QUOTE(wit @ 2010 04 26, 13:37)
jums Rudokas pavyzdys? man -ne
matote, sitos diskusijos didziausias minusas- jusu RATAS.
matote, sitos diskusijos didziausias minusas- jusu RATAS.
baikit, mano RATE buvo labai daug sugyventinių porų. ilgamečių. ir kai mane paliko ilgametis sugyventinis, dėl kitos mergos, jis mane labai gražiai "guodė" subyrėjusių sugyventinių porų statistika. tais metais, kaip niekad daug "šeimų" mano rate išsiskyrė. ir visų iniciatoriai buvo vyrai, nemažai sugyventinių su vaikais liko. iš šalies atrodė gražios tvirtos poros. tiesa, ir deklaruojama buvo "o kam tos vestuvės". o vyrai ką, jie juk nieko nežadėjo, lengva ranka išėjo ir susirado naujas sugyventines, šarmingesnes, nes senosios jau susidėvėjo..
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 04 26, 13:52)
O as manau, kad tai lemia ne metu skaicius, o zmogaus pasaulio suvokimas, lukesciai, tos pacios individualios vertybes.
su amžium ir patirtim išminties mes semiamės

kartais mane stebina jaunų žmonių išmintis. vėliau supratau, kad reikia žiūrėti iš kokios šeimos jie yra. iš pilnos dažniausiai būna. o nepilnų šeimų vaikai savo kailiu visas blogybes turi patirti, todėl ir išmintis vėluoja.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 04 26, 14:13)
Noreciau pasiulyti, toms, kurios nori isteketi, garsiai, savo isrinktiesiams, deklaruoti savo norus, vertybes. Tad vyrai gales realiai vertinti jusu poziuri.
deklaravau

Papildyta:
QUOTE(ulrika @ 2010 04 26, 14:21)
As tai labai senamdiska, kad ir kaip noreciau isteket, negaleciau pati "siulytis"... man kazkaip zema....gerai, kad pats uzsinorejo 

na žema ne žema, bet esu tos nuomonės, kad reikia pasakyti savo norus ir jausmus, kalbėtis apie tai, nors jie dažniausiai vengia tos temos, kaip velnias kryžiaus. priešingu atveju, nežinos, kad tau kažkas negerai, arba nesupras tavo liūdesio ar užsisklendimo priežasties. arba prisigalvosi, kad jau nori tave vesti, o pasirodys, jog pajuokavo.. daug situacijų yra. manškis žino, kad noriu vestuvių, šeimos ir vaikų. ir jeigu jis man to negali suteikti, tada lai palieka mane ramybėje ir nešvaisto mano laiko. nu taip ir pasakiau. tai dabar kažką mykia apie rudenį. bet man norisi normalių piršlybų, su žiedeliu ir pan