Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 16:00)
Cia kazkas zadejo fantazija ideti g.gif O kazkas laukia labai, spaudo ir spaudo puslapio persikrovimo zenkla...  cool.gif  doh.gif

Oj aš šiandien žadėjau visokių tai variantų.. doh.gif Eisiu pafotkint, bandžiau į lauką eit, tai neskubėdamos tris valandas su apsipirkimais sutrukom.. Dar namus kuopiau, nes be mamos gyvatės tik veisias tik veisias... unsure.gif

Wind_song, na jau trijų dienų pasiekimas tai ogogoo toks nemenkas thumbup.gif labai gražu. Beje, pradžio aš nedrįsau pirkt brangesnių karolių, pas tave ir trolis su akmenais, ir žiedai, man tai rodės baisingas išlaidavimas ir begėdystė doh.gif Bet su laiku įsidrąsinau. Žodžiu vaizdelis pas tave labai neblogas, matau, perspektyvi ligonė būsi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Beje, Kaune kaip pila blink.gif O mes su maže buvom išėjė su trūlais pasivažinėt, aišku be skėčių, tai laiku grįžom good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 28 balandžio 2010 - 16:10
QUOTE(Ruti @ 2010 04 28, 16:26)
as seniai sakiau, kad naslaite baltame fone yra laaaabai grazu  wub.gif man graziau nei zaliam   blush2.gif  todel ir pirkau ne zalia, nors ir retirinta, tuo metu ju dar buvo, bet balta  ax.gif laukiam fotkiu  bigsmile.gif

Va prasom drinks_cheers.gif :

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 28 balandžio 2010 - 16:23
QUOTE(wind_song @ 2010 04 28, 16:02)

thumbup.gif suderinta ziuriu ir galvoju tokiu nemaciau pas mus, vat kokie visi skirtingai grazus bigsmile.gif

erilukaha mirksiukas.gif tavo elfukas paziurek gal pabego matai kur radau biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 17:22)

drinks_cheers.gif thumbup.gif fantastiskai grazu...labai tinka zvaigzdute ir naslaites grozis.
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 17:22)

Erilukaha thumbup.gif , o jeigu dar tavo našlaitė būtų ne melsvais, o violetiniais žiedeliais, tai išvis būtų super.
Atsakyti
Blogai man šiandien su fantazija (ne su vėriniu, bet su ta, kur galvo)j , apšvietimas ne koks, galvoj tuščia.. Rodau ką sunėriau ir tiek. Labai noriu kritikos ir patarimų.

Beje, surpatau kodėl man rėmai nepatinka - juos uždėjus, pirmoj grandinės daly palikti grandinė iki rėmų - negražu, nes gaunas su tarpu. unsure.gif
Va kaip: Tai gražiau visus šituos pirmus be perskyrimo, viengubus nešiot
user posted image

Kaip žadėta: avantiūrinas su vynuogėm, man visai nieko wink.gif Ką sakai, Dzaska?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Pasiduodu.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 28 balandžio 2010 - 17:00
Dasha, o kodėl tokios mikroskopinės nuotraukos? unsure.gif Nieko neįmatau, net padidinimo stiklas nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 16:40)

Ajajajj kokios mažos  doh.gif  Gal didesnių? Ar nereik?

reikia, nes sunku ka iziuret unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 16:42)
Dasha, o kodėl tokios mikroskopinės nuotraukos? unsure.gif Nieko neįmatau, net padidinimo stiklas nepadeda  schmoll.gif

Nevark tuo sukeisiu.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 17:33)
Erilukaha  thumbup.gif , o jeigu dar tavo našlaitė būtų ne melsvais, o violetiniais žiedeliais, tai išvis būtų super.

O ji nera visai melyna, krastuose alyvine, kiek...vienu zodziu nesigauna, kazkai realiai nufotkyt, ji gyvai kitokia truputy... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(wizija @ 2010 04 28, 17:43)
reikia, nes sunku ka iziuret  unsure.gif

Jau tikrai... lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 17:40)

lens.gif avantiūrinas su vynuogėm grazu, man ir su dykuma ziurisi ir su perlu derinciau pagal ruba.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 28, 17:32)

O jei...nerealu. ...ir uztenka keliu karoliuku... wub.gif
Bet taip kad nesiot reik, trumpesnes grandineles...kad centras nenuslystu i apacia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 28 balandžio 2010 - 16:53
Nu komedijos blink.gif
Atsakyti