Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 25, 08:49)
Laba ryta 4u.gif
Jetau, kava geriu...vaikam pusrycius daryt reik...ba batonus grauzia... lotuliukas.gif

Nespamink biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif Reikia kažką apie trolius parašyti, kad nebūtų spamas. Tai, khem, vaišinu kava cool.gif Šįkart su savo troliais.

user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 25, 09:18)
Šįkart su savo troliais.

Koks ten stiklinis karoliukas dešinėj pats paskutinis. Šalia veneros?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 25, 09:28)
Labas rytas smile.gif

Koks ten stiklinis karoliukas dešinėj pats paskutinis. Šalia veneros?

Unika - Capuccino variantas, iš vokiečio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 25, 09:35)

Skani tavo troliska kavyte ax.gif ziuriu ziuriu tau tikrai tiktu tas rudas sarvuotis g.gif labai jau nuotaikingai ten varlyte tupi bigsmile.gif
Na pasigirsiu siandien leksiu uzsisakyti puodelio su savo apyranke gersiu ir megausiuos wub.gif
Atsakyti
DZASKA, man jau antrą kartą ranka prieš tas uogas pakilo smile.gif Mielas tas karolis man, bet noriu greičiau susiverti tai, kas dabar pradėta, o uogos iš konteksto iškrenta. O jei rinksiu kitą, tai ten noriu juodo balto pilko derinio. Raudoną myliu labai, bet va uogų nenoriu sad.gif
Šiaip noriu kažko šviesaus ar rusvo. Gal rudos dykumos ar chaki dryžių ar dykumos gėlės.
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 25, 09:43)
Skani tavo troliska kavyte  ax.gif ziuriu ziuriu tau tikrai tiktu tas rudas sarvuotis g.gif  labai jau nuotaikingai ten varlyte tupi bigsmile.gif
Na pasigirsiu siandien leksiu uzsisakyti puodelio su savo apyranke gersiu ir megausiuos  wub.gif

Tiktų bigsmile.gif Na jeigu nebaisiai atrodys, tai ir nešiosiu. Ir vadinsiuosi jau nebe "pure" (ar kaip ten reikėjo rašyti, registruojantis į amerikonkų puslapį) trolistė.

Ant puodelio? Va čia tai jau tikra liga doh.gif biggrin.gif Pasakysiu MB, nes jis baisėjosi, kad apyrankę prie kavos fotkinu doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(light blue @ 2010 04 25, 09:52)
DZASKA, man jau antrą kartą ranka prieš tas uogas pakilo smile.gif Mielas tas karolis man, bet noriu greičiau susiverti tai, kas dabar pradėta, o uogos iš konteksto iškrenta. O jei rinksiu kitą, tai ten noriu juodo balto pilko derinio. Raudoną myliu labai, bet va uogų nenoriu sad.gif
Šiaip noriu kažko šviesaus ar rusvo. Gal rudos dykumos ar chaki dryžių ar dykumos gėlės.

Kuri ten nori keisti juodai baltus dryžius? Gal jai tavo uoga tinka?
Atsakyti
ERILUKAHA, kur žvaigždutę su perliuku ėmei? Mergai, man jos labai reikia draugės 30mečiui. PADĖKITE...
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 25, 09:56)

Kuri ten nori keisti juodai baltus dryžius? Gal jai tavo uoga tinka?

man chaki dryžių norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 25, 09:58)
man chaki dryžių norisi smile.gif

Turbūt pas mus per maža bendruomenė, kad normaliai "swapas" vyktų. Viena norėtų kitos karoliuko, bet keisti gali pasiūlyti tik tokį, kokio kita nenori. Ar yra tarp mūsų įvykęs bent vienas pasikeitimas (ne perpirkimas)?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 25, 10:14)
Ar yra tarp mūsų įvykęs bent vienas pasikeitimas (ne perpirkimas)?

Taip, yra, ir ne vienas mirksiukas.gif

Laba hi.gif
Atsakyti
Labas, labas tikrai yra 4u.gif Ir dar bus 4u.gif biggrin.gif As turiu viena nepritapeli, siandien reiks nufotkinti smile.gif
Nidalaura,ar norite kitokios tos apyrankes foto smile.gif
Erikulaha sveikinu su pirkiniais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugeliukaiten: 25 balandžio 2010 - 09:37
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 25, 10:22)
Labas, labas tikrai yra 4u.gif  Ir dar bus 4u.gif  biggrin.gif As turiu viena nepritapeli, siandien reiks nufotkinti smile.gif

Rodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 25, 09:58)
ERILUKAHA, kur žvaigždutę su perliuku ėmei? Mergai, man jos labai reikia draugės 30mečiui. PADĖKITE...
Papildyta:

Tai kad nera ten kur as emiau,...ir aplamai abejoju, kad kur dar yra... unsure.gif
Nu kokia skani ta troliska kava wub.gif thumbup.gif
Atsakyti