Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wizija @ 2010 04 28, 13:20)
normaliai viskas atrodo, spalvos dera, karoliukai grazus, tik kad ant veidrodzio fotkinai tai biski man reikala gadina, a neturi fotkes ne ant vedrodzio, geriau matytusi visuma  g.gif
spalviskai tai tikrai super dera  thumbup.gif

Turiu ir ne ant veidrodžio:

user posted image

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 28, 13:20)
Žinai, violetiniai dryžiai ir našlaitės išbalansuoja viską. Būdami labai ryškūs (palyginti su kitais), jie kreipia dėmesį pirmiausia į save, o anksčiau į akis krisdavo tie minkšti pilkai rausvi tonai. Aš tavo vietoje tuos du violetinius pasidėčiau kitai, ryškiai apyrankei, o šitą pildyčiau į tą pačią pilką pusę - sidabro kalnas, labradoritas, dūminis kvarcas, pilka prizmė, rausva prizmė... Patys ryškiausi tebūnie čakra su violetine prizme  rolleyes.gif

Gal tikrai tie violeto dryžiai viską išmuša iš vėžių g.gif Nes kol buvo tik viena našlaitė, atrodė super. Nu bet man jie taip patiko, taip jų norėjau, o va še tau kad nori kas gavos doh.gif O į kitą apyrankę man jie visiškai netiks schmoll.gif , nes kitą planuoju daryt baltai žydrą...
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 12:11)
Man kažko mano apyrankė pradeda mažiau patikt doh.gif

Man tai grazu rolleyes.gif
Kita vertus, Erszebeth, kaip tikras karoliuku specas, gal ir gera patarima dave ax.gif Pabandyk, gal tikrai tau apyranke tada labiau patiks mirksiukas.gif Ir mums aisku parodyk mirksiukas.gif

Klausykit, o kokia kortele reikia pasidaryti, kad butu galima ebejui atsiskaitineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 28, 13:25)
Kas ten prie prizmės  su oranžiniu kampeliu? Ir prie užsegimo ten dykuma? Labai žėri, nesuprantu..

Ten abi auksinės olos.
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 28, 13:31)
Klausykit, o kokia kortele reikia pasidaryti, kad butu galima ebejui atsiskaitineti  g.gif

Kreditinę. Turbūt priklauso nuo banko, kokias išduoda. Mano sakramentas turi Master Card, bet į ją pirkimams internetu reikia pervest pingų, nepatogu. Mano-Visa gold.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 12:29)

nu sitaip geriau atrodo, bet cakra as vistiek kur nors arciau vidurio bandyciau stumti, kad butu arciau to geltono su baltu, nes kazkaip dabar gaunasi, kad karoliukai turintys giminingas spalvas labai vienas nuo kito nutole. O siaip sitoj foto violetiniai dryziai man visai dera prie kitu, tik kad tas karoliukas didesnis uz dauguma, todel ir traukia demesi.
Gal pabandyk dar keliais variantais perdelioti g.gif
Atsakyti
sveikos ikeliu foto kaip tinka beadsai mano suniui ( na netikri jie bet tikiuosi nesupyksit)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 13:29)
Gal tikrai tie violeto dryžiai viską išmuša iš vėžių g.gif Nes kol buvo tik viena našlaitė, atrodė super. Nu bet man jie taip patiko, taip jų norėjau, o va še tau kad nori kas gavos doh.gif O į kitą apyrankę man jie visiškai netiks schmoll.gif , nes kitą planuoju daryt baltai žydrą...

Aga, violeto dryžiai patys ryškiausi drinks_cheers.gif Jie dar įneša sumaišties, nes įveda papildomą violetinį atspalvį - žydrai alyvinę, ar kaip pavadint. O tavo apyrankėje dominuoja rausvai violetinė, šviesesnė (olos, mozaika) ir tamsesnė (čakra, prizmė). Viena ta gėlytė vaizdo negadina, nors irgi šiek tiek turi tos žydrai alyvinės. Bet labai nedaug, ir veikia kaip švyturiukas, pagyvinantis akcentas smile.gif O kai susiporuoja su dryžiais, va tada kartu viską gožia.
Papildyta:
QUOTE(Ruti @ 2010 04 28, 13:31)

Kita vertus, Erszebeth, kaip tikras karoliuku specas,

Nu jau, koks dar specas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 28, 12:33)
Kreditinę. Turbūt priklauso nuo banko, kokias išduoda. Mano sakramentas turi Master Card, bet į ją pirkimams internetu reikia pervest pingų, nepatogu. Mano-Visa gold.

Supratau, dekui 4u.gif Reikes nuvaziuot i banka.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 13:11)
Man kažko mano apyrankė pradeda mažiau patikt doh.gif Nežinau ką blogai padariau, gal kokį ne tokį karolį ant jos patupdžiau g.gif Kažkaip kai mažiau karoliukų buvo, vaizdas buvo geresnis, o dabar nesuprantu, ar tai dar trūksta jai kažko, ar tai kažko per daug unsure.gif

Man tai zinok labai grazu wub.gif Cia gal buna koks etapas kai turima apyranke pradeda kliuti g.gif Man dabar tas pats doh.gif Jau kai baveik pilna patapo, pradejo nelabai patik doh.gif O kaip buvo keli karoliuku, buvo graziau ax.gif
Atsakyti

Aš išimčiau baltas našlaites. Violetiniai dryžiai man čia labai tinka. Apskritai tai klausyk savęs, nes mes čia kai prisiūlysim visai smegenai susisuks...
Atsakyti

Viskas pas tave ten dera, labai grazu, ir tikrai tai sakau ne is mandagumo...Viskas dera...gal tau spalvu derinys pabodo...buna taip, tai tu isimk spalviskai ryskiausius du, ir idek pvz melynus du tamsius, jei patinka si spalva, pvz - 5 cakra ir pauksciu takas...pailses akis, ir vel galesi grazint mirksiukas.gif ir turesi du variantus, pabandyk padeliot kompu...
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 28, 14:25)
man atrodo, kad as ji kauno akropolyje maciau, arba buvo toks, arba panasus, kadangi ne tokio ieskojau tai labai nenagrinejau, bet faktas kad jis smulkokas ir is toliau tikrai nesimatys kas ten po kaklu kabo. Nu mano tokia nuomone  g.gif

Mazai nagrinejai biggrin.gif Jis vienas is stambesniu karoliu. Kai rinkausi raganosi, sis buvo kaip variantas biggrin.gif
Dovis biggrin.gif
Atsakyti