Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės. Savo ir nesavo noru

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 26, 12:11)
O tu pasižiūrėk į sugyventinių skyrybų statistiką biggrin.gif Kad ir viešai žinomų žmonių. Kiek kartų skyrėsi tarkim Ramūnas Rudokas?? O kitos garsenybės? Jie geriau matomi. Aš tarkim žinau kiek kartų skyrėsi "mano rato" sugyventiniai. Patikėk, jų skyrybų skaičius su sutuoktinių net negalima lyginti, tai visiškai skirtingi dalykai.

Na, taip, sugyventiniai yra tik zmones, seimos zmones, dievai, nes jiem zmogiskos ydos svetimos. Idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 balandžio 2010 - 12:15
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 26, 13:11)
O tu pasižiūrėk į sugyventinių skyrybų statistiką biggrin.gif

man butu labai idomu pamatyti statistika. Tikra statistika, o ne palyginimus ir patirti "is jusu rato".
Atsakyti
na rudokas manau ir vesdamas skirtusi su zmonomis smile.gif

esme,kad yra visokiu zmoniu, vieni plevesos,kuriems santuoka tik snipstas,kad gali vesti/tuoktis ,kad ir kas metus su skirtingomis smile.gif aka gyventi su skirtingomis...

yra ir kitokiu
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 26, 13:11)
O tu pasižiūrėk į sugyventinių skyrybų statistiką biggrin.gif Kad ir viešai žinomų žmonių. Kiek kartų skyrėsi tarkim Ramūnas Rudokas?? O kitos garsenybės? Jie geriau matomi. Aš tarkim žinau kiek kartų skyrėsi "mano rato" sugyventiniai. Patikėk, jų skyrybų skaičius su sutuoktinių net negalima lyginti, tai visiškai skirtingi dalykai.

jums Rudokas pavyzdys? man -ne
matote, sitos diskusijos didziausias minusas- jusu RATAS. nes jis toks idomus. tai visi vede ir labai istikimi, kuriems zmonos dievai. dabar jau pasirodo kad jusu rate-sugyventiniai kurie eina per mergas ir istisai skiriasi smile.gif
o va mano rate-eiliniai normalus zmones. yra ir plevesu, yra sugyventuniu kurie gyvena ir 15 metu, yra issiskyrusiu ir yra laimingai susituokusiu. bet mes visi esame zmones-nei vienas nera ignoruojams, nei vienas kazkaip isskiriamas.
P.S jus man neatsakete i klausima . kuo as skiruosiu nuo zmonos? (esu mylima, mylinti, saugi ) tuo kad neturiu uosvienes pavardes? ar tuo kad mane paliks prie geldos? lotuliukas.gif
Atsakyti
2007 m : susituoke-  23073  skyresi- 11 284   

Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 04 24, 23:38)
Aš čia šviežoka sugyventinė tai neapsišvietus temos merginų/ moterų situacijose.
Adaptacijaa, o savo išrinktajam minėjot, kad norėtumėt ištekėti? kiek laiko kartu gyvenat?

Aha, ne vieną kartą sakiau, kad noriu piršlybų ir vestuvių biggrin.gif sako, kad dar per anksti, tipo neapsisprendęs. Gyvena kartu pusę metų, pažįstami metus. Na kadangi aš jau ne jauniklė ir prieš tai su kitu sugyventiniu 4 metus gyvenau, man jau tikrai nesinori nei laiko tempti su neaiškios perspektyvos santykiais, nei aš ką nors naujo apie žmogų sužinosiu, nei bandyt kažką norisi..
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 26, 13:45)
Aha, ne vieną kartą sakiau, kad noriu piršlybų ir vestuvių biggrin.gif sako, kad dar per anksti, tipo neapsisprendęs. Gyvena kartu pusę metų, pažįstami metus. Na kadangi aš jau ne jauniklė ir prieš tai su kitu sugyventiniu 4 metus gyvenau, man jau tikrai nesinori nei laiko tempti su neaiškios perspektyvos santykiais, nei aš ką nors naujo apie žmogų sužinosiu, nei bandyt kažką norisi..

Tai is viso kartu esate tik 1.5 metu? Tai labai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 04 25, 11:30)
adaptacijaa, pupsia,

tai dar syk rodo, kad nereik gyvent kartu, ypač toms, kurioms per 20 ir daugiau. niekada.

va va, aš irgi dabar tos nuomonės. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 26, 12:49)
va va, aš irgi dabar tos nuomonės.  drinks_cheers.gif

O as manau, kad tai lemia ne metu skaicius, o zmogaus pasaulio suvokimas, lukesciai, tos pacios individualios vertybes.
Atsakyti
QUOTE(Agne08 @ 2010 04 26, 13:49)
Tai is viso kartu esate tik 1.5 metu? Tai labai nedaug.

kartu esame metus. Man užteko ir kelių mėnesių, jog suprasčiau, kad nuo šio vyro norėčiau gimdyti ir auginti vaikus, pasenti kartu. Visa kita tik buitinės smulkmenos, kurios pas visus daug maž vienodos. darnių santykių kūrimas ir puoselėjimas yra sunkus darbas ir jis tęsiasi visą bendrą gyvenimą.
Kai tau 20, gal ir ne daug tie metai, bet kai jau turi patirties, žinai, kaip greitai žmogų patikrinti smile.gif Kandagi noriu šeimos ir vaikų, nesiruošių metų metus vien tik draugauti ar juolab būti sugyventine.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 25, 19:36)
O tie vyrai susiranda kitas ir kažkodėl stebuklingai greitai veda jas, kuria šeimas, gimdo vaikus ir t.t.

O tai gal tiktų toks posakis: nori greitai ištekėt, nebūk sugyventine? biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau pasiulyti, toms, kurios nori isteketi, garsiai, savo isrinktiesiams, deklaruoti savo norus, vertybes. Tad vyrai gales realiai vertinti jusu poziuri.
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 26, 13:45)

As tai labai senamdiska, kad ir kaip noreciau isteket, negaleciau pati "siulytis"... man kazkaip zema....gerai, kad pats uzsinorejo biggrin.gif
Atsakyti