Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 21:07)
O ką daryt, kad šokoladinių šarvuočių niekur nėra, o man reikia, jau kelis vakarus prieš užmiegant akyse stovi?  blush2.gif Jeigu pasipainios akiratyje ir tikras, greičiausiai nukepsiu ir jį, bet kol kas niema  biggrin.gif

Nu pirkt biggrin.gif Baisi čia bėda, jei bus geras karoliukas, o ne iš silversičio. Gal tikrai Enita teisi - trolinių tokių gal nė nebuvo? Nu tikrai garantuotai niekad nemačiau unsure.gif
Gi net amerikonės visokius kitokius karoliukus ant apyrankių kabina, ir nieko smile.gif

Nesuprantu, kodėl jie, tie trolbydsai, daro spalvotus - gi tikri šarvuočiai tai rudi? rolleyes.gif Tai patį pirmą padarytų rudą, o jau paskui spalvotus, nia? bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 balandžio 2010 - 20:17
tvyne kalbejau su Erilukaha ir ka pasake vel kad nori to pacio begalinio aukso ir as jo noriu turi jau mega siandien varvinau seile ax.gif wink.gif blink.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad Tadas megoj kazkoki panasu sarvuoti turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 21:14)
Na bet amerikonkos jį įvardija kaip Brown Armadillo, dar kitos rašo, kad irgi jį "medžioja"  unsure.gif Čia pateikta, kaip tikras trollbeadas  rolleyes.gif

Bet tame tavo užrodytame puslapy jie irgi įvardinti kaip armadilai, o dar pliu apyrankės savininkė ne jokia amerikonė, o olandė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 21:24)
Bet tame tavo užrodytame puslapy jie irgi įvardinti kaip armadilai, o dar pliu apyrankės savininkė ne jokia amerikonė, o olandė cool.gif

O tai čia gal verslo idėja? biggrin.gif Žynocie, yra toks seeenas seeenas bydsas, niekas jo neturi, net pati Aagaardienė apie jį nežino, bo jau pamiršo, o aš jį turiu, štai jis bigsmile.gif
Papildyta:
Drugeliukai Drugeliukai, aš mąstau intensyviai apie tą tavo apyrankę, kur tu dalyvavai facebooke. Ir nieko neatsimenu, tik auksinius stoperius ir tą Kalėdinį stikliuką. Kas ten dar buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 24, 21:22)
O man atrodo, kad Tadas megoj kazkoki panasu sarvuoti turi 4u.gif

Oba, jeigu kaunietės užmatysit, paklauskit, iš kur bigsmile.gif

QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 21:24)

Nebuvau pastebėjusi, kad olandė lotuliukas.gif Gal reikia parašyti jai žinutę rolleyes.gif
Blyn, negalima žinutės nusiųsti, ji mane turi patvirtinti savo drauge lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 24 balandžio 2010 - 20:42
http://www.facebook.com/home.php?#!/ph...id=395675761544 neprisiminiau ir as, tai ejau ieskoti 4u.gif
Dovis idek sita i albuma 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 24, 21:48)

cia tavo apyranke?

man mano vasaros svajone ax.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mano, vienas is graziausiu variantu, kurius susiveriu smile.gif
O dabar nuo Nidalauros uzsikreciau pradejau galvoti, gal ir man kokio ruzavo reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 24, 21:59)
O dabar nuo Nidalauros uzsikreciau pradejau galvoti, gal ir man kokio ruzavo reikia g.gif

thumbup.gif jauciu kad verks mano pinigine ilgai nes daug noriu visko ax.gif
idomu kaip ziuretusi tavo apyrankei rozinis auksas, Rausvasis kvarcas, dar reiktu Rausvuju perliuku g.gif
Atsakyti
Kvarca turejau, bet mama labai prase, tai vel is naujo reiks pirkti, o vienas perliukas yra rausvas, kitas baltas, bet maniskiai kazkaip labai menkai skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Ko gero išsamiausia šarvuočių kolekcija bigsmile.gif
Bet tokio šokoladinio neturi g.gif Kiba tikrai netrolinis unsure.gif

user posted image
Atsakyti