Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 10:34)
Pirkau skuduriuka Ciklantoj tam skyriuj kur prie stoties. Bet liko tik viena servetele. Tai gal geriau pasiskambint ir paklaust kada atves, kad veltui nevazinet.

Net nežinau tos vietos, o šian be mašinos, ir tik pirma diena kai tempa pakrito ,tai su trūlais bijau trankytis doh.gif Paieškosiu kur kitur..
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 28, 09:50)
o mano gražuolių pardavėja pradingo. doh.gif  Jau parašiau tris žinutes, o visiška tyla. Tai kaip čia man elgtis, dar laukti, ar jau kur nors kreiptis į patį ebay g.gif Patarkite, nes nelabai įsivaizuoju kaip elgtis: teko kelsi kartus prikti, bet tais kartais pardavėjai kaip pardavėjai pasitaikė - norėjo gauti pinigusuž parduotas prekes. O gal nebesukti galvos ir juos pamiršti, nes kaip Erzsebeth ir sakė, tai kiek laiko užtruks tuos karoliukus išsiųsti verysad.gif

Bitele, tai parašyk laišką ir pažadėk, kad tuoj pat įkalsi neigiamus feedbackus, jei neatsakys. Pinigų gi nesumokėjai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 28, 10:58)
Sveikos,

paštininkė našlaičių dar neatnešė. Išvažiuoju visai dienai į Vln., grįžusi vakare tikiuosi rasti, tada jau pasigirsiu  smile.gif
Gražios troliškos dienos visoms  4u.gif

Patikrinau pasta, rodo tik issiusta...nieko sau, cia vadinasi skubus...Nusiunciau i az , nr...paziuresi pati, kai grysi...
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 04 28, 11:55)
Bitele, tai parašyk laišką ir pažadėk, kad tuoj pat įkalsi neigiamus feedbackus, jei neatsakys. Pinigų gi nesumokėjai, ar ne?

O pinigelius nuskaito, ar reik paciam pervest... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 12:38)
O pinigelius nuskaito, ar reik paciam pervest... g.gif

Pati, per paypalą pervedi. Jei nepervesta, nėr ko parintis.
Atsakyti
Man kažko mano apyrankė pradeda mažiau patikt doh.gif Nežinau ką blogai padariau, gal kokį ne tokį karolį ant jos patupdžiau g.gif Kažkaip kai mažiau karoliukų buvo, vaizdas buvo geresnis, o dabar nesuprantu, ar tai dar trūksta jai kažko, ar tai kažko per daug unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 28 balandžio 2010 - 12:12
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 12:11)
Man kažko mano apyrankė pradeda mažiau patikt doh.gif Nežinau ką blogai padariau, gal kokį ne tokį karolį ant jos patupdžiau g.gif Kažkaip kai mažiau karoliukų buvo, vaizdas buvo geresnis, o dabar nesuprantu, ar tai dar trūksta jai kažko, ar tai kažko per daug unsure.gif

user posted image

normaliai viskas atrodo, spalvos dera, karoliukai grazus, tik kad ant veidrodzio fotkinai tai biski man reikala gadina, a neturi fotkes ne ant vedrodzio, geriau matytusi visuma g.gif
spalviskai tai tikrai super dera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizija: 28 balandžio 2010 - 12:21
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 13:11)

Žinai, violetiniai dryžiai ir našlaitės išbalansuoja viską. Būdami labai ryškūs (palyginti su kitais), jie kreipia dėmesį pirmiausia į save, o anksčiau į akis krisdavo tie minkšti pilkai rausvi tonai. Aš tavo vietoje tuos du violetinius pasidėčiau kitai, ryškiai apyrankei, o šitą pildyčiau į tą pačią pilką pusę - sidabro kalnas, labradoritas, dūminis kvarcas, pilka prizmė, rausva prizmė... Patys ryškiausi tebūnie čakra su violetine prizme rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

gal kuri šitą karoliuką turit ar realiai čiupinėjusios esat. Norėčiau nešiot kaip pakabuką, tik gal jis labai smulkus. Ar realiai taip pat gerai atrodo kaip ir nuotraukoj?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 28, 12:20)
Žinai, violetiniai dryžiai ir našlaitės išbalansuoja viską. Būdami labai ryškūs (palyginti su kitais), jie kreipia dėmesį pirmiausia į save, o anksčiau į akis krisdavo tie minkšti pilkai rausvi tonai. Aš tavo vietoje tuos du violetinius pasidėčiau kitai, ryškiai apyrankei, o šitą pildyčiau į tą pačią pilką pusę - sidabro kalnas, labradoritas, dūminis kvarcas, pilka prizmė, rausva prizmė... Patys ryškiausi tebūnie čakra su violetine prizme  rolleyes.gif

nu teisybe sakai, daba kai po tavo posto paziurejau tai tie ryskus tikrai uzgozia minkstu tonu karoliukus, reiktu bent vienu apmazinti, o cakra gal dar arciau link vidurio noretusi perkelti, kaip pacia ryskiausia g.gif
Atsakyti
Laba diena,

Esu pradinuke troliu karalysteje, kol kas tik zaviuosi jusu
darbais, savaji visai mazuti teturiu. ax.gif

Enita, labai grazi apyranke, o jei jums kazka noretusi pakeisti, meginu siulyti variantus:

1. Isimkite pilkaji sarvuoti, jis vienintelis neskaidrus ziurint is sios perspektyvos, todel kaip ir iskrenta.

arba

2. Ismikite sarvuoti + treciaji nuo uzsegimo sidabriuka isimikite visai is sio rinkinio,
vietoje jo idekite antraji nuo uzsegimo sidabriuka, o trys pirmieji karoliukai nuo uzsegimo tegul lieka priglude be sidabriniu intarpu. blush2.gif

3. Isimti violetini dryzuotuka ir salia jo desines esanti aiskaus rasto sidabriuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 28 balandžio 2010 - 12:27
QUOTE(taram-param @ 2010 04 28, 12:21)
user posted image

gal kuri šitą karoliuką turit ar realiai čiupinėjusios esat. Norėčiau nešiot kaip pakabuką, tik gal jis labai smulkus. Ar realiai taip pat gerai atrodo kaip ir nuotraukoj?

man atrodo, kad as ji kauno akropolyje maciau, arba buvo toks, arba panasus, kadangi ne tokio ieskojau tai labai nenagrinejau, bet faktas kad jis smulkokas ir is toliau tikrai nesimatys kas ten po kaklu kabo. Nu mano tokia nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 28, 12:11)

Kas ten prie prizmės su oranžiniu kampeliu? Ir prie užsegimo ten dykuma? Labai žėri, nesuprantu..

O dramblys nėra mažas wink.gif
Atsakyti