Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Taigi turi jie ir žemę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 20:04)
Beje, Megoj sakė loterijoj laimėjo mergina iš Anykščių  mirksiukas.gif  Ryškiai ne mūsiškė, nes neturim savo tarpe to krašto atstovių lyg.. O dabar vėl nauja loterija, bet supratau, kad laimimi bus suvenyrai, tik nepasitikslinau kokie, jei kas eisit, paklauskit, a?

Sveikos, išlysiu iš pogrindžio blush2.gif Jau seniai jūsų temas skaitinėjuir sergu ta pačia nepagydoma liga doh.gif O tas laimėjimas man buvo labai netikėtas, iš pradžių nesusigaudžiau ko iš manęs nori, tik paskui prisiminiau, kad perkant kažkokį lapelį pildžiau. Taigi, gavau gavo vardo pirmą raidę smile.gif Smagu
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2010 04 24, 22:14)
Sveikos, išlysiu iš pogrindžio  blush2.gif  Jau seniai jūsų temas skaitinėjuir sergu ta pačia nepagydoma liga  doh.gif  O tas laimėjimas man buvo labai netikėtas, iš pradžių nesusigaudžiau ko iš manęs nori, tik paskui prisiminiau, kad perkant kažkokį lapelį pildžiau. Taigi, gavau gavo vardo pirmą raidę smile.gif Smagu

Va va va, na šaunu, sveika prisijungusi bigsmile.gif O ką pirkai kai pildei lapelį? Ir prašom savo turtą pasidemonstruoti? Mums viskas smalsu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2010 04 24, 23:14)
Sveikos, išlysiu iš pogrindžio  blush2.gif  Jau seniai jūsų temas skaitinėjuir sergu ta pačia nepagydoma liga  doh.gif  O tas laimėjimas man buvo labai netikėtas, iš pradžių nesusigaudžiau ko iš manęs nori, tik paskui prisiminiau, kad perkant kažkokį lapelį pildžiau. Taigi, gavau gavo vardo pirmą raidę smile.gif Smagu

Sveikinam su laimėjimu ir pagaliau išdrįsus pasirodyt 4u.gif Bet kaip taip slaptos skaitytojos turi tiek kantrybės tik skaityt ir niekad nepasisakyt g.gif Mistika man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 22:17)
Sveikinam su laimėjimu ir pagaliau išdrįsus pasirodyt 4u.gif Bet kaip taip slaptos skaitytojos turi tiek kantrybės tik skaityt ir niekad nepasisakyt g.gif Mistika man biggrin.gif

Ne visos kaip mes- nužčiaupiamos lotuliukas.gif Na, gal iš karto nedrąsu, jau net nepamenu kaip ten būna, man tai baisia smalsu, nes pradžioj tiek klausimų ir neaiškumų doh.gif Skaičiau gi, tycharinau ir įstojau biggrin.gif Dabar varu neišvarytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 19:53)
Ale nu gal  biggrin.gif Dar ir raidės LAA atsiras  bigsmile.gif

Argi nepanašu:

user posted image

Ir

user posted image
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nu galeciau prisiekti, kad niekuom nesiskiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 24, 23:17)
Va va va, na šaunu, sveika prisijungusi  bigsmile.gif  O ką pirkai kai pildei lapelį? Ir prašom savo turtą pasidemonstruoti? Mums viskas smalsu wink.gif

pirkau tą horoskopinę žvaigždę ir chat smile.gif
5dienį, kai pasiėmiau laimėjimą dar pirkau ir vėl pildžiau, bet dabar tegu kitos laimi smile.gif
parodau tik tą dalį, kuri dabar ant manęs blush2.gif kita namuose Anykščiuose, o aš dar Kaune esu smile.gif
user posted image
baisiai už kokybę nepykit.
Papildyta:
Enita, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 24, 21:59)
Mano mano, vienas is graziausiu variantu, kurius susiveriu smile.gif 
O dabar nuo Nidalauros uzsikreciau pradejau galvoti, gal ir man kokio ruzavo reikia g.gif

Aha, uzsikrete ji cool.gif Spek, kas visa ekrana nuseiliojo i tavo baltaja ziuredama. blush2.gif Kazkaip nematau per nuoroda, gal gali istraukt paziuret? Nusiziuresiu fantazijai planuojamai. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Visaip mastau ir ...na nenoriu raudonu uogu sad.gif
Jei kuri norite..mainyciau per az ax.gif
user posted image
kas realiai matet, kad ir mano apyrankeje, ji raudona sodriai.
Atsakyti
Laba ryta bye1.gif
Yell sveikinimai prisijungus ir laimejus. 4u.gif
light blue ziuriu i tavo uoga gal neskubek juk ateina vasara gal pritaikysi g.gif

erilukaha tai ko nepasirodai visu grozybiu greit dek mirksiukas.gif laukiu tu naslaiciu paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 25, 08:45)
Laba ryta bye1.gif
erilukaha tai ko nepasirodai visu grozybiu greit dek mirksiukas.gif laukiu tu naslaiciu paziuret ax.gif

Laba ryta 4u.gif
Jetau, kava geriu...vaikam pusrycius daryt reik...ba batonus grauzia... lotuliukas.gif

Atsakyti

As nieko nepripirkau...pamaciau zvaigzdute su baltu perliuku, nugi ta deficita nerealu...tai sakau maz kam reiks, nupirkau...o paskui pamaciau naslaite baltam fone, jau tokia grazi pasirode, kad negaliu, kaip gyva, nezinau ar foto perduos ta grozi, ziurejau ir kitur, nu bet ne tokios, nors tu ka... Nors nesizavejau iki siol tom gelytem, bet sita kazkokia ne tokia... wub.gif O paskui akropoly, uzejau tik del smalsumo...ir ka jus galvojat naslaite zaliam fone- suretirinta... Kurios cia visos taip ieskojo, nu tai ir ta paemiau, galvoju maz kam reiks...ba jei forume paskelbt, tai nuleks kas skaito, bet nebendrauja lotuliukas.gif ... Bet jei ka zinau kur dar dvi yra, bent taip sake, tai jei kam reiks, pasakysiu...tik ne viesai...nebent jau niekam nereiks tada galesiu pasakyt viesai... lotuliukas.gif
Tai va nieko ,labai nepapirkau, labai save laikiau, tramdomus marskinius uzsidejus buvau... lotuliukas.gif Tik va visa kelia galvoju, kad ta su perlu maz sau palikt dar viena, ar mamai padovanot...
Ai dar vienas svarbus dalykelis, bet ne viesai gal neplepesiu...cia daugiau vilnietem aktualu... Labai grazi dezute , paziurejau gyvai, super... thumbup.gif
Akropoly sake, kad planuoja did butika daryt...bus kaip Klaipedoj, pats didziauias su visu asortimentu, bet lipduku jie neplanuoja, sake pas juos ir be ju gerai perka blink.gif
Idomiai mes taip pakalbejom ar nesusikalbejom g.gif su pardaveja, nu bent nemalonu ispudi paliko... Ai 10 proc jie taiko, be jokiu korteliu...

Atsakyti