QUOTE(daivinycia @ 2010 05 03, 20:31)
Beviltiska cia su jumis. Gincyjates tik tam, kad gincytis. Pati sau priestaraudama ir turbut, pati ne visada suprasdama ka kalbate.
Nei kiek nieisizeidziau, nes man giliai dzin, ar jus kazkuo zavites, ar ne. Tiesa pasakius, turite kuo zavetis- visagaliu zmonos statusu, ir visom tam reikalui priklausanciom privilegijom. Jusu reikalas. Tik su tokiu poziuriu butu labai sunku, jei tas statusas labai susvyruotu, arba ir visai sugriutu. Is labai aukstu pareigu pereit i zemesnes (ir dar ne savo noru) buna ne taip jau ir malonu....
Sekmes!
Susimovėt. Mėtotės "visažiniškumo" epitetais, bet pati dėjot snukiu purvan - iš kur ištraukėt, kad einu "aukštas žmonos pareigas"? Nieko nekalbėjau apie savo dabartinį statusą. Nei kiek nieisizeidziau, nes man giliai dzin, ar jus kazkuo zavites, ar ne. Tiesa pasakius, turite kuo zavetis- visagaliu zmonos statusu, ir visom tam reikalui priklausanciom privilegijom. Jusu reikalas. Tik su tokiu poziuriu butu labai sunku, jei tas statusas labai susvyruotu, arba ir visai sugriutu. Is labai aukstu pareigu pereit i zemesnes (ir dar ne savo noru) buna ne taip jau ir malonu....

Sekmes!

Kažin, pavadinimas "pareigos" atspindi jūsų požiūrį į buvimą žmona? Man tai ir žmona ir sugyventinė - gyvenimo būdas. Jokiu būdu ne pareiga.

QUOTE(Taistė @ 2010 05 03, 20:33)
Pasirodo, visada yra siūloma pasidalinti geruoju. O jei ne - tada teismo keliu, bet tada trečdalis turto atitenka valstybei. Kaip jums tai?
Jeigu jūs rimtai, gal galėtumė nurodyti šaltinius.
QUOTE(Tosk @ 2010 05 03, 20:44)
Matote ankstesnioji tema vadinosi "Syventinės, o mum ir taip gerai
", bet vat nekurios negalejo ramiai ziureti, kad kazkam gali buti gerai
Kaip matote naujoji tema vadinasi ryyyyskiai kitaip
Sorry, tikrai neskaičiau ankstesniosios temos.

QUOTE(Tosk @ 2010 05 03, 20:44)
N-tajy karta kartoju, kad niekas cia nesako jog santuoka blogis. Bet kaikurioms tai tiesiog yra nereikalinga. Ydomu uz keliu puslapiu, jus vel postringausit, kad "Ok, įtikinot. Santuoka yra nereikalingas blogis" ir pan.
Skaityt mokate?