Taigi turi jie ir žemę
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 20:04)
Beje, Megoj sakė loterijoj laimėjo mergina iš Anykščių Ryškiai ne mūsiškė, nes neturim savo tarpe to krašto atstovių lyg.. O dabar vėl nauja loterija, bet supratau, kad laimimi bus suvenyrai, tik nepasitikslinau kokie, jei kas eisit, paklauskit, a?
Sveikos, išlysiu iš pogrindžio Jau seniai jūsų temas skaitinėjuir sergu ta pačia nepagydoma liga O tas laimėjimas man buvo labai netikėtas, iš pradžių nesusigaudžiau ko iš manęs nori, tik paskui prisiminiau, kad perkant kažkokį lapelį pildžiau. Taigi, gavau gavo vardo pirmą raidę Smagu
QUOTE(Yell @ 2010 04 24, 22:14)
Sveikos, išlysiu iš pogrindžio Jau seniai jūsų temas skaitinėjuir sergu ta pačia nepagydoma liga O tas laimėjimas man buvo labai netikėtas, iš pradžių nesusigaudžiau ko iš manęs nori, tik paskui prisiminiau, kad perkant kažkokį lapelį pildžiau. Taigi, gavau gavo vardo pirmą raidę Smagu
Va va va, na šaunu, sveika prisijungusi O ką pirkai kai pildei lapelį? Ir prašom savo turtą pasidemonstruoti? Mums viskas smalsu
QUOTE(Yell @ 2010 04 24, 23:14)
Sveikinam su laimėjimu ir pagaliau išdrįsus pasirodyt Bet kaip taip slaptos skaitytojos turi tiek kantrybės tik skaityt ir niekad nepasisakyt Mistika man
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 22:17)
Sveikinam su laimėjimu ir pagaliau išdrįsus pasirodyt Bet kaip taip slaptos skaitytojos turi tiek kantrybės tik skaityt ir niekad nepasisakyt Mistika man
Ne visos kaip mes- nužčiaupiamos Na, gal iš karto nedrąsu, jau net nepamenu kaip ten būna, man tai baisia smalsu, nes pradžioj tiek klausimų ir neaiškumų Skaičiau gi, tycharinau ir įstojau Dabar varu neišvarytų
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 19:53)
Nu galeciau prisiekti, kad niekuom nesiskiria
QUOTE(Dasha @ 2010 04 24, 23:17)
Va va va, na šaunu, sveika prisijungusi O ką pirkai kai pildei lapelį? Ir prašom savo turtą pasidemonstruoti? Mums viskas smalsu
pirkau tą horoskopinę žvaigždę ir chat
5dienį, kai pasiėmiau laimėjimą dar pirkau ir vėl pildžiau, bet dabar tegu kitos laimi
parodau tik tą dalį, kuri dabar ant manęs kita namuose Anykščiuose, o aš dar Kaune esu
baisiai už kokybę nepykit.
Papildyta:
Enita, ačiū
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 24, 21:59)
Mano mano, vienas is graziausiu variantu, kurius susiveriu
O dabar nuo Nidalauros uzsikreciau pradejau galvoti, gal ir man kokio ruzavo reikia
O dabar nuo Nidalauros uzsikreciau pradejau galvoti, gal ir man kokio ruzavo reikia
Aha, uzsikrete ji Spek, kas visa ekrana nuseiliojo i tavo baltaja ziuredama. Kazkaip nematau per nuoroda, gal gali istraukt paziuret? Nusiziuresiu fantazijai planuojamai.
Labas rytas.
Visaip mastau ir ...na nenoriu raudonu uogu
Jei kuri norite..mainyciau per az
kas realiai matet, kad ir mano apyrankeje, ji raudona sodriai.
Visaip mastau ir ...na nenoriu raudonu uogu
Jei kuri norite..mainyciau per az
kas realiai matet, kad ir mano apyrankeje, ji raudona sodriai.
Laba ryta
Yell sveikinimai prisijungus ir laimejus.
light blue ziuriu i tavo uoga gal neskubek juk ateina vasara gal pritaikysi
erilukaha tai ko nepasirodai visu grozybiu greit dek laukiu tu naslaiciu paziuret
Yell sveikinimai prisijungus ir laimejus.
light blue ziuriu i tavo uoga gal neskubek juk ateina vasara gal pritaikysi
erilukaha tai ko nepasirodai visu grozybiu greit dek laukiu tu naslaiciu paziuret
QUOTE(dzaska @ 2010 04 25, 08:45)
Laba ryta
Laba ryta
Jetau, kava geriu...vaikam pusrycius daryt reik...ba batonus grauzia...
As nieko nepripirkau...pamaciau zvaigzdute su baltu perliuku, nugi ta deficita nerealu...tai sakau maz kam reiks, nupirkau...o paskui pamaciau naslaite baltam fone, jau tokia grazi pasirode, kad negaliu, kaip gyva, nezinau ar foto perduos ta grozi, ziurejau ir kitur, nu bet ne tokios, nors tu ka... Nors nesizavejau iki siol tom gelytem, bet sita kazkokia ne tokia... O paskui akropoly, uzejau tik del smalsumo...ir ka jus galvojat naslaite zaliam fone- suretirinta... Kurios cia visos taip ieskojo, nu tai ir ta paemiau, galvoju maz kam reiks...ba jei forume paskelbt, tai nuleks kas skaito, bet nebendrauja ... Bet jei ka zinau kur dar dvi yra, bent taip sake, tai jei kam reiks, pasakysiu...tik ne viesai...nebent jau niekam nereiks tada galesiu pasakyt viesai...
Tai va nieko ,labai nepapirkau, labai save laikiau, tramdomus marskinius uzsidejus buvau... Tik va visa kelia galvoju, kad ta su perlu maz sau palikt dar viena, ar mamai padovanot...
Ai dar vienas svarbus dalykelis, bet ne viesai gal neplepesiu...cia daugiau vilnietem aktualu... Labai grazi dezute , paziurejau gyvai, super...
Akropoly sake, kad planuoja did butika daryt...bus kaip Klaipedoj, pats didziauias su visu asortimentu, bet lipduku jie neplanuoja, sake pas juos ir be ju gerai perka
Idomiai mes taip pakalbejom ar nesusikalbejom su pardaveja, nu bent nemalonu ispudi paliko... Ai 10 proc jie taiko, be jokiu korteliu...