Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(taram-param @ 2010 04 28, 13:21)
gal kuri šitą karoliuką turit ar realiai čiupinėjusios esat. Norėčiau nešiot kaip pakabuką, tik gal jis labai smulkus. Ar realiai taip pat gerai atrodo kaip ir nuotraukoj?

Taip turiu,. didelis jis labai, ir grazus... wub.gif Ir atrodo realiai taip kaip foto...
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 14:00)
Taip turiu,. didelis jis labai, ir grazus... wub.gif Ir atrodo realiai taip kaip foto...

o tai kokio dydzio kad didelis, centimetrais i auksti, nes as kuri maciau tai jis man mazas pasirode g.gif
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2010 04 28, 13:54)
Mazai nagrinejai biggrin.gif Jis vienas is stambesniu karoliu. Kai rinkausi raganosi, sis buvo kaip variantas biggrin.gif
Dovis biggrin.gif

nu tada tikrai ne ta maciau, arba mano iskreiptas poziuris i dydi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 13:11)
Man kažko mano apyrankė pradeda mažiau patikt doh.gif

Man tai graži. jei reiktų ką išimt, išimčiau dryžius.

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 28, 13:47)
Viena ta gėlytė vaizdo negadina, nors irgi šiek tiek turi tos žydrai alyvinės. Bet labai nedaug, ir veikia kaip švyturiukas, pagyvinantis akcentas  smile.gif

Aš tau turi gun_smilie.gif Aš žinai, kiei mes knisom, kol suradom tą vienintelę našlaitę BE mėlyno??? biggrin.gif Ten nuotrauka iškreipia happy.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 15:00)

O gal galėtum foto įmest pvz ant delno nufotkinus ar kaip nors... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 28, 15:14)
nu tada tikrai ne ta maciau, arba mano iskreiptas poziuris i dydi  hihihi.gif

Ziurint su kuo lygint, jei drakonas tai didesnis, ar angelas sargas irgi didesnis i auksti...bet dramblys platesnis...nu 1,5cm tai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 28, 15:22)
Man tai graži. jei reiktų ką išimt, išimčiau dryžius.
Aš tau turi gun_smilie.gif Aš žinai, kiei mes knisom, kol suradom tą vienintelę našlaitę BE mėlyno???  biggrin.gif Ten nuotrauka iškreipia happy.gif

Tai gal nuo dryžių atsispindi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 28, 15:29)
Tai gal nuo dryžių atsispindi  lotuliukas.gif

Jooo, taip ir bus bigsmile.gif

Bet šiaip graži apyrankė, ko ana nori smile.gif Nu nepatinka vienas - du karoliai - mauk ant fantazijos, turi gi, mačiau biggrin.gif Ant tos nuotraukos, kur maniau, kad nėščia biggrin.gif Aš ją ištyriau - o ji ten rankas sukryžiavus, ir ten, kur maniau, kad pilvas, realiai yra bicepsas biggrin.gif
O krašte, regis, buvo fantazija bigsmile.gif Nesakykit, kad vėl nusišneku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 balandžio 2010 - 14:32
QUOTE(Noa @ 2010 04 28, 15:31)
Jooo, taip ir bus bigsmile.gif

Bet šiaip graži apyrankė, ko ana nori smile.gif Nu nepatinka vienas - du karoliai - mauk ant fantazijos, turi gi, mačiau biggrin.gif Ant tos nuotraukos, kur maniau, kad nėščia biggrin.gif Aš ją ištyriau - o ji ten rankas sukryžiavus, ir ten, kur maniau, kad pilvas, realiai yra bicepsas biggrin.gif
O krašte, regis, buvo fantazija bigsmile.gif Nesakykit, kad vėl nusišneku biggrin.gif

Nenusišneki, nenusišneki, bet tik kažkokią įdomią pozą turėčiau būt išlaužus, jei vietoj bicepso pilvas susivaideno lotuliukas.gif O šiaip tai ko gero teks taip ir daryt - dryžius ištremt ant fantazijos.
Atsakyti

O as sau atradima padariau... Ta naslaite baltam fone nereali...kaip as jos anksciau nemaciau nesuprantu... Tik stoperiu pritrukau...ainu nufotkinsiu, parodysiu...
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 04 28, 10:26)
tai jei esi sumokejus pinginus. eik i resolution centre ir rasyk skunda,kad atgautum pinginus mirksiukas.gif

QUOTE(Song @ 2010 04 28, 11:55)
Bitele, tai parašyk laišką ir pažadėk, kad tuoj pat įkalsi neigiamus feedbackus, jei neatsakys. Pinigų gi nesumokėjai, ar ne?

Pinigų nesumokėjau, bet labai noriu juos sumokėti biggrin.gif Bet kad negaliu, nes neaiškus atsiskaitymo būdas, o ir, kiek siuntimais kainuos doh.gif Panašu, kad teks rašyti griežtą laišką verysad.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 28, 13:20)
Žinai, violetiniai dryžiai ir našlaitės išbalansuoja viską. Būdami labai ryškūs (palyginti su kitais), jie kreipia dėmesį pirmiausia į save, o anksčiau į akis krisdavo tie minkšti pilkai rausvi tonai.

drinks_cheers.gif Nors kaip Noa sakė, našlaitę palikčiau, o dryžius ištremčiau. Tada vėl liktų, kaip Erszebeth gražiai pasakė, minkštai pilkai rausvi tonai wub.gif

Rasida, raudonieji burbulai jau ant apyrankės thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 13:11)
Man kažko mano apyrankė pradeda mažiau patikt doh.gif Nežinau ką blogai padariau, gal kokį ne tokį karolį ant jos patupdžiau g.gif Kažkaip kai mažiau karoliukų buvo, vaizdas buvo geresnis, o dabar nesuprantu, ar tai dar trūksta jai kažko, ar tai kažko per daug unsure.gif

šiaip man tavo apyrnkė laaabai graži - bet merginos tikrai davė gerų patarimų,juk gali būti ir keli variantai,panešioji vienaip,poto užeina koks cviekas ir vėl persiveri blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas, trolistės! Ar priimsit naują ligonę? Kokį mėnesį bandžiau laikytis, bet nelabai pavyko. Kai jau išmokau vos ne visų trolių pavadinimus mintinai, supratau, kad nuo teorijos reikės pereit prie praktikos biggrin.gif Va mano trijų dienų "darbo rezultatas:
user posted image

Oj, kaukia mano piniginė ne savu balsu. Bet jau nusprendžiau, kad nebeskaičiuosiu, kiek litų ant apyrankės kabo biggrin.gif
Beje, klaipėdoj dar mačiau žvaigždutę su perlu
Atsakyti