Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man didesnę rodo tik pirmąją g.gif Gražu, tik aš sukeisčiau vietomis ir vynuoges dėčiau virš avantiūrino.
Atsakyti
Bitele, o ką ten tokio papirkai, kad taip nori sumokėt? biggrin.gif

Dasha, labai labai.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 28, 17:57)
Bitele, o ką ten tokio papirkai, kad taip nori sumokėt? biggrin.gif

pilkąjį šarvuotį ir galsstoun'ą biggrin.gif Parašiau ne piktą, bet kiek griežtesnį laišką - pažiūrėsiu, gal sureaguos.
Atsakyti
Viskas, dabar normalesnės, kiek jėgų išsunkė doh.gif

Bitele, šian parašei? Gal ji kur išvažiavus ar ka..
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 28, 18:00)
pilkąjį šarvuotį ir galsstoun'ą biggrin.gif Parašiau ne piktą, bet kiek griežtesnį laišką - pažiūrėsiu, gal sureaguos.

Oje, dėl pilko šarvuočio aš ir labai norėčiau pamokėt biggrin.gif Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 28, 18:02)
Oje, dėl pilko šarvuočio aš ir labai norėčiau pamokėt biggrin.gif Kiek kainavo?

tai va biggrin.gif Kol kas be siuntimo išlaidų be kelių litų trys šimtai už abu.
Net nežinau, ar ji kur išvažiavus, ar kaip. Bet jau ketvirtas laiškas, per penkias dienas doh.gif
Atsakyti
Dasha, man paskutinis ir trečias nuo galo derinukai patys pačiausi thumbup.gif Nieko nereik nei pridėt, nei atimt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dasha, man tas variantas, kur avantiurinas, gele ir pilkis graziausias... Bet jau fantazijos perlo grozis... Ieskotum negautum... Ilgai ieskojai?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 18:01)

As galvojau kad ten dykuma o pasirodo Labradoritas blush2.gif man 2 variantai patiko tai su kaktusu avantiurinu remeliai ir plunksna ir vynuoge, ir su avantiurinu gelele labradoritas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, idekit dar ka nors su vienguba fantazija. Reik peno mano fantazijai wub.gif
Papildyta:
Jei galima is daugiau karoliu, nei 3... aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 17:22)
Va prasom drinks_cheers.gif :

Gražūs karoliai thumbup.gif Tik našlaitės prašosi kitos kompanijos biggrin.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 17:40)

Va šitas variantas man pats pačiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 17:06)
Dasha, man paskutinis ir trečias nuo galo derinukai patys pačiausi thumbup.gif Nieko nereik nei pridėt, nei atimt. drinks_cheers.gif

Nu va, o paskutinis iš vis - tik dėjau kad daugiau būt biggrin.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 17:09)
Dasha, man tas variantas, kur avantiurinas, gele ir pilkis graziausias... Bet jau fantazijos perlo grozis... Ieskotum negautum... Ilgai ieskojai?

O skirias tie perlai? Nes rinkausi tai tik ilgį mastau.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 04 28, 17:09)
As galvojau kad ten dykuma o pasirodo Labradoritas blush2.gif man 2 variantai patiko tai su kaktusu avantiurinu remeliai ir plunksna ir vynuoge, ir  su avantiurinu gelele labradoritas thumbup.gif

Panašiai atrodo tokios fotografės darbuose biggrin.gif

Na man tas su gėlė ir vienas mielesnių toks atrodo. Vat ačiū. Neišpeikėt. aciuks.gif
Atsakyti