tinkama iseitis (nors mano nuomone, tai per anksti), bet kadangi jums reikia santuokos ir kadangi be pirslybu jauciates blogai, tai galite bandyti. Gali buti, kad tai paskatins ji pasipirsti, gali buti kad visiskai atbaidys. As to noro isteketi nesuprantu, bet kiek zmoniu, tiek noru ir svajoniu.
o jus klausete sugyventinio, kas skatina ji abejoti, del vedybu? gal turi kazkokiu baimiu?
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 04 26, 14:35)
adaptacijjaa,

jūs atsakėt kuo puikiausiai. nori ištekėt, negyvenk susimetus. taip. o ypač mūsų amžiuje ....
vyrai lai irgi sprendžia greitai. nori su mumis būti ar ne. o ne turi pašonėj ir iškilus trinčiai, žvalgosi šarmo kitur.
wit,

sakot kuom skiriatės nuo žmonos, juk esat saugi mylima? argi apie tai temos esmė? įsiklausykit. jūs niekuo nesiskiriat, kaip žmonės mes visi vertingi. bent Dievui tikrai, na o vyrams...ką aš žinau. dabar ne problema jums tai, pati sakot nenorit DABAR - o ar virs problema, pati parašysit. kai užsinorėsit santuokos - pamatysit, problema ar ne. ką jis atsakys - jūs negalit žinot. dauguma sugyventinių NENORĖJO iš pradžių, bet kažkodėl praėjus 10metų, užsinori. ypač tos, kurios, kartojuosi, jaunutės, nuo 20ties, atidavė berneliui savo jaunystę ir tt. nori būt vedamaos 30, na 35, ir vienos yra vedamos, kitoms pasakoma: tylėk, nezyzk. nes ponui kapitonui ir taip pasidarė GERAI.
o dabar šiaip retorinis klausimas. jei saugi jaučiatės taip,, be nieko, jei garantuojat meilę ir tt, negi antspaudas pridėtų nesaugumo? nebent jūsų vyrui? gal jis jo ir nenori. nes darb jaučias SAUGUS  biggrin.gif  (laisvas, t.y. kad ir mylėdamas jus), o su pasu, jaustųsi - nesaugus. tegul mąsto dar. tikrai nėr ko skubėt.juk prie visko pribręstama. mąsto, ar jūs jo tikra moteris, ar ne.

neisiskaitete. NENORIU AS. o jums atrodo kad jei zmogus nenori tuoktis tai tik del kad masto jog tai ne tas zmogus? ir kiek jusu manymu tas mastymas uztrunka? 10 metu? lotuliukas.gif
jusu mintys taip toli nuo relaybes.. kad net nebezinau ar verta ka nors rasyt..

QUOTE(dange @ 2010 04 26, 15:16)
Jei jums žmonos "statusas" yra iš esmės nereikšminga ir nieko nelemianti detalė, tai kodėl partnerio pasakymas, jog esate neverta ta žmona būti, sukeltų poreikį apmąstymams  g.gif

ziureti atsakyma auksciau...

QUOTE(ulrika @ 2010 04 26, 15:37)
Manau, cia ir be pasakymu aisku, kad jei vyras nesipersa, tai pas ji yra abejones, ar jis tikrai nori sieti savo gyvenima su ta moterimi...

taip.. ir pragyvena 10-15 metu ... vis svarstydmas.. siet cia ta gyvenima ar ne siet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 04 26, 15:55)
1. Kaip suprasti tenkintis? Jus nesijauciate pakankamai mylima?
Siaip jusu atveju, ultimatumas gal ir yra tinkama iseitis (nors mano nuomone, tai per anksti), bet kadangi jums reikia santuokos ir kadangi be pirslybu jauciates blogai, tai galite bandyti. Gali buti, kad tai paskatins ji pasipirsti, gali buti kad visiskai atbaidys. As to noro isteketi nesuprantu, bet kiek zmoniu, tiek noru ir svajoniu.
o jus klausete sugyventinio, kas skatina ji abejoti, del vedybu? gal turi kazkokiu baimiu?

taip, nesijaučiu pakankamai mylima.
aš noriu šeimos ir vaikų, jaučiuosi tam pasirengusi. ir metų jau man ne dvidešimt, tad laukti kažin ko nematau prasmės.
Na priežasčių ir detalių aš čia neįvardinsiu, bet dalis jų yra neįtikinamos, tarp eilučių skaitant - dėl tavęs dar nesu tikras.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 04 26, 15:59)
neisiskaitete. NENORIU AS. o jums atrodo kad jei zmogus nenori tuoktis tai tik del kad masto jog tai ne tas zmogus? ir kiek jusu manymu tas mastymas uztrunka? 10 metu?  lotuliukas.gif

man toks mastymas (kad vestuviu nenoriu aš) užtruko lygiai penkis metus. ir tik po skyrybų supratau, o gal išdrįsau sau pripažint, kad mąstymas juk iš tiesų kitoks buvo - kad ne tas žmogus. nors panašiose temose iki paskutiniųjų putojausi, kokia emancipe, kas per nesąmonė tos vestuvės ir meilę begalinę savo sugyventiniui deklaravau. jeigu nebūtų manęs palikęs, tai ir dešimt metų būtų trukę. be tikros meilės, su dideliais patogumais ir deklaravimu, kad NENORIU aš tų vestuvių smile.gif
Atsakyti
tai paklausk jo,kodel nenori taves vesti smile.gif

beto paklauskit saves ar norit butent su juo vaikus auginti smile.gif
nes dabar paskaicius,galima manyti,kad pykstat ant pirmojo sugyventinio,ir norit kuo greiciau isteketi uz dabartinio,nes ex'as jau vede,o jus dar ne

as sutikus MB iskart suvokiau,kad va su juo nori auginti vaikus ir auginu, ir vestuviu nereik, jauciuosi mylima,globojama,saugi.
Paklauskit saves,ko jus tiksliai norit, norit veiksmu ar zodziu(mano tetis zodi myliu vartoja retai,bet mes(vaikai ir mama) jautemes visada svarbus ir mylimi, nors musu tikrai ant ranku nenesiojo), su MB tas pats,pas juos zodis myliu nelabai egzistavo,bet as vistiek jauciuosi mylima,nes jis manimi visiskai pasitiki,su manim jis yra tikrasis JIS, be apsimetinijimu ir pagrazinimu,kazkaip sunku paaiskinti,tiesiog jauciuosi mylima ir svarbi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 26 balandžio 2010 - 15:07
QUOTE(wit @ 2010 04 26, 15:59)
taip.. ir pragyvena 10-15 metu ... vis svarstydmas.. siet cia ta gyvenima ar ne siet  lotuliukas.gif

žinau vieną pavyzdį. gyvena kartu 12 metų, bet vis pasvajoja apie geresnį partnerį biggrin.gif
Atsakyti
kazkur cia yra tema,kad kiekviena pasvajoje apie meiluzi...
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 26, 16:03)
aš noriu šeimos ir vaikų, jaučiuosi tam pasirengusi. ir metų jau man ne dvidešimt, tad laukti kažin ko nematau prasmės.
Na priežasčių ir detalių aš čia neįvardinsiu, bet dalis jų yra neįtikinamos, tarp eilučių skaitant - dėl tavęs dar nesu tikras.
Papildyta:
man toks mastymas (kad vestuviu nenoriu aš) užtruko lygiai penkis metus. ir tik po skyrybų supratau, o gal išdrįsau sau pripažint, kad mąstymas juk iš tiesų kitoks buvo - kad ne tas žmogus. nors panašiose temose iki paskutiniųjų putojausi, kokia emancipe, kas per nesąmonė tos vestuvės ir meilę begalinę savo sugyventiniui deklaravau. jeigu nebūtų manęs palikęs, tai ir dešimt metų būtų trukę. be tikros meilės, su dideliais patogumais ir deklaravimu, kad NENORIU aš tų vestuvių smile.gif

na matot.. as neabejoju smile.gif as tiesiog nenoriu smile.gif man taip kaip yra -yra labai gerai smile.gif

QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 26, 16:09)
žinau vieną pavyzdį. gyvena kartu 12 metų, bet vis pasvajoja apie geresnį partnerį biggrin.gif

o kiek gyvenaciu santuokoje apie tai nepagalvoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 26, 15:09)

As zinau irgi, laigo po svetimas lovas, jau 30 metu vedes, kazkodel tai jo nestabdo... Ir dabar dairosi, naujos pasijos.

Kokias isvadas darom?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 26, 16:05)
tai paklausk jo,kodel nenori taves vesti smile.gif

beto paklauskit saves ar norit butent su juo vaikus auginti smile.gif
nes dabar paskaicius,galima manyti,kad pykstat ant pirmojo sugyventinio,ir norit kuo greiciau isteketi uz dabartinio,nes ex'as jau vede,o jus dar ne

reika, paklausiau ir jo ir savęs. Mano norus jis žino, jo atsakymo galutinio aš dar žadu šiek tiek palaukti. Nesijaučiu nei mylima, nei saugi, deklaruoti jis gali ką nori, bet moteriškos nuojautos neapgausi, ypač kai nebesinori būti apgaudinėjama.
Jūsų spėjimas dėl pykčio ant mano ex'o pro šalį. Nei jis vedė nei ruošiasi.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 04 26, 16:11)
As zinau irgi, laigo po svetimas lovas, jau 30 metu vedes, kazkodel tai jo nestabdo... Ir dabar dairosi, naujos pasijos.

Kokias isvadas darom?

kad vedė jaunas? bigsmile.gif
Atsakyti
e....nesijauciat saugi ir vis dar su juo? wow

as turbut pasirodysiu mokinuke,bet su zmogum,su kuriuo nesijauti saugi,kaip isviso galima myletis, jau nekalbu apie gyvenima kartu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 26 balandžio 2010 - 15:16
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 26, 16:03)

As pritariu Reikai. Tiesiai sviesiai paklauskite sugyventinio KODEL jis nenori jusu vesti. Gal tiesiog zmogus bijo isipareigoti. Ir tai tikrai nereiskia, kad jis jusu nemyli, ar nenori nugyventi gyvenimo kartu. jei yra ta problema, tai pades tik jusu kalbejimasis.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 04 26, 16:11)

Kokias isvadas darom?

kad vedes ar susimetes- skirtumo jokio. jei nores eiti per kitas lovas, tai ir eis.
Papildyta:
beja, prie tos pacios temos apie kitas lovas ir meiluzius...Jei visos moterys butu istikimos, vyrams NEBUTU SU KUO nuklysti i kaire biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dita555: 26 balandžio 2010 - 15:16