QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 04 26, 18:34)
Na, mes gyvename kartu apie pusmetį tik, tai aš kaip ir per daug nepergyvenu (atseit kad jau sena, ar kad per daug "tampomės"). Kartu esame 2 metai. Man regis, čia dar viskas ok, bet tikrai nesuprantu tų moterų, kurios gali ištverti 5-10 metų būdamos sugyventinėmis.
MAn panašu, kad tokios moterys neturi nei savigarbos, nei apskritai savęs žiūri, lieka tik vyras ir kaip jį čia labiau pamaloninti.
Iš tiesų, tas noras ištekėti yra labai didelis. Aš iš prigimties esu labai prisirišantis žmogus, tad man vedybos yra labai svarbus dalykas. Aš pvz jaučiuosi mylima, jaučiu, kad jis apie mane galvoja, rūpinasi ir t.t., tačiau man trūksta saugumo. Kartais, kai mūsų santykiai lieka rutina, man atrodo, kad jis dėl jų nebesistengia taip, kaip anksčiau. Nors tada pamąstau ape save ir suprantu, kad ir pati apleidžiu mūsų santykius, tad nėr ko skųstis, tiesiog laikas būna tai įtemptesnis, tai laisvesnis. Bet manau, kad ilgiau nei 2 metus negyvenčiau su žmogum, kurio ketinimai yra visiškai neaiškūs.
Tad laiko turiu, reikia sukąsti dantis ir laukti....
Beje, toms, kurios gyvena ilgiau ir niekaip nesulaukia galiu pasakyti iš savo aplinkos pavyzdį. Mano pažįstami gyveno kartu, jau abiems arti 27 buvo, kai moteris prabilo apie vestuves. Tada ją vyras paliko. Tipo "kaip čia taip, viskas ok, o tu vestuvių užsimanei, aš dar nenoriu ir t.t.". Gyveno jie kartu labai ilgai, manau, kokius 4 metus. O čia iškart po skyrybų, vyras ėmė bendrauti su kita, ši pastojo po kelių mėnesių ir jie iškart susituokė.
Dabar vaikas paaugęs, gyvena jie nuostbiai, yra tobula pora, labai geri tėvai ir viskas nuostabu. Išvados?
1. kiek jum metu?
2. kategoriskumas nera vertybe, toli su tokiu poziuri nenueisit

3. prie ko cia "kuo labiau ji pamalonint?" kas cia do maryte tokia vargsyte?
4. wow, vos ne gyvenimo tikslas, zavu, tik va kas po vestuviu tikslu pataps? zudbut vaiko susilaukti(o kas jei vyras negali tureti vaiku, darysit kaip kita moteris,paliksit ji,nes neispildo jusu svajones?)
5.

viena pora ir mes jau pagal ja isvadas turim daryt? cia man vos ne, pagimdyk vaika jis tave ves ir happy ever after gyvensit
6. jus dar jauna, sprendziu is pasakymu "tik prakalbo apie vestuves" , idomu kaip ji prakalbo,jus nezinot kas tn pas juos vyko, o kad su kita jis tapo ideliu, tai atsiprasau, bet pasaulis nera Juodas/Baltas, tobulumas neegzistuoja.