Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(taram-param @ 2010 04 28, 15:25)
O gal galėtum foto įmest pvz ant delno nufotkinus ar kaip nors... blush2.gif

Ant rankos nenufotkinau, bet pakartoju, kaip ant apyrankes...:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 19:18)
Gal geriau amziu paziurim troliu pirkeju. Idomu butu...

Tai kad ir taip aisku vienmeciu daug...
Papildyta:

Dasa tavo nuotraukos padidejo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 28 balandžio 2010 - 18:19
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 19:05)
Kurią prizmę jūs vadinat bordo? g.gif

geras klausimas kai nueini pasiziuri tai kartais tokie nevienodi tie karoliukai yra Raodonoji prizmė ir Rausvoji prizmė bet ziuriu tokios yra vyno spalvos g.gif
Kaip ir mano avantiurinai ir labradoritai pvz:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 28, 18:24)
geras klausimas kai nueini pasiziuri tai kartais tokie nevienodi tie karoliukai yra Raodonoji prizmė ir Rausvoji prizmė bet ziuriu tokios yra vyno spalvos g.gif
user posted image

Kuris dar avantiūrinas apart antro iš kairės? Tas pirmas iš dešinės tai iš vis sakyčiau dūminis kvarcas.. mastau.gif

Erilukaha, fotkės pamatė, kad jau nuleidau rankas ir pasidavė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 28 balandžio 2010 - 18:37
QUOTE(wind_song @ 2010 04 28, 16:02)
Oj, kaukia mano piniginė ne savu balsu. Bet jau nusprendžiau, kad nebeskaičiuosiu, kiek litų ant apyrankės kabo  biggrin.gif

biggrin.gif Aš tai neskaičiuoju - a kam reikia, paskui dar susinervinsiu bigsmile.gif O nervai labai nesveika bigsmile.gif Tiesiog vaikštau sau linksmai be pinigų - nu ir kas, be pinigų tai be pinigų, gi krizė, bedarbystė, etc bigsmile.gif Ir apyranke žvanginu biggrin.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 04 28, 19:24)

Oho, kaip skiriasi avantiurinai bigsmile.gif

Turiu tamsiai žalią ir nepritaikau unsure.gif Gal reikėjo imt šviesiai... Ale dabar mažius tą tamsiai žalią nukniso, tai neturiu ir derint nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 19:15)
Tai galima paklaust, kiek karoliuku daugiausiai esat nupirke, per menesi... lotuliukas.gif

Jau padariau su ligos senumu, o šitą irgi bus galima padaryti bigsmile.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 19:18)
Gal geriau amziu paziurim troliu pirkeju. Idomu butu...

Ir šitą padarysim rolleyes.gif

Geras, kaip skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti

Bet labradoritas koks wub.gif
Jei rasi toki ir man paemk... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 28 balandžio 2010 - 18:46
QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 19:35)
Kuris dar avantiūrinas apart antro iš kairės? Tas pirmas iš dešinės tai iš vis sakyčiau dūminis kvarcas.. mastau.gif

pirmi zali avantiurinai o tas pilkesnis ir i kitas labradoritai ax.gif
erilukaha butinai paimsiu tai mes su tvyne ta pilkesni ir abi nuziurejau tik jis man papuole per kelias minutes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 28, 19:39)
biggrin.gif Aš tai neskaičiuoju - a kam reikia, paskui dar susinervinsiu bigsmile.gif  O nervai labai nesveika bigsmile.gif  Tiesiog vaikštau sau linksmai be pinigų - nu ir kas, be pinigų tai be pinigų, gi krizė, bedarbystė, etc bigsmile.gif  Ir apyranke žvanginu biggrin.gif
Oho, kaip skiriasi avantiurinai bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Noa Juk tu ir turi zalia naslaite tu jos dar nori ? ax.gif blush2.gif g.gif juk erilukaha tvynei paime ...
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 28, 20:43)
drinks_cheers.gif
Noa Juk tu ir turi zalia naslaite tu jos dar nori ? ax.gif  blush2.gif  g.gif juk erilukaha tvynei paime ...

Ot gudriai paklausei biggrin.gif Kitos nenoriu, kam man dvi, o tos kur turiu, tai noriu biggrin.gif Ta prasme, man jinai gerai susiderino.

Ir naują turiu smile.gif Nieko, bet man gal senoji gražesnė mastau.gif Naujoj nesuprantu, kodėl tas fonas ne visai baltas, o toks žalsvas mastau.gif Gal kad nuo Dykumos gėlės skirtųsi?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 28, 21:07)
Ot gudriai paklausei biggrin.gif  Kitos nenoriu, kam man dvi, o tos kur turiu, tai noriu biggrin.gif Ta prasme, man jinai gerai susiderino.

as galvojau kad nenori nes as gal noret pradetu , noriu zalios apyrankes ir vynines lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 28 balandžio 2010 - 20:15
QUOTE(Noa @ 2010 04 28, 21:07)
Ir naują turiu smile.gif  Nieko, bet man gal senoji gražesnė mastau.gif Naujoj nesuprantu, kodėl tas fonas ne visai baltas, o toks žalsvas mastau.gif Gal kad nuo Dykumos gėlės skirtųsi?

Pas mane tai ne žalsvas schmoll.gif Arba aš spalvų.atspalvių neskiriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 21:54)
Pas mane tai ne žalsvas schmoll.gif Arba aš spalvų.atspalvių neskiriu g.gif

Gal ir gerai kad jos skirtingos yra is ko rinktis bigsmile.gif
Papildyta:
Na kur visos ilindusios gal ka naujo suveret ka? ax.gif
As verioju zalia neblogai gaunasi tongue.gif
Atsakyti