Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labukas visoms biggrin.gif Vakar mazakalbes buvot matau, o galvojau jau nauja tema busit ipusejusios wink.gif Nieks man daugiau fantazijos veriniu fantazijai neidejot... O as zinokit kuo toliau, tuo labaiau noriu tokio varianto lotosas, rubinas, aistra, plienas baltume, balti deimantai, balti burbulai ir drugelis (pakeltas ant auksinio stoperiuko gal). Eina sau, isprotejus boba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 29, 09:34)
Labukas visoms  biggrin.gif Vakar mazakalbes buvot matau, o galvojau jau nauja tema busit ipusejusios  wink.gif Nieks man daugiau fantazijos veriniu fantazijai neidejot... O as zinokit kuo toliau, tuo labaiau noriu tokio varianto lotosas, rubinas, aistra, plienas baltume, balti deimantai, balti burbulai ir drugelis (pakeltas ant auksinio stoperiuko gal). Eina sau, isprotejus boba  lotuliukas.gif

Kaip atrodo ta aistra? Kažkaip nepamenu karoliuko tokiu pavadinimu g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
o mano kazko liudna verysad.gif
Manes artimieji nesupranta doh.gif
As motinos dienai daviau minti kad noreciau siai sventei ir savo artejanciam gimtadieniui kokios saulytes ar dar kokio grazaus karolio o jie man kad dejo dovana tai dejo doh.gif
Nezinau turbut net nerasysiu ka nes juoksites cia aisku is troliu pasaulio gavau bet nesu patenkinta ta dovana verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 29, 09:36)
Labas rytas,
o mano kazko liudna  verysad.gif
Manes artimieji nesupranta  doh.gif
As motinos dienai daviau minti kad noreciau siai sventei ir savo artejanciam gimtadieniui kokios saulytes ar dar kokio grazaus karolio o jie man kad dejo dovana tai dejo  doh.gif
Nezinau turbut net nerasysiu ka nes juoksites cia aisku is troliu pasaulio gavau bet nesu patenkinta ta dovana  verysad.gif

Parašyk 4u.gif
Atsakyti
Taigi du perliukai tokiam trikampiam sidabre ir vienas akmuo, kaip rubinas toks ryskus apvalus.
Papildyta:
Laivite, bet gal jie labai stengesi...
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 29, 09:41)
Taigi du perliukai tokiam trikampiam sidabre ir vienas akmuo, kaip rubinas toks ryskus apvalus.
Papildyta:
Laivite, bet gal jie labai stengesi...

Įdėk paveiksliuką parodyt, nes nu nerandu tokio nei tarp sidabrų, nei tarp akmenų, nei tarp stiklų schmoll.gif
Atsakyti
Taip mergaites jie stengesi bet gi as norejau ja rinktis pagal save ir taip ji nelabai vykus norejau pakoreguoti pagal save ir rinkti karoliukus tokiu kokiu as noriu ir svarbiausia pasakiau ko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 29, 09:50)
Taip mergaites jie stengesi bet gi as norejau ja rinktis pagal save ir taip ji nelabai vykus norejau pakoreguoti pagal save ir rinkti karoliukus tokiu kokiu as noriu ir svarbiausia pasakiau ko noriu  doh.gif

tai ką gavai? g.gif
Atsakyti
Enita, cia sidabro - akmens karoliukas. Paveiksliuko ideti nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 29, 09:51)
Enita, cia sidabro - akmens karoliukas. Paveiksliuko ideti nemoku  doh.gif

Jau radau blush2.gif , truputį žliba matyt esu doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti