Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 18:15)
Nu va, o paskutinis iš vis - tik dėjau kad daugiau būt biggrin.gif

Tai visda gi geriausios mintys gimsta ekspromtu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

grazu bet galima ir sidabro man Neužmirštuolės visada patiko va ir fantazijoj ziurisi ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
oho ziuriu musu tema i pabaiga ax.gif
Papildyta:
erilukaha uzsakei man bordo karoliuka blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Koks yra bordo karoliukas? Mano bendradarbe nori bordo i apyranke, bet as be prizmes ir kai ko uz milimona daugiau nieko nepazystu bordo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 18:45)
Koks yra bordo karoliukas? Mano bendradarbe nori bordo i apyranke, bet as be prizmes ir kai ko uz milimona daugiau nieko nepazystu bordo  smile.gif

yra rubinas, o kita kai nupirksiu tada parodysiu is retiriniu ax.gif ryt pirksiu prizme bordo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 28, 18:41)

oho ziuriu musu tema i pabaiga ax.gif

Jau rezgu naują rolleyes.gif

Apie ką apklausos pageidaujate?
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 28, 16:43)
Nu geras, kataloge ji visai kitaip atrodo. Va todel ir bijau pirkt internetu  g.gif ato nuotraukoje vienoks atspalvos atrodo, o realiai kitoks  doh.gif

Taip, realiai labai skiriasi, jeigu bus įdomu vėliau galėsiu foto iš arčiau įdėt. Aš kažkaip irgi nedrįsčiau siklinukų internetu pirkti. Vakar parduotuvėj dar auksinę olą žiūrėjau, bet jau tooookia miniatiūrinė buvo.

QUOTE(Bitelė @ 2010 04 28, 16:45)
Na, pagyrų niekada nebus per daug.  biggrin.gif Labai graži pradžia thumbup.gif

Labai smagu, kad ne man vienai patinka. Ir kad kažkas supranta mano "ligą" biggrin.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 17:06)
Wind_song, na jau trijų dienų pasiekimas tai ogogoo toks nemenkas  thumbup.gif  labai gražu. Beje, pradžio aš nedrįsau pirkt brangesnių karolių, pas tave ir trolis su akmenais, ir žiedai, man tai rodės baisingas išlaidavimas ir begėdystė  doh.gif Bet su laiku įsidrąsinau. Žodžiu vaizdelis pas tave labai neblogas, matau, perspektyvi ligonė būsi  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Pas mane ten trolis didelėm pėdom, bet ir stiklo trolis artimuose planuose. Taaaaip, man ūmi ligos forma
O tavo fantazija man, kaip ir Enitai, tai trečia nuo galo ir paskutinė labiausiai patinka

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 17:22)
Va prasom drinks_cheers.gif :

Kaip gražu. Super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wind_song: 28 balandžio 2010 - 18:04
QUOTE(dzaska @ 2010 04 28, 18:51)
yra rubinas, o kita kai nupirksiu tada parodysiu is retiriniu  ax.gif ryt pirksiu prizme bordo bigsmile.gif

Kurią prizmę jūs vadinat bordo? g.gif
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 28, 19:01)
Jau rezgu naują  rolleyes.gif

Apie ką apklausos pageidaujate?

Man tai būtų visai įdomi apklausa "Kiek laiko sergate trollige?"
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 16:22)
Va prasom drinks_cheers.gif :

nugis fainai wub.gif

QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 16:33)
Erilukaha  thumbup.gif , o jeigu dar tavo našlaitė būtų ne melsvais, o violetiniais žiedeliais, tai išvis būtų super.

drinks_cheers.gif ir as ta pati pagalvojau blush2.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 16:40)
Kaip žadėta:

paskutinis derinukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 19:05)
Kurią prizmę jūs vadinat bordo? g.gif

Man tai būtų visai įdomi apklausa "Kiek laiko sergate trollige?"

Nu gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 28, 19:11)
Nu gerai  biggrin.gif

Gal galima ir ką įdomesnio sugalvot, tik kol kas niekas nešauna į galvą (jei jau nusprendėm neskaičiuot, kiek milijonų investavom į trolius doh.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 28, 18:13)
Gražūs karoliai  thumbup.gif Tik našlaitės prašosi kitos kompanijos  biggrin.gif
Va šitas variantas man pats pačiausias  thumbup.gif

O man kaip tik ji cia labai dera blush2.gif , nu jos gyvai kitokia spalva, cia fotikas pagavo tik melyna, gyvai kitaip, truputy... ax.gif O be to tai cia truksta dar karoliuku...

O fantazija, ir gi si ta pati paciausia... drinks_cheers.gif Man irgi patiko labiausiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 19:12)
Gal galima ir ką įdomesnio sugalvot, tik kol kas niekas nešauna į galvą (jei jau nusprendėm neskaičiuot, kiek milijonų investavom į trolius doh.gif ) lotuliukas.gif

Tai galima paklaust, kiek karoliuku daugiausiai esat nupirke, per menesi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal geriau amziu paziurim troliu pirkeju. Idomu butu...
Atsakyti