Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 17:40)
Blogai man šiandien su fantazija (ne su vėriniu, bet su ta, kur galvo)j

Man gražiausi 4 ir 5 derinukai.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 20:54)
Pas mane tai ne žalsvas schmoll.gif Arba aš spalvų.atspalvių neskiriu g.gif

musu naslaites turbut seses dvynes bigsmile.gif nes ir pas mane fonas baltut baltutelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 28, 22:27)
musu naslaites turbut seses dvynes  bigsmile.gif nes ir pas mane fonas baltut baltutelis  biggrin.gif

Zaliam fone - retirines, o baltam - ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 28, 22:27)
musu naslaites turbut seses dvynes  bigsmile.gif nes ir pas mane fonas baltut baltutelis  biggrin.gif

Aga, man ir atrodo, kad panašios drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 21:54)
Pas mane tai ne žalsvas schmoll.gif Arba aš spalvų.atspalvių neskiriu g.gif

Žalsvas gi biggrin.gif Nu toks vos vos. Langinis stiklas gi irgi žalsvas. O va tas, kur stiklines daro - nežalsvas. Ir kitų skaidrių trolių nežalsvas. O šitas - žalsvas biskutuką... pas tave irgi smile.gif

Apatinis sluoksnis vietoje žalio - baltas, o viršutinis, kur skaidrus - žalsvas. Ir to žalumo truputuką gauna bendras vaizdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 balandžio 2010 - 21:44
QUOTE(Noa @ 2010 04 28, 22:42)
Žalsvas gi biggrin.gif Nu toks vos vos. Langinis stiklas gi irgi žalsvas. O va tas, kur stiklines daro - nežalsvas. Ir kitų skaidrių trolių nežalsvas. O šitas - žalsvas biskutuką... pas tave irgi smile.gif

Apatinis sluoksnis vietoje žalio - baltas, o viršutinis, kur skaidrus - žalsvas. Ir to žalumo truputuką gauna bendras vaizdas.

Na tu matyt labai akyla, nes mano akys to žalsvumo nepastebi net jei jis ir yra smile.gif
Atsakyti
Reiskias pas okulista man reik unsure.gif Nematau as cia to zalumo schmoll.gif
Enita, mano ties viduriuku vos vos melsvumo turi, bet siaip tai irgi tokios pat violetines wub.gif
Atsakyti
visokiu tu naslaiciu reikia juk ir gamtoj jos skirtingai grazios ax.gif
Dar susidomejau varlyte kai ja pamaciau Erszebeth apyrankei grazi thumbup.gif ,jos nugaryte thumbup.gif ir prasme atradau ji pagaminta 1994metais siais metais gime mano sunus g.gif gal noret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 28, 22:57)
visokiu tu naslaiciu reikia juk ir gamtoj jos skirtingai grazios ax.gif
Dar susidomejau varlyte kai ja pamaciau Erszebeth apyrankei grazi  thumbup.gif ,jos nugaryte  thumbup.gif ir prasme atradau ji pagaminta 1994metais siais metais gime mano sunus  g.gif gal noret ax.gif

Siaip naslaites gamtoje melynos... ir man jos labai grazios wub.gif

Cia ta pacia, kur matei kaip rinkosi Elzbieta su vyru... g.gif Norek , norek,...maz pinigu atnes troliams... lotuliukas.gif

As pirma, as pirma clap.gif miegales, miegales... hah.gif
Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 29 balandžio 2010 - 07:00
Labas rytas 4u.gif
Enita, o as ieskociau kito kokio pilko karolio, kaip sarvuotis, turetu vaizdas tada pagereti 4u.gif Nors man taip labai grazu 4u.gif Visa nakti trolius varsciau, tai eisiu fotkinti, mano mazoji vel naktim niemiega doh.gif jau trecia naktis iseiles, tai ji zaidzia ir mama su troliais zaidzia 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sapnavau ta auksine fantazija, kur vakar uzrodet blush2.gif

O kur jus randat, kuriais metais pagamintas, t.y. sukurtas, vienas ar kitas karoliukas g.gif Gal as tikrai zliba, bet nerandu... nes pirmame psl tai juk labai nedaug karoliuku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 29 balandžio 2010 - 08:01
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 29, 07:50)
Cia ta pacia, kur matei kaip rinkosi Elzbieta su vyru... g.gif Norek , norek,...maz pinigu atnes troliams... lotuliukas.gif

Ei, kas čia ką matė ir neprisistatė? bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti